Hae
Palasia Arjestani

Ihana kamala kipu.

Alkuviikko on taas treenattu ahkerasti. Yläkroppa on tällä hetkellä jokaista lihasta myöten ihanan kipeenä, mut jaloista löytyy vielä muutama normaali kohta. Ette uskokaan miten mahtava olo on, kun olen päässyt jo hyvän tovin treenaamaan entiseen malliin 🙂 Maanantaina oli itse asiassa ensimmäinen treeni sairasteluiden jälkeen, kun pystyin jatkamaan treeniä vaikka syke oli korkeallaja hengitys puuskututti. Se on merkki siitä, että vihdoin ollaan normaalissa kunnossa! Tästä voi vielä vähän koventaa tahtia 🙂

20140317_181916

Maanantaina tehtiin voimaosiossa floor pressiä ja metconissa viisi kierrosta push jerkiä, bar over burbeita ja leukoja. Alkuun ja loppuun lisäksi käsilläseisontaa. Kova setti!

 • Floor press 5 x 45kg, 3 x 50kg, 3 x 57,5kg

5 kierrosta aikaa vastaan

 • Buy in handstand 1 minuutti
 • 10 x push jerk (25kg)
 • 5/5 bar over burbees
 • 10 x pull up (keltainen kumi)
 • cash out handstand
 • aika 17.48 (time cap 22 minuuttia)

Floor pressissä oli viimeisessä sarjassa tarkoitus ottaa ykkönen 95% 1RM joka minulla siis on 60kg. Oli sen verran voimakas fiilis niin otin sit kolmosen 🙂 Lopun metconissa piti alkuun seisoa käsillä 1 minuutti, jonka jälkeen pääsi suorittamaan noita viittä kierrosta. Push jerkiin laitoin vain 25kg kun jo lämmittelyt vihloi olkapäitä. Jälkeenpäin harmitti isosti, koska itse metconin aikana olkapäät toimi niin kuin pitääkin! Leuat olisi pitänyt tehdä vastaotteella, mutta mun vammainen ranne ilmoitti jo muutaman toiston jälkeen ettei ole sen asian kanssa yhteistyöhaluinen. Myötäotteella siis. Viiden kierroksen jälkeen vielä 30 sekkaa käsilläseisontaa ja homma oli siinä!

Käsilläseisontaa.

Käsilläseisontaa.

kuvia 018

Power clean to push jerk.

Power clean to push jerk.

kuvia 021 kuvia 020 kuvia 022 kuvia 023Ja sit leukoja vähän joka suunnasta.

kuvia 015 kuvia 016 kuvia 013 kuvia 014 kuvia 012 kuvia 011Niin sanoinko että vedin myös leukoja? 😀

Eilen etukyykättiin ja tehtiin kunnon hikijumppa siihen päälle. Mikähän siinä on, että ikinä ei huvita kyykätä? Mäkin meen kyykkytreenit aina mentaliteetilla tehdään nyt äkkiä pois alta niin en on tehty. Ennen tykkäsin tosi paljon kyykkäämisestä, mut nykyään se on hirveetä pakkopullaa. Nyt on pakko panostaa taas vähän enemmän liikkuvuuspuoleen sillä kireyttä oli havaittavissa muuallakin kuin mun hermoissa..

 • front squat 5 x 52,5kg, 3 x 60kg, 1 x 67,5kg

3 min amrap x 5, jokaisen kolmemiinuuttisen jälkeen 1 minuutin lepo

 • power clean x 3 (40kg)
 • back extension x 6
 • airsquat x 9
 • tulos huonoin kierrosmäärä, mulla 3.

RXRXRXRX! Mä tein rx:nä, jee 🙂 Rx siis tarkoittaa painoa, joka on asetettu tavoitteeksi kyseiselle liikkeelle tässä treenissä ja naisilla power cleanin tavoitepaino oli 40kg. Varmasti oli osa toistoista rumia kuin mitkä, mutta kaikki nousi ylös. Luulen, että mullä lähti taas kädet vetämään liian aikaisin ainakin vikoissa toistoissa. Huomasin sen itsekin. Sama ongelmahan mulla on tempauksessakin. Tätä asiaa täytyy alkaa työstämään nyt oikein kunnolla! Tahkosin tasaista kolmen kierroksen tahtia eli minuutti per kierros. Hiki tuli ja olkapäät ja koko yläselkä on nyt tuhannen kipeinä. Meni perille 🙂 Hauiskinta koko treenissä oli se että noi oman painon kyykyt oli ne hyydyttävimmät 😀

Power clean.

Power clean. Treenivaatteet: housut: reebok, paita: nike, kengät: adidas ja tukkapanta: Lorna Jane.

kuvia 002 kuvia 003

Back extensions.

Back extensions.

kuvia 005

Airsquat.

Airsquat.

kuvia 007Tänään olis vuorossa open gym ja jonkun höntsäilytreenin ajattelin tehdä. Ja mobbausta! Paljon. Todennäköisesti taas ihan liian vähän kuitenkin…

 

 

 

 

6 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Kyllä helposti uskon, että on ihan parasta kun voi treenata kunnolla. Se on oikeesti parasta. =)
  Mää tykkään kyykätä, etu- ja taka ihan sama. Olen niissä vielä niin uuvelo, että se on jotenkin kivaa kun koko ajan oppii jotain uutta.
  Hyviä treenikuvia.

  • Jonna kirjoitti:

   Ehkä mäkin löydän taas kyykkäyksen ilon kun saan liikkuvuuden ennalleen 😉

 2. -didi- kirjoitti:

  Ai veditte leukoja? Ihan tosi 😛

  Kipu on kivaa, tuska on taivaallista. Nuo crossfittreenit näyttää kauhean kivoilta, ja ihanan rankoilta.

  Itse olen myös kuin jyrän alle jäänyt, monen vuoden itsenäisen punttistreenauksen jälkeen olen ottanut itselleni pt:n, tekniikkaa uusiksi jne ja .. saatoin ehkä sanoa, että haluan että minulta treenataan jalat alta. Töissä satulatuolilla pysyminen on ollut kohtuu haastavaa 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, jyrän alle jääminen on parasta! Tai siis se tunne 😀 en välttämättä haluais oikeesti jäädä jyrän alle 😀

   Itse kellekin tekee hyvää välillä tehdä jotain aivan uudenlaista! Kroppa reagoi muutoksiin välittömästi 🙂 meillä on cf-treeneissä se hyvä puoli että jokainen treeni on erilainen, ei pääse kyllästymään!

 3. Adelheid kirjoitti:

  Kiva kun alat taas päästä treenailun makuun! Tänne munkin kotikaupunkiin on vihdoin avattu crossfitsali. Kävin jo testailemassa hommaa. Toivotaan että saan pian aikataulut sellaisiksi että kerkiin alotuskurssille. Loppuu tää pelkkä kotitreenaus. =)

  • Jonna kirjoitti:

   Vau! Toivottavasti saat aikataulut natsaamaan ja varmasti kun vaan pääsevät siellä alkuun niin wodeja alkaa olla pitkin päivää 🙂 Mahtava homma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *