Hae
Palasia Arjestani

Never quit.

Hola hola! Kuinkas teidän viikonloppu sujui? Täällä mentiin melko lämpöisissä merkeissä. Salilla alkaa olla jo vähän turhan kuumakin. Joka treenin jälkeen vaatteet alusvaatteita myöten ihan märät. Kivasti kasvaa pyykkivuoret kun saa jatkuvasti olla vaihtamassa vaatteita!

Pidinkin näköjään parin päivän blogittelutauon, kun viikonloppuna oli niin paljon kaikkea. Oikeasti ei kyllä ollut juuri mitään normaalista poikkeavaa, kunhan vaan oltiin 🙂 Mukavaa välillä sekin!

Perjantaina kävin salilla tekemässä hyvän treenin. Taas tuli vähän uudenlaista settiä ja yksi uusi liikekin.

Deaload:upper.

  • Push press @ 40%
  • For max reps:
  • Tabata cal row
  • 1 minute rest
  • Tabata burbees
  • 1 minute rest
  • Tabata K2E

Push press on pystypunnerrus vauhdin kanssa eli jaloilla niiataan ja sitä kautta saadaan lisää voimaa liikkeeseen. En ole aikoihin kyseisessä liikkeessä ykköstä kokeillut niin tuo 40% maximista piti vain arvailla. Arvelin ykkösen olevan 45 kilon luokkaa joten 40% painoksi laskin 18kg jonka pyöristin 20kg eli normaaliin tankoon. Silläpä sitten veivasin kaikki kuusi sarjaa mahdollisimman räjähtävästi.

Push press.

Push press.

kuvia 001Tabata-setti olikin aika hauska. Siinä yhtä liikettä tehdään 4 minuuttia, josta 20 sek. työtä ja 10 sek. lepoa. Tätä niin pitkään kuin neljä minuuttia tulee täyteen. Alkuun soutulaitteella (yksikkönä kalorit), sen jälkeen burbeeseja ja vielä viimeisenä uusi tuttavuus eli knees to elbows. K2E on liike jossa roikutaan käsien varassa tangosta ja siitä veivataan polvia kyynärpäihin. Oon tätä liikettä joskus tehnyt ja sainkin ekassa setissä 7-8 toistoa, toisessa enää muutaman ja sen jälkeen nostin polvia niin korkealle kuin suinkin vain pystyin. Liikkeistä olisi varmaankin pitänyt laskea toistot, mutta jäi tällä erää kyllä laskematta. Keskityn nykyään vain tekemään niin kovaa kuin pystyn, en laskemaan toistoja..

Loppuun vähän venyttelyä kyykkyasennossa. Hyvin saa sisäreisiä venytettyä!

Loppuun vähän venyttelyä kyykkyasennossa. Hyvin saa sisäreisiä venytettyä!

Lauantaina pidin välipäivän salilta. Meillä oli ohjelmassa isännän siskon tytön 7v synttärit. Mulla jäi taas laittautuminen aika vähälle aikatauluongelmien vuoksi. Ylläri pylläri. Noh, tukka kiinni ja vähän ripsaria niin eiköhän sillä perheen eteen kelpaa mennä?

Ennen synttäreitä vähän välipalaa cittarista.

Ennen synttäreitä vähän välipalaa cittarista: kana-cesarpatonki.


Synttärilook outfit. Vaatteet: H&M.

Synttärilook outfit. Vaatteet: H&M.


Herkkuja tarjolla.

Herkkuja tarjolla.


Kakku oli yhtä söpö kuin päivänsankarikin <3

Kakku oli yhtä söpö kuin päivänsankarikin <3


Mamman pieni kisu :)

Mamman pieni kisu 🙂


Lauantaina syötiin lenkkiä ja raneja :D

Lauantaina syötiin lenkkiä ja raneja 😀


Ja maistettiin uutta jädeä. Oli tosi hyvää!

Ja maistettiin uutta jädeä. Oli tosi hyvää!

Sunnuntaina lähdinkin taas tyhjällä vatsalla tekemään treenin. Oli muuten tähän astisen treenihistoriani rankin treeni! Oli aivan loppu treenin jälkeen ja joka ikisestä vaatekappaleesta sai puristaa hikeä..

Eipä tiennyt hän salille tullessaan et mitä on edessä...

Eipä tiennyt hän salille tullessaan et mitä on edessä…

WOD: modifioitu ”whitten”

Five rounds for the time of:

  • 22 kettlebell swings (mulla painot 12-16kg)
  • 22 box jumps (42 cm)
  • 400m run
  • 22 burbees
  • 22 thruster (olis kuulunut olla wall ball, mut ei ollut palloa millä tehdä) (8-12,5kg)

Noin 300 välikuolemaa, 100 ajatusta lopettamisesta kesken ja saman verran kiroamista miks ihminen rääkkää itesään tällä tavalla!? Noh, aikaa meni ihan saatanasti (61 min) tohon treeniin, mutta loppuun asti tein ja olen erittäin ylpeä siitä! Luovuttaminen treeneissä ei kuulu mun periaatteisiin, joten sisulla painettiin saatana. Eilen ja tänään on kroppa huutanut ruokaa ja vatsa mourunnut koko ajan enkä ihmettele yhtään. En ole koskaan näin rankkaa treeniä tehnyt, mut nyt voin todeta että kasvatti ainakin luonnetta! Toivottavasti paljon muutakin 🙂 Kaikki muut liikkeet tuntui suht helpoilta mut noi hemmetin burbeet…. aaaaargh! Ja tänään niitä on tiedossa lisää, en kestä 😀

KB swing.

KB swing.

kuvia 021

Thrusteria ensin muutama kiekka tangolla.

Thrusteria ensin muutama kiekka tangolla.

kuvia 015kuvia 016

Sit kuulalla.

Sit kuulalla.

kuvia 018kuvia 019

Loppupoppu ja hikipiki.

Loppupoppu ja hikipiki.

Tänään ei onneksi ihan näin hikinen ja rankka treeni ole tulossa, mut burbeita pääsen taas hyppimään. Jippikaijei.

Tommonen sieltä vielä näkyy :)

Tommonen sieltä vielä näkyy 🙂


Tänään kävin taas kirppiksellä ja löysin vaikka mitä! Niistä lisää myöhemmin :)

Tänään kävin taas kirppiksellä ja löysin vaikka mitä! Niistä lisää myöhemmin 🙂

Hei, nyt oon testaillut Buzzadorina uutta Veetiä ja aika toimivalta vehkeeltä vaikuttaa. En hirveesti tykkää säärien tai yhtään minkään paikan vahauksesta, mut tällä homma ei oo tuntunut ehkä niiiiiin pahalta 🙂 Ootteko testanneet?

Tällaista paketista löytyy. Vaha lämmitetään sähköisesti!

Tällaista paketista löytyy. Vaha lämmitetään sähköisesti!

kuvia 025

Tällä saa viikset veks :D (jos sellaiset on, mullahan ei ole)

Tällä saa viikset veks 😀 (jos sellaiset on, mullahan ei ole)

Buzzadorina pääsen aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, rekisteröitymään pääset täältä :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 kommenttia

  1. Elina S kirjoitti:

    Meillä juhlittiin eilen 5-vuotiasta pojua joten aika hyvin tuli herkuteltua. ku syötäviäki teki. Nyt ei taas tarvi vähään aikaan ostella mitään kaappeihinkaan houkuttelee. Lämpimät kelit on kyllä ollu, pari kertaa on kymmenen minuuttia satanu vettä ja sit taas paistaa aurinko 🙂

    Mulle tuli toi sama setti buzzadorilta, koitin kulmakarvoille mutta nössönä en ihan tarpeeksi lähelle oikeeta rajaa uskaltanu pistää ettei lähe kaikki matkassa. Säärikarvat mulla ei kasva niin niihin en oo päässy testaa mutta ostan sen kapeamman kärjen tuohon heti ku niitä täältä jostain löytyy niin koitan kunnolla kainaloihin. Kaveri kävi tuota sähkökonetta kyllä täällä kokeilee ja se tykkäs siitä hirveesti! ois tahtonu viiä matkassa mutta en anna ennenku olen koittanu ite kainaloihin sitä sillä oikeella osalla 😀

    Noi treenit kuulostaa kyllä siltä että itekki tahtoo lähtee koittaa! Toi yks kuulostaa siltä että mä voisin sen kotona koittaaki tehdä, toi WOD-treeni. 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Mulla olis ens vkl siskon pojan valmistujaiset edessä ja meen sinne jo huomenna auttelemaan. Saas nähdä miten käy kun varmaan salille en pääse ja Ruokapuolikin on aina kylässä vähän mitä on… Täytyy käydä heti kaupan kautta ja hamstrata ne tutut ja turvalliset ruuat mukaan!

      Uuh, uskaltaisinkohan mäkin tota kainaloihin koittaa. Jotenkin ajatuskin siitä saa kylmät väristykset pintaan 😀 mut joo, kätevä vehje kyllä on!

  2. Mika kirjoitti:

    Pystypunnerrus on ihan mahtava liike! Ehkä mun lemppari kaikista, nykyään on tullut tavaksi aina melkein minkä vaan tangolla tehdyn harjoituksen jälkeen pitää tanko rinnalla maahan laskemisen sijaan ja tehdä aina niin monta toistoa putkeen kuin vielä pystyy. Olkapäät ja ojentajat tulee kyllä käytettyä aivan loppuun. Blogeissa pystärit tehdään melkein aina istuen käsipainoilla, mutta eikö tosta seistynä tangolla tehtynä tulekin selvästi parempi tuntuma? Pitää käyttää koko kroppaa että liike pysyy kasassa. Just sellaista monipuolista kropan kehittämistä mikä crossfitin idea onkin.

    Huikea toi tunnin wod! Yleensä whittenissä kai on 40-50 minuutin aikaraja (jotta seuraava ryhmä cf-salilla pääsisi tekemään omaa harjoitustaan) mutta omissa treeneissä noista ei tietenkään tartte välittää. Tärkeintä on että et luovuttanut! Kova suoritus.

    • Jonna kirjoitti:

      Niin on! Mä oon tosi paljon tehnyt pystypunnerrusta just seisten tangolla. En oikein istuen käsipainoilla saa kunnon tuntumaa mut nykyään sillä tuntumalla ei juuri ole enää niin merkitystäkään kunhan vaan voimat kasvaa 😉 täytyypä itsekin testata tuota sun systeemiä että liikkeiden loppuun vielä pystypunnerruksia!

      Mä vähän arvelinkin että joku raja tuossa whittenissä on, mut mulla ei oo kukaan niskaan hengittämässä niin voin ihan rauhassa veivata vaikka huomiseen asti 😀 ärsyttävää kun muuten vielä jaksaisi tehdä vaikka kuinka nopealla temmolla mut keuhkot on eri mieltä… Kylläpä sekin puoli pikku hiljaa sieltä paranee!

  3. Julia kirjoitti:

    Sori jäi vähä epäselväks että miks menit tekemään treenin tyhjin vatsoin?

    • Jonna kirjoitti:

      Se tapa on jäänyt dieetin ajoilta. Mennään sunnuntaisin heti aamusta anopille niin selviän matkaan nopeammin kun ei tarvitse odotella aamupalan sulamista. Mukillinen kahvia vain nassuun ja menoksi 🙂 toisinaan kyllä otan protskudrinkin mut nyt en ottanut sitäkään! Lauantain syömisten jälkeen jaksaa hyvin jumpata tyhjälläkin vatsalla!

  4. Joan kirjoitti:

    No huhhuh mitä reenejä 😀 Aika kova tuo jälkimmäinenkin! 22 burpeesia per kerta 😀 Mulle on 10 jo ihan tarpeeks putkeen! Kerran oon tehnyt 100:n haastetta, jossa kylläkin tehtiin 10:n settejä joista jokainen oli erilainen. Pimeimmät korvasin perus-liikkeellä, mutta siltikään en ihan sataan kyllä päässyt 😀 Ja jäi muuten ekaks ja toistaseks ainakin vikaks kerraks 😀 Mistä sä oot nyt noita WODeja kattellut ja mistä koostanut? Kun tolleen ”tiedät” mitä tuleman jo pitää 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      No joo, kyllä niitä tuli tehtyä tossa treenissä reilut sata ja heti seuraavana päivänä muutama kymmenen lisää 😀 raskas mutta palkitseva liike!

      Mä oon mennyt nyt crossfit Kuopion ohjelmoinnin mukaan. Se tuntuu aika kivalta 🙂 niiden sivulta löytyy aina päivän wod!

  5. Outi kirjoitti:

    Täällä kans yksi Veet buzzaaja 🙂 Saman setin myös sain ja käytössä on olleet ja käyttöön jäävätkin.

    Roll-on:a käytin sekä käsi- että säärikarvoihin ja tykkäsin helppoudesta, ainoa tietty että täytyy odotella se vahan lämpenemis aika, mulla meni noin 30 min että oli sopivasti lämmennyt. Mites sulla? Aion kyllä käyttää jatkossakin ja näyttäisi vaha olevan myös riittoisaa, ei ihan heti tarvi olla ostamassa uutta täyttöpakkausta 🙂 Jälkihoitoliinoista tykkäsin kovasti, itsellä kun on kuiva iho niin tekivät ihosta mukavan pehmeän.

    Pelkäsin ensin kans noita kulmakarvoja, niin kuin joku tuossa aiemmin kommentoi myös, mutta hyvin vahan sai rajattua hajakarvoille. Tässä oli kyllä kätevää kun vahan lämmitys ei kestänyt kauaa, en vaan itse malttanut kunnolla kasvattaa hajakarvoja ja pienimmät sitten eivät lähteneetkään, mutta muuten lähti hyvin ja miehen nenänvarren kulmakarvatkin tuli poistettua. 😀 Mies kommentoikin että oli tämä mukavampi tapa kuin yksitellen nyppiminen. Itse tosin nyhdän aika nopeasti pois kun tuppaa hajakarva esiin, joten tuo kulmille tarkoitettu ”vahakynä” jää varmastikin paljolti miehen neneänvarren kulmakarvojen siistimiseen 😀

    • Jonna kirjoitti:

      No joo, vekotin tosiaan lämpenee sen verran hitaasti ettei sitä kovin kiireessä käytetä. Mulla on kans tosi kuiva iho ja kyllä niistä liinoista apua oli vaikka joudun kyllä rasvaamaankin melkein heti.

      Täytyy munkin varmaan uskaltautua testaamaan kulmakarvoihin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *