Hae
Palasia Arjestani

Ihan koukussa

koukussa

Tiedättekö mikä on harmillisinta arjessa? Ei, se ei ole se kun joutuu tekemään töitä ja muita tylsiä asioita, vaan se ettei ehdi katsoa töllöä! Mulle telkkarin katsominen on paras keino nollata pää kaikista siellä vellovista ajatuksista. Tykkään, että on monta rautaa tulessa ja kotona puuhasteltavaa, mutta joskus kaipaan ”lomaa” kaikesta. Ihan pieni hetkikin päivässä riittää lataamaan aivot ja ajatukset uusiin sfääreihin ja mulla se tapahtuu useimmiten sohvalla löhöten ja telkkaria katsoen.

Olen tainnut aiemminkin mainita omituisesta fiksaatiostani realityyn eikä se todellakaan ole helpottanut. Eniten mua kiinnostaa jostain syystä ihmissuhde-realityt, kuten temptation island ja sen keltaiset. Oletteko katsoneet tällä hetkellä televisiossa pyörivää Love islandia? Siis niiiiin hyvä! Olen totaalisen koukussa siihen.  Siitä tulee muistaakseni viisi jakso viikossa ja mulla menee aina koko viikko sen äärellä. En ehdi päivässä katsomaan kuin ehkä puolisen tuntia yhteensä telkkaria, joten tunnin jaksoon menee kaksi päivää. Love islandissa suureen taloon laitettiin joukko sinkkuja, jotka ovat siellä sekä rakkauden että rahan perässä. Lopussa äänestäjät valitsevat voittajan, joka saa 50 000 $. Vitsi miten hauskaa on ollut seurata, kun ihmiset alkavat muodostamaan pariskuntia ja juonittelevat toistensa selkien takana. Ei todellakaan mitään aikuista käytöstä aina!

Toinen huikea sarja on Exiä rannalla UK johon olen myös koukussa, ja tästähän tuli joku aika sitten suomalainenkin versio. Tässäkin laitetaan suureen taloon joukko sinkkuja ja pikku hiljaa paikalle alkaa tupsahdella näiden ihmisten exiä. Siitähän se soppa vasta syntyy! UK:n versio on ollut huomattavasti villimpi kuin suomen, mutta se nyt oli odotettavissakin. En ymmärrä omaa kiinnostustani näihin ohjelmiin eikä ymmärrä muuten mieskään. Se on kysynyt minulta jo monta kertaa ”miten jaksat katsoa tuollaista paskaa päivästä toiseen?” 😀 Hyvä kysymys! Ehkä syynä on se ettei näitä katsellessa tarvitse miettiä mitään muuta. Töissä täytyy pitää langat koko ajan tiukasti käsissä ja tietää missä mennään ja ohjelmia katsellessa saan vain olla ja möllöttää. Realityt on mun tapa nollata päätä youtube-videoiden ohella 🙂

Seuraatteko te kumpaakaan näistä sarjoista? Mikä on sun paras tapa nollata päätä?

Ps. Jos ihmettelette miksi ”kauheaa asua pelon keskellä” postaus on poistunut niin syynä on se, että ihmiset alkoivat kommentoida sinne nimiä enkä halua hakukoneiden löytävän blogiini kyseisillä hakusanoilla. Pari päivää asioita pohdittuani en enää ole peloissani asiasta. Eiköhän meillä ole ihan turvallista täällä olla, mutta valppaana täytyy toki pysyä!

10 kommenttia

 1. miranda kirjoitti:

  Paratiisihotelli Norjassa on samantyyppinen idea, muttavsiellä on teemaviikot, antiikkia yms. Paljon parempi kuin brittiversio, oppii Norjaa samalla. Löytyy myös Ruotsi-versio ?

  • Jonna kirjoitti:

   Mä en ole Paratiisisaarta katsonut ollenkaan! Ehkä pitäisi…Vissiin Ruudussa on nähtävillä?

 2. Tiia kirjoitti:

  Täällä ollaan myös totaalisen koukussa love Islandiin 🙂 kaikki hömppä ohjelmat on niin parhaita

 3. heidi kirjoitti:

  Pakko myöntää, että oon viimesen kahden päivän aikana kattonut katsomosta loppuun love islandin kun en muka malttanut odottaa niitä telkusta ulos 😀 Nyt on vähän tyhjä fiilis kun ei tiedä mihin seuraavaks koukuttuis 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Eikä!! Mä en edes tiennyt että siellä on kaikki jaksot…mutta taidan pitää jännityksen yllä ja katsoa nämä töllöstä tulevat 😀

 4. Laura K. kirjoitti:

  Reality kiinnostaa myös itseäni, mutta harvemmin tulee katsottua kun ei tosiaan aikaa ole eikä tule sit myöhemmin katsottua kuitenkaan :D. Tv:n katselu on itsellekin se top-juttu rentoutumiseen, iltaisin tulee tällä hetkellä katsottua tunti esim. CSI Miamia ja sen jälkeen on kiva mennä pehkuihin :).

  • Jonna kirjoitti:

   CSI on ihan huippu! Mä vaan olen joskus katsonut kaikki miamin jaksot niin en ole nyt niitä enää katsellut. Muutama jakso on kyllä boksilla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *