Hae
Palasia Arjestani

Ruokaideoita viikolle 13

Ruokaideoita viikolle 13

Heips, olisiko mitään, jos jakaisin teille ruokaideoita viikolle 13? Onko näistä postauksista ollut iloa teille? Suunnittelin tällä viikolla tekeväni ainakin kaksi ruokaa viime sunnuntain listasta, mutta olenkin päätynyt syömään pelkkää jämäruokaa koko viikon! Tehtiin viime sunnuntaina tytön synttäreille täytettyjä paprikoita ja mies teki täytettä niin paljon, että söin sitä monta päivää 😀 Jospa ensi viikolla pääsisin testaamaan joitakin uusia reseptejä! Oletko sinä kokeillut tehdä viime aikoina jotain uutta hyvää ruokaa? Heitä vinkki, niin saan taas uusia ideoita 😉 Mutta katsotaanpa sitten vähän ruokaideoita viikolle 13!

Ruokaideoita viikolle 13

Ma: Chocochilin vegaaninen muhammarapasta

Ti: Gluteenittomat pinaattiletut (resepti)

Ke: jämäruokaa

To: K-ruoan teriyakitofu ja paahdetut kasvikset

Pe:  Hellapoliisin hedelmäinen broileri-pastasalaatti 

Ruokaideoita viikolle 13

Ruokaideoita viikolle 13

La: Kylmäsavulohi-parsakaalilasagne (resepti)

Su: jääkaapin jämiä, seuraavan viikon ruokien suunnittelua + seuraavan viikon ruokien kokkailua

Viikon herkku: Kinuskikissan omar-seepraleivokset

Istun ja odottelen juuri tyttöä sirkusakrobatiasta ja tuli aivan mieletön nälkä tätä listaa tehdessä! Voi nam, antaisin vasemman pakarani, jos pääsisi näitä maistelemaan samantien! Voi olla, että täytyy kaartaa kaupan kautta kotia ja alkaa heti kokkailemaan jotain näistä. Meillä on kotona suklaalevyjen jämiä jääkaapissa ja mietin josko tekisin niistä tälle päivälle mutakakun. Saisinpahan nekin pois kaapista pyörimästä! Jos ei meillä kelpaa kenellekään (epäilen tätä tosin suuresti), niin vien sitten maanantaina töihin. Siellä menee ihan kaikki 😀

Tässäpä mun ruokaideoita viikolle 13! Löytyikö mitään mielenkiintoista ja houkuttelevaa?

Edellinen postaus: Viikon 11 ruokapäiväkirja – hävikkiruokaa ja chiavanukasta

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

 

Yksi kommentti

  1. virtaen kirjoitti:

    Oon kyllä tykännyt näistä ruokaideoista tulevalle viikolle, vaikka en nyt samoja tekisikään niin niistä saa pientä ideanpoikasta aina kuitenkin ! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *