Hae
Palasia Arjestani

Fitness expo 2010

No niin, nyt kertomusta kera kuvien, joita tuli otettua yllättävän vähän 🙁

Värien laitto aloitettiin hyvissä ajoin eli keskiviikkona. Isäntä laitto sillon pari kerrosta väriä ja jatkoin itse omin pikku kätösin torstaina. Torstai-ilta meni laitellessa ruokia ja kisakamoja kokoon. Perjantaina auton nokka kohti Helsinkiä aamulla klo 7. Eva-kissa huuti suunnilleen kurkku suorana Kuopiosta Helsinkiin. Todella relaksoittava matka 😀

Helsingissä jatkettiin värien laittoa, kunnes olikin aika lähteä kampauksen tekoon Koivumaan Vilman liikkeelle Dolce Vitaan. Vilma siis laittoi minulla kampauksen ja meikit molemmille kisapäiville. Voin kyllä vilpittömästä suositella Vilmaa muillekin kisaajille! Liike sijaitsee ihan Kampin vieressä ja sinne on tosi helppo tämmöisenkin maalaistollukan mennä jopa bussilla! Vilma loihti mulle kivan, hieman erilaisen lettikampauksen johon oli erittäin tyytyväinen 🙂

Illalla kuuden aikaan kohti kilpailijakokousta, jossa muut tytskät olikin jo odottelemassa. Maarit ja Emma oli ottaneet varaslähdön ja hypänneen vaa´alle jo bf- ja fitnesstytskien kanssa eli CBB-kokouksessa oli minun lisäksi, Alaspään Jonna, Minna Vento ja Iina-Lyydia Pihlainen (puuttuu kuvasta).

Kuva: Jonna Alaspää

Kilpailijakokouksessa käytiin läpi kilpailun kulkua, meidät mitattiin ja punnittiin ja kilpailuasut tarkistettiin. Kilpailukokouksen jälkeen anoppilaan syömään ja operaatio Jonnan maalus jatkui jatkumistaan. Pro tan ei oikein tahtonut tarttua mun nahkaani 🙁

Miten niin pää on eriparia kropan kanssa??

Perjantaiyönä oli vähän hankaluuksia unen kanssa, kun sain kampauksen takia nukkua vain tietyssä asennossa ja värien takia piti laittaa vielä lapasetkin käteen 😀 Lauantaiaamuna riisikakkuja kera banaanin ja metukan nassuun ja meikkiin!

Vähänkö söpis!?
Ja ihan itse osasin liimata kynnet 😀

 Oltiin Finlandiatalolla hyvissä ajoin, jo puol yhdentoista aikaan. Vietiin kamat lämmittelytiloihin ja mentiin katsomaan fitness- ja bf-kisoja. Vitsi miten upeita tyttöjä siellä olikin!  Päällimäisenä mieleen joi Nora Yrjölä, miedän salin Petra (ehdottomasti paras vapari!), Laura Tolonen, pitkästä sarjasta upea Ansku ja Hanna Aalto.

Sitten olikin aika lähtee itse takahuoneeseen ottamaan vähän lämpöä, pumppailemaan pikku lihoja ja värkkäämään biksuja päälle. Takahuoneessa oli aivan mahtava fiilis ja suurin kiitos tästä kuuluu kilpasiskoilleni sekä heidän ihanille huoltajilleen. Läppä nimittäin lensi ihan kohtuullisesti 😀

Ei voi tietää mitä tässä tapahtuu…Kuva: minna vento

Pientä jännitystä oli ilmassa ja perhosia vattan pohjalle ennen ekaa kierrosta. Harmitti suunnattomasti, että mulla oli niin vaalea väri, mut sille ei tässä vaiheessa enää mitään mahdettu. Sillä siis oli mentävä. Viittä vaille yksi meidät klassikki-tytöt huudettiin valmiiksi riviin.

viime hetken posetreeniä. Kuva: Jonna Alaspää
Kuva: Jonna Alaspää

Sitten se koitti, H-hetki, ja meidät kuulutettiin lavalle. Jännitys hävisi saman tien, kun pääsin omalle paikalleni. Hymy tuli ihan kuin itsestään ja oli rento fiilis. Tätä hetkeä oli odotettu ja tätä varten harjoiteltu lukuisia kertoja! Aika lavalla meni todella nopeasti, vertailut oli ohi noin 10 minuutissa. Mielellään siellä olisi pidempäänkin viihtynyt! Hullua ajatella noin, mutta siltä se tuntui 🙂

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com
Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com
Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com
Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com
Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com
Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com
Kisan jälkeen Suosaaren Voitin huoltaja (hänen vaimonsa…?) tuli sanomaan minulle, että värini oli alkanut vihertää. Ainoana vaihtoehtona olisi pestä väri pois ja lisätä pro tania reilusti tai vaihtoehtoisesti Jan Tanaa. En tosiaan halunnut enää lisää pro tania, joten yritimme isännän kanssa löytää messuilta Jan tanaa, turhaan… Minä otin siinä vaiheessa kunnon itkupotkuraivarit, kun ei valmentajastakaan ollut mitään apua. Olin ihan varma, että kisa olisi sitten tässä, koska en saisi enää väriä mistään enkä pystyisi samalla värillä vetämään enää seuraavaa päivää. Onneksi Kaurasen Salla tuli vastaan ja kysyin häneltä neuvoa. Salla soitti Kasvin Tiinalle, joka lupasi vetää minulle Jan tanat päälle suihkurusketuksella sunnuntaiaamuna. Olisi tehnyt mieli hypätä Sallan kaulaan, niin iloinen olin! Tyydyin vain kiittelemään vuolaasti 🙂 Ihanaa, että lajin parissa on edelleen ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan. Kierreltiin isännän kanssa hetki vielä messuja kauheassa ihmistungoksessa ja mentiin sitten katsomaan naisten ja miesten bodykisoja.
Lauantai-iltana sainkin sitten ottaa ihan rennosti, kun ei tarvinnut enää käyttää aikaa maalailuun. Illan käytin ihan vaan rentoutumiseen: katselin töllöä, lueskelin uutta Flexiä ja ihan vaan olin. Pienet torkutkin taisin ottaa sohvalla. Kisojen alla ja niiden aikana ei paljon ylimääräsitä oleskeluaikaa muuten sitten ollutkaan. Teki ihan hyvää vaan olla ja öllöttää. Nollata päivän tilanne.
Sunnuntaiaamuna suuntasin kahdeksan aikaan Kasvin siskosten toimistolle maalattavaksi. Värin levitys ruiskutuksella kesti pari minuuttia, jonka jälkeen väriä kuivateltiin noin viisi minuuttia ja suihkutettiin uusi kerros. Tämän jälkeen kuivattelin väriä puolisen tuntia hyvässä seurassa. Kilpasiskoni Alaspään Jonna nimittäin tuli myös maalattavaksi ja meikattavaksi Kasvin siskosten toimistolle ja mikäs siinä oli kuivatellessa värejä ja höpötellessä. Nakuna tosin 😀 Eipä tuo paljon haitannut. Oli meillä ainakin hyvät värit! Sen tiedän etten enää koskaan käytä pro tania, vaan ensimmäisenä yritän saada ajan suihkumaalaukseen. Ei tarvitse käyttää kaikkea aikaa maalaushommiin eikä kuiva nahka niin paljon! Kaikki, jotka kisaatte/suunnittelette kisaamista, kannattaa ottaa yhteyttä Tiina Kasviin, jos haluatte päästä helpommalla ja halvemmalla 🙂 Minä sain kahdella Jan Tana kerroksella paljon tasaisemman ja tummemman värin kuin 12 pro tan kerroksella…
Värin kuivuttua vaatteet niskaan ja kohti Vilman liikettä. Vilma teki finaalipäivälle hieman erilaisen kampauksen ja meikin. Tykkäsin näistäkin hurjan paljon! Kyllä ammattilaiseen kannattaa luottaa ennemmin kuin alkaa värkkäämään itse ellei tosiaan hallitse hommaa. Minä en tosiaan meikkausta ja kampauksen tekoa hallitse 🙂
leteistä kiharoiksi.

Kisapaikalle saavuttiin sunnuntaina samaan aikaan kuin lauantainakin ja aika lailla samat kuviotkin vedettiin. Katsomossa saatiin seuraksi Alaspään Jonna kumppaninsa kanssa ja ihasteltiin porukalla upeita bf- ja fitnesstyttösiä. Rautakallin Petra meidän salalilta otti hienosti SM hopeaa ja upea Ansku tuli pitkässä bf-sarjassa neljänneksi. Hanna Aalto jäi yllättäen kuudenneksi, mutta voinen sanoa, että tähti on syttynyt ja ainakin meitsi fanittaa Hannaa ihan kympillä!

Puolen päivän aikaan siirryttiin jälleen takahuoneeseen keskittymään omaan suoritukseen. Jos ei lauantaina jännittänyt niin sunnuntaina fiilis oli todella rento ja lavalle pääsyä oiken odotti!
pumppailua

Herra 47 😀

En varmasti väsy hehkuttamaan miten mukava porukka meillä oli kisaamassa! Aivan huippuja tytskiä kaikki ja toivottavasti vielä kisataan yhdessä 🙂
Minna ja meitsi. Kuva: Minna Vento
Kultainen kuusikko 🙂
Niin se tuli taas aika nousta lavalle kera ihkujen finaalibiksujen. Kiitos Kaisa Laineelle taitavasta työstä! Alaspään Jonnankin bikinit muuten oli Kaisan käsialaa 🙂 Jos jolla kulla on kiinnostusta ostaa mun finaalibiksut niin voipi ottaa yhteyttä sähköpostilla jonna1983@suomi24.fi niin neuvotellaan hinnasta 😉
Sunnuntaina käytiin ensin pakolliset vertailut, jonka jälkeen siirryttiin odottelemaan takahuoneeseen miesten vertailujen ajaksi. Tällä kertaa meidät kaikki kuusi vertailtiin yhtä aikaa ja saatiin posettaa ihan urakalla. Aivan loistavaa! Nyt oli aika ottaa kaikki irti ja todellakin nauttia!!!
Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com
Ja loppuun vielä POSEDOWN!!! Se se vasta huippua olikin kun sai revittää ihan luvan kanssa 😀
Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Heh, tajusin takahuoneessa etten ollut harjotellu vaparia viikkoon. Pakkohan sitä oli siinä vähän muistella. Sain vielä viimeisenä esittää vaparini, mut silti en jännittänyt sitä yhtään! Normaalisti jännitän suurin piirtein hampaiden pesuakin ja kisojen aikana en jännittänyt juuri laisinkaan. Omistuista. Vapari meni ainakin omasta mielestäni suht hyvin ja sain siitä paljon kehuja. Yhteen kohtaan en ollut tyytyväinen, koska kädet ei totelleet niin kuin piti, mut enpä kerro missä kohdassa 😀

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com
Ja tässä itse vapari, kun sitä on niin paljon kyselty. Vähän huono kuvakulma, mut parempaa ei ole nyt saatavilla. 

Vaparin jälkeen olikin sitten palkintojen jako.

Kuva: Riina Järvi
Kuva: Mika Siren www.pakkotoisto.com

Kuudes sija tuli, kuten olin arvellutkin. Omaan kuntooni todellakin olin tyytyväinen, sanoi kuka mitä tahansa. Melkein 17 kiloa tiputtelin painoa dieetin aikana ja pari olisi saanut lähteä lisää. Senkin opin tämän dieetin aikana, että noin ylös ei painon kannata antaa nousta tai sitten täytyy pitää välidieetti. Taas tuli opittua jotain uutta ja ensi kerralla ollaan viisaampia 🙂 Palkinnoksi saimme pokaalit sekä kisojen sponsorin Massin treenikassit, joissa oli mm. sheikkeri, pipo, lisäravinnenäytteitä…

Kisan jälkeen kamat kasaan ja syömään! Tätä hetkeä oli tovi odotettu…

Anopin tekemää pottumuussia, lohta, sisäfilepiffiä ja kantarellikastiketta. Nam! Lisänä vielä kasa riisipiirakoita ja vihanneksia. Jälkkärinä irtaripussi, jota tuhottiin porukalla kisoja seuratessa 🙂

Riinun kanssa kävästiin syöminkien jälkeen pihalla ja pääsin Mr. Olympia kutosen, Ronny Rockelin, kainaloon. Kuudes sija ei ole ollenkaan huono sijoitus 😉

Messuilta tuli ostettua yllättävän vähän kamaa. Isäntä osti meille molemmille Grippadit ja ne menee testiin heti sunnuntaina, kunhan pääsen taas elävien kirjoihin ja salille. Sen lisäks taisinkin ostaa vain yhden puman paidan Wrangelta, kun sattui olemaan niin hyvässä alennuksessa.
Anoppilassa vielä parit kuvatukset kera pikku pokaalin.

Kuvien jälkeen pääsinkin suihkuun ja pesemään meikit ja osan väristä pois. Iho meni pro tanista tosi kuivaksi ja hyvä kun ei hilseile pois. Nyt saankin rasvata ihoa usean kerran päivässä, että pystyy ees joten kuten olemaan ihmisiks 🙁 Ei koskaan enää pro tania!!

Illalla odotettu hetki, syömingit 😀

Pizzaa, jädeä ja irtareita. Pizzasta jaksoin syödä puolet, Ben&Jerry´sistä syötin puolet isännälle ja irtaritkin piti tuhota loppuun seuraavana päivänä. Ei vaan pystynyt 🙂

Hyvällä omallatunnolla olen herkutellut vielä tänäänkin, mut pikku hiljaa siirrytään täysin puhtaaseen evästykseen. Vaaka näyttää tällä hetkellä yllättävän vähän eli kroppa imee kaiken saamansa ravinnon aika hyvin käyttöönsä. Unta tässä tytössä on riittänyt viime päivinä enemmän kuin tarpeeks. Oon nukkunut 2-3 tunnin päiväunia ja viime yönäkin otin 12 tunnin yöunet. Tulin tosin eilen kaiken muun hyvän lisäksi kipeäksi eli fyysinen stressi alkaa laueta. Antaa kehon nyt levätä kunnolla ja sairastaa pöpöt pois. Perjantaina aion lähteä pitkästä aikaa Kuopion yöelämään eli lauantai menee selvitessä 😀 Sunnuntaina sit taas salille ja opettelemaan salitreenin perusteita, kuten joku vajaaälyinen anonyymi minua kehoitti tekemään. Että näin.

Nyt vaan kohti uusia haasteita uudella innolla!! Odotan niiiiin paljon tulevaa, uutta treenisysteemiä ja kaikkea 🙂 Tämän dieetin aikana tuli opittua mielettömän paljon oman kehon toiminnasta ja suorastaan odotan, että pääsen taas uudestaan dieetille ja kokeilemaan uusia juttuja. Treenataan nyt ensin lisää massaa ja sitten taas kiristellään ja katsotaan minkälaiseen kuntoon ja lopputulokseen päästään!

Takaisin peiton alle tärisemään käy hän.
10 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Olipa kiva lukea kisaraporttia. Olit kyllä tosi kaunis, varsinkin finaalipäivänä. Tuo tukkatyyli sopi sulle tosi hyvin. Hauskaa alkanutta offia 🙂

 2. Inka kirjoitti:

  Hyvä raportti ja vielä kerran onnittelut upeasta esiintymisestä lavalla 🙂 Hiukset oli muuten todella kauniit finaalipäivänä.

 3. Saara kirjoitti:

  Mun mielestä sun vapaaohjelma oli paras 🙂 Ja ehdottomasti hienoimmat kisabikinitkin!

 4. Helga kirjoitti:

  Kiitos raportista! Tosi kiva vapari ja muutenkin oli kiva lukea, että kaikki meni putkeen. Harmittaa, etten päässyt sinua(kaan) livenä ihastelemaan. Nyt parannut rauhasta ja sitten uusien haasteiden kimppuun!

 5. Mölliskö kirjoitti:

  Kiitokset ja onnittelut täältäkin! Ja vapari oli hieno! :)Papu

 6. Enzyme kirjoitti:

  Onnittelut Jonna!! Ja kiitos vaparista! Meni tosiaan vähän ohi linssin takaa kurkkiessa. Tykkäsin! :)) Huippu raportti! Korvaamatonta tietoa tämmöselle keltanokalle. Täytyykin miettiä noita kampaus- ja meikkijuttuja, kun ei ole tuo puoli kyllä sitten yhtään meikän alaa 😀

 7. eevaLj kirjoitti:

  Oot sie aikamoinen! 🙂 Miun mielestä siun väri oli tosi hyvä. (Ihan vain maallikko-mielipide, tuomareiden aivoituksistahan mie en tiedä mitään). Hyvännäköinen un blogin uusi ilmekin. *me like*Jospa nyt kisojen jälkeen ennätettäis kyläilemäänkin. 🙂

 8. Hanna kirjoitti:

  Kiitti kehuista Jonna, ne lämmittivät mieltä ja tsemppiä treeneihin! Kyllä offilla on mukavaa..Terveisin, Hanna Aalto

 9. Nora kirjoitti:

  Hei!Tätä blogia on ollut ilo lueskella, varsinkin kisa valmistautumista ja tätä raporttia. Olit tosi kauniina Expossa, varsinkin finaalipäivänä! :)Onko noilla Kasvin siskoksilla joku yritys tms, jossa tekevät rusketuksia? Yritin googlailla, mutten pikaseen löytänyt.Minkä hintasta puuhaa nuo ruiskurusketukset kisoja varten on? Kauniin värin olit saanut sillä. 🙂

 10. Jonna1983 kirjoitti:

  Moikka!Kiva kuulla, että tykkäät 🙂 Finaalipäivän stailaus meni omastakin mielestä aika lailla nappiin, kiitos kuuluu Koivumaan Vilmalle meikistä ja kampauksesta, Kaisa Laineelle bikineistä ja Kasvin Tiinalle upesta väristä!Muistaakseni firman nimi on Tiina´s tuning. Varmasti facebookin kautta saa ainakin yhteyttä! Toimipaikka sijaitsee Helsingin Kampissa.Mulle laitettiin väri vain yhtenä päivänä ja hintaa tuli 20e. Ilmeisesti useampi setti maksaa noin 50e. Suosittelen kyllä! Suihkutuksella saa tosi tasaisen ja hyvän sävyn eikä tarvitse kuin seistä paikallaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.