Hae
Palasia Arjestani

37-v eikä tunnu missään!

37-v eikä tunnu missään

Lauantain tuli taas mittariin vuosi ennemmän eli 37-v eikä tunnu missään! Vielä. Oikei, tuntuu vähäsen, sillä 36 on paljon vähemmän paperilla kuin 37, joka ennakoi uhkaavasti seuraavien pyöreiden vuosien saapumista nopeammin kuin ehdin kissaa sanoa. Toisaalta, tiedän ettei myöskään 40 tunnu missään, kun sen hetki tulee. Ikä on siitä jännä juttu, että se tuntuu aina sopivalta, oli se mitä tahansa. Kaksikymppisenä tunsin olevani aikuinen, mutta aikuisuus on tässä iässä taas saanut aivan erilaiset mittapuut. Nyt ehkä luulen, että olen saavuttanut elämässä kaiken mitä haluan, mutta luulenpa, että nelikymppisenä naureskelen miten väärässä olinkaan 😀

Kyllä tähän ikään mennessä on jo kokenut paljon ja oppinut kaikenlaista. On ammatti, oma asunto, perhe ja ymmärrys minkälaisista asioista terveys koostuu ja mitä haluan elämältä. Toisaalta sitä kuitenkin alkaa kaipaamaan ehkä jotain uutta ja vielä vähän etsiskelee omaa juttuaan. Vuosi sitten en olisi uskonut irtisanoutuvani nykyisestä työstäni, mutta niin elämä kuljetti eri suuntaan ja toiveet elämästä muuttuivat. Haluan enemmän määräysvaltaa ja vapautta elämääni, vaikka luulin olevani hyvin turvallisuushakuinen ihminen. Vähänpä tiesin ja vähänpä todennäköisesti tiedän vieläkään.

37-v eikä tunnu missään

Uutta ikää juhlistin siivoamalla koko huushollin, sillä tytön kummi tuli meille viikonlopuksi. Syötiin hyvin, treenattiin ja eksyttiin jopa lauantaina Vantaan yöelämään, jossa tuolle yhdelle Kuopion lupaukselle yritettiin etsiä elämän naista. EI löytynyt, mutta olihan ainakin lystiä viettää pitkästä aikaa hauskaa yhdessä. Vähän niin kuin vanhaan hyvään aikaan, kun oltiin nuoria ja nättejä. Sen vain sanon, että ikä alkaa ainakin näkyä baarireissun jälkeisessä päivässä. Vaikka en montaa annosta alkoholia nauttinut, niin puolet päivästä kului sängyssä pötkötellen. Jälleen kerran ihmettelin miten ihmiset voivat käydä juhlimassa joka viikonloppu! Huh huh. En pystyisi.

Ei muuta kuin uutta vuosilukua kohti!

Ps. Ostin itselleni synttärilahjaksi kaksi kukkakimppua. Koska mä voin <3

Edellinen postaus: Olen yrittänyt

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *