Hae
Palasia Arjestani

Ruokablogi aluillansa..

Päätin nyt sit avata myös sen ruokablogin. Katostaan kuinka innostun sinne kirjoittelemaan 🙂 Blogi on vielä aivan alkutekijöissään, yhden reseptin laitoin sinne vasta äsken ja ulkonäkökin on vähän niin ja näin. Paremmalla ajalla sitä sit väsäilen. Blogi löytyy täältä. Jatkossa laitan tänne kyllä ruokakuvia, mut reseptit ja värkkäilyt tulee kaikki tuonne 🙂

4 kommenttia

 1. Neiti Nahka kirjoitti:

  Kiva! Mä tykkään 🙂

 2. Miira kirjoitti:

  Tää ei oo vielä Blogilistassa? En ainakaan löytänyt… 🙂

 3. datc kirjoitti:

  Hienoa Jonna! 🙂

 4. Jonna. kirjoitti:

  Neiti Nahka: Hyvä, että on kysyntää! Kävin sunkin blogia kurkkaamassa ja vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta 🙂 Täytyypä laittaa tarkemman tarkastelun alle!Miira: en oo vielä kerennyt laittaa blogilistalle, mut laitetaanpa samoin tein :)Datch: heh, kiitsa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.