Viikon 39 ruokapäiväkirja – paluu arkeen
Viikon 39 ruokapäiväkirja on hieman sekava pakko myöntää. Oltiin maanantaista torstaihin vielä Turkissa, mutta lähdettiin jo anivarhain torstaiaamuna lentokentälle ja oltiin yhden maissa päivällä kotona. Tein anopille kuvakansion Turkin kuvista ja onnistuin samalla sekoittamaan kaikki Turkin ruokakuvat, joten ne ovat ihan sikin sokin jossain. En saa niitä siis laitettua mihinkään järkevään järjestykseen, mutta eiköhän tästä ruokapäiväkirja aikaiseksi saada! Alkuviikko oltiin tosiaan vielä Turkin lämmössä ja torstaina palattiin kotiin. Siitä se normielämä lähti taas rullaamaan omalla painollaan: treeniä, ruuanlaittoa, kodin järjestelyä jne. Vaikka lomalla ja lämmössä on kiva lökötellä niin itse olen henkilökohtaisesti enemmän ”tekijä” eli tykkään että on jotain tekemistä. Siksi varmaan viihdyn niin hyvin kotonakin. Sieltä ei ainakaan tekeminen lopu koskaan! Tässäpä teille viikon 39 ruokapäiväkirja, olkaapa hyvät 🙂
MAANANTAI
9.00 aamupalaksi paahtoleipää leikkeleellä, juustolla ja kurkulla, paistettuja munia ja pari pannaria omenahillolla + cappucino ja vettä
12.30 lounaalla vihanneksia, turkkilaisia lihapullia ja pastaa
jälkkäriksi cappucino ja pieni kipollinen jadea
15.30 snäkiä eli pari palaa vesimelonia ja pari palaa pizzaa
18.45 illallisella oli texmex-teema: quesadilloja broileri-juustotäytteellä, tonnikalamoussea, salaattia, tortilloja ym
jälkkäriksi pari erilaista suklaakakkupalaa ja kirsikkapudding
TIISTAI
9.00 aamupalalla paistettuja munia, paikallista juustosämpylää ja pari pannaria omenahillolla + cappucino ja vettä
12.30 lounaalla paljon vihanneksia, paistettuja lohkoperunoita, vähän pastaa ja grillattua kalaa
16.00 banaani
18.30 illallisella jenkki-teema: pastaa, jotain ihanaa katkarapujuttua (musta kippo), hampurilaisia ja salaattia
jälkkäriksi taas valikoima herkkuja, kaikki oli hyviä!
KESKIVIIKKO
9.00 kaksi omelettia, pari pannaria omenahillolla, kinkku-kasvispaistosta + cappucino ja vettä
12.30 salaattia ja kasviksia, kana kasvis-paistosta ja täytettyjä munakoisoja
jälkkäriksi cappucino ja pieni kipollinen jadea
15.30 snäkiä: pari palaa pizzaa, melonia ja pari kananugettia
18.30 turkkilainen teema: kebabia, hummusta ja muita ihania turkkilaisia herkkuja
jälkkäriksi perinteisiä turkkilaisia jälkiruokia, oli aika makeita…
TORSTAI
7.00 bussissa juustosämpylä ja vettä
11.00 lentokoneessa lihapullia, perunakakkunen ja vihanneksia, pieni leipä ja jälkkäriksi suklaapatukka
15.00 mysliä, mehukeittoa ja vaniljapuddingia
18.00 ruisleipää keitetyllä kananmunalla ja juustolla + teetä
21.00 iltapalaksi porkkanaa ja kananmunia
PERJANTAI
9.30 ruisleipää kananmunalla, porkkanaa ja cappucino
12.00 salilla työntävät lihasryhmät
treenin aikana malto 20g + bcaa 5g ja jälkeen palkkari
16.00 riisiä, broilerin jauhelihakastiketta ja vihanneksia
19.00 anoppilassa kaalilaatikkoa
21.30 omena
LAUANTAI
9.30 ruisleipää juustolla ja kananmunalla, porkkanoita, inkiväärishotti ja cappucino
13.00 ruisleipää juustolla keitetyllä kananmunalla ja omenaa
16.00 suklaapatukka ja cappucino
19.00 lankkupihviä ja pastaa
illalla ohjelmaa katsoessa vähän Ben & Jerry´siä
saattaa olla että söin päivän aikana muutakin, en vain muista mitä 😀
SUNNUNTAI
10.00 ruisleipää juustolla ja kananmunalla, mandariini ja cappucino
12.30 salilla vetävät lihasryhmät
treenin aikana malto 20g ja bcaa 5g ja jälkeen palkkari
17.00 riisiä, jauhelihakastiketta, kananmuna ja vihanneksia
20.00 ruisleipää kananmunalla ja juustolla, mandariini ja vihanneksia
Turkin matkalla turkkilainen ilta keskiviikkona oli ehdottomasti koko reissun (ruoka)kohokohta. Siis aivan mahtavaa ruokaa! Kotiin palatessa liusuin taas leivän puputtamisen maailmaan, mutta on se vaan niin hyvää! Tällä viikolle olen syönyt siistimmin tietyn ruokaohjelman mukaan ja lauantain vapaa-aterialle suunnittelin jo kasaa juusto-kananmunaleipiä! Nam! Jännästi lauantaina ei herkut kauheasti maistuneet, koska koko loma puputettiin jälkkäreitä sun muita päivittäin. Rajansa kaikella näköjään munkin kohdalla, vaikka melkoinen herkkuperse ja sokerihiiri olenkin 🙂
Miltäs viikon 39 ruokapäiväkirja näyttää?
Lue myös:
Paljon herkkuja viikon aikana, loman ansiosta ymmärrettävästi. Grillattu kala kuulostaa ylelliseltä ja hyvä kun ruoat maistuivat lomalla. Määrätkin tuntuivat runsailta verrattuna kotiinpaluuseen. Vältyit vatsavaivoilta ja myrkytykseltä se on pääasia. Niitä kun tulee aika usein. Pe ja su ruokavälit aika pitkät. Ruisleipää kivasti. Munia tosi paljon ihmettelen ettet kyllästy.
En mä muniin kyllästy ihan helposti! Ne on niin namia 🙂