Hae
Palasia Arjestani

Omaa tyhmyyttäni

Juhlitteko te Halloweenia mitenkään? Mun täytyy myöntää etten ole tähän ikään mennessä juhlinut Halloweenia yhtään kertaa enkä muistaakseni ole käynyt yksissäkään halloweenjuhlissa. Viime lauantaiksi saatiin kutsu mun duunikaverin luokse lasten halloweenkemuihin ja olisittepa nähneet miten innoissaan miedän pikku mimmi oli! Juhlista puhuttiin koko edellinen viikko ja perjantaina käytiin metsästämässä halloweenasua toys´R Usista, mut eihän siellä enää mitään asuja ollut tarjolla. Onneksi mies kävi kauppareissulla vielä BR leluissa Jumbossa ja sieltä löytyi ihana hämähäkkiasu tytölle! Mä en tajunnut sanoa, että toisi samalla mullekin vaikka jonkun kivan tukkapannan pirunsarvineen, joten olin juhlissa melko epähalloweenmainen 😀 Pitkästä aikaa pääsin itsekin laittautumaan kunnolla ja kikertämään tukkaa. On se vaan hauskaa puuhaa kun saa ajan kanssa värkätä!

Ennen...

Ennen…

PicsArt_1415092090187

…ja jälkeen!

Lelukaupassa vierähti hetki!

Lelukaupassa vierähti hetki!

20141031_162959

Juhlissa oli tupa täynnä lapsukaisia ja lasten äitejä. Birgitalla on tosi nätti koti ja kateellisena ihastelin vaaleita pintoja ja ihanaa olkkarin vaaleaa mattoa. Meillä kissat oksentaisi valkoisen maton varmaan päivässä pilalle! Birgitta oli leiponut vaikka mitä ihania aiheeseen sopivia herkkuja raakakinuskikakusta hämähäkkikekseihin. Kakku oli muuten paljon parempaa kuin mun tekemä! Epäonnistuin siis sen kuorrutuksessa täysin 😀 Vähän niin kuin epäilinkin. Lapsukaisille oli pieniä leipäsiä, keksejä, sipsejä ja karamellejä. Meidänkin tytöllä käsi kävi vähän liiankin ahkeraan sipsikulholla, mut ajattelin että kerrankos sitä juhlitaan! En jaksa tuollaisissa tilanteissa niuhottaa vaan annan tytön nautti juhlista ja uusista ystävistä täysin siemauksin.

Mekko on Vero modan ja tilattu Nellystä. Hintaa muistaakseni alle 15e.

Mekko on Vero modan ja tilattu Nellystä. Hintaa muistaakseni alle 15e.

kuvia 009

C360_2014-11-01-18-04-19-005kuvia 010kuvia 014kuvia 018kuvia 015kuvia 017kuvia 01120141101_181306

Juhlissa oli myös Me&I- merkin esittely ja löysin sieltä pari kivan näköistä mekkoa tytölle. Tyttö sai itse valikoida mekkonsa niin tulee ainakin mieleiset. Enpä olis ennen uskonut, että jo reilu parivuotias tytön tyllerö on noin tarkka vaatteistaan kuin meidän tyttö on 😀 Aina pitäis olla vain mekko päällä eli jos teillä pyörii ylimääräisiä 92-98 cm hyväkuntoisi mekkoja kaapin perukoilla niin mulle voi laittaa kuvaa ja hintapyyntöä sähköpostilla. Saattaa tulla kaupat jos mekko on tytön mieleen 😀 Me&I:n vaatteet on hintatasoltaan keskiluokkaa eli ei mitään halpiskamaa mutta eivät myöskään ökykalliita. Vaatteilla on todella hyvä jälleenmyyntiarvo ja niistä saa käytettynäkin aika hyvin rahaa takaisin. Senpä takia minäkin uskalsin tuhlata 70e kahteen mekkoon!

kuvia 023kuvia 024kuvia 01920141101_192300kuvia 012

Juhlista selvittiin hyvissä ajoin kotiin ja tytön sai laittaa melkeinpä niiltä sijoiltaan unilleen. Mimmi bailas juhlissa niin kovasti, että rassukka oli aivan loppu kun päästiin kotiin! Ihanaa oli nähdä miten onnellinen tyttö oli kun pääsi leikkimään Birgitan tytön leluilla, tanssimaan ja puuhastelemaan muiden lasten kanssa. Herkkujen syönnistä puhumattakaan. Pitäisköhän jo tytön 3-vuotis synttäreinä pitää lastenjuhlat? Me ollaan vihdoin ja viimein alettu laittamaan tyttö nukkumaan ennen meitä. Aikaisemmin minä menin aina samaan aikaan tytön kanssa yöunille ja nukkumaanmeno venyi yhdeksään asti. Viime aikoina tyttö on ollut niin väsynyt aamuisin, että oli pakko opetella uudet toimintatavat illalle. Jotenkin sitä on vaan ollut niin laiska ja uusien tapojen opettelu on olevinaan ollut liian hankalaa. Tyhmä ajattelutapa, tiedetään 🙁 Pääasia, että tyttö saa nyt kunnon yöunet ja jaksaa nousta aamulla reippaaana päiväkotiin. Ja onhan tässä muuten samalla vanhemmatkin saaneet enemmän omaa aikaa! Eilenkin mietin ihmeissäni illalla että mitä tässä oikein tekis kun voi tehdä mitä vain. En sit tehnyt yhtään mitään 😀

kuvia 032

Pidin eilen vielä välipäivän treeneistä ja leivottiin tytön kanssa juustosarvia 🙂

 

Eilisen budjetti-illallinen: peruna-porkkanasosekeittoa kera mausteisen jauhlihan (pizzan ylijäämä). Nautittiin kera juustosarvien, noms :)

Eilisen budjetti-illallinen: peruna-porkkanasosekeittoa kera mausteisen jauhlihan (pizzan ylijäämä). Nautittiin kera juustosarvien, noms 🙂

Mun on pakko mainita, että kävin eilen pitkästä aikaa naksauttamassa rankaa kohilleen. Mulla on jo yli viikon ajan ollut pientä päänsärkyä ja viime viikolla kun tuli sellainen tunne etten jaksa pitää enää päätä ylhäällä niin tiesin, että asialle on taas tehtävä jotain. Mun luottonaprapaatti on Kuopiossa (Arto Tolvanen) enkä ole tähän mennessä löytänyt mulle sopivaa rangankäsittelijää Helsingistä. Kävin eräällä osteopaatilla joskus puolitoista vuotta sitten, mutta hänen hoitotapansa oli jotenkin niin omituinen eikä meillä natsannut kemiat ja ajatukset yhtään yhteen niin päätin etten enää mene osteopaatille. Viime viikolla eräs asiakas kehui mulle erästä osteopaattia ja päätin pyörtää mielipiteeni osteopaateista ja sain heti samalle päivälle hänelle ajan. Voin sanoa, että se käynti kannatti ja nyt on olo taas kuin uudesti syntynyt! Fiksu ja osaava kaveri ja varmasti käyn hänellä jatkossakin jos tarve (ja ranka) vaatii. Osteopaatti on Ronnie Andersson ja hän pitää vastaanottoa Tikkurilassa Kielotiellä. Tästä pääset hänen sivuilleen ja voit varata oman aikasi jos kroppa sitä vaatii. Suosittelen kyllä lämpimästi 🙂 Onko teillä kokemuksia osteopaateista tai onko ylipäätään tarvetta rangan manipuloinnille? Nyt on muuten aika helppo hengittää, olkapäät ei kiristä ja pääkin pysyy hartioiden välissä ihan pitämättäkin 😀

Hei, tänään treenaamaan pitkästä aikaa! Mun tukkoisuus ja kaamea väsymys johtui ilmeisesti jostain allergiasta taas. En sit tiedä oonko tullut ulkona myllääville homeillekin allergiseksi vai oliko tukkoisuus kissoista tai pölystä johtuvaa. Eilen aloitin taas allergialääkityksen ja kummasti on jo nyt olo parantunut! Hip hei 🙂

12 kommenttia

 1. Heisku kirjoitti:

  Aivan ihana, elämää pursuileva kirjoitus valloittavine kuvineen! ^_^

 2. Karoliina kirjoitti:

  Sitä mukaa kun muut blogit naistenlehtimäistyy ja muuttuu ostoskatalogeiksi, niin sun blogi vaan ”paranee”. Tykkään lukea blogeja, mutta mulla on ihan ähky kaikesta siitä ostamisesta ja mainostamisesta ja epärealistisista ”kiiltokuvista”. Sun blogi on säilynyt arkipäiväisenä, aitona päiväkirjana ja kirjoitatkin koko ajan paremmin ja paremmin. Tykkään ja viihdyn, kiitos. Eikä mulla oo ees kissoja, lapsia, parisuhdetta, enkä ikinä kokkaisi raakakakkuja 😀 . Haha!

  • Jonna kirjoitti:

   Äh, mulla on ihan samat fiilikset. Oon lopettanut aika monen blogin lukemisen sen takia, että niissä alkaa olla aivan liikaa mainostamista, kalliita vaatteita, ostamista, pelkkää pintakiiltoa.. 🙁 Huippua kuulla jos olen kehittynyt bloggaajana ja kirjoittajana! Tsemppaa jatkamaan samaan malliin 🙂 Enkö oo vieläkään saanut sua ylipuhutta raakakakkujen maailmaan 😀 😀

   • Karoliina kirjoitti:

    Eilen just viimeks mietin, et miks ihmeessä luen blogia, jonka 25 v kirjoittaja ostaa 3900€ maksavan käsilaukun. Oikeesti, mitvit!

    • Jonna kirjoitti:

     On siinä laukulla hintaa! Keksisin tuolle rahalle aika paljon muutakin käyttöä…

 3. mirzu kirjoitti:

  Aaawww toi teidän tytön halloween asu! Meillä oli tytöillä viime vuonna sama, ja oli ehkä söpöimmät ikinä. Tänä vuonna molemmat tosin valitsivat prinsessana olemisen, mutta äitiä miellytti enemmän pieni goottitoukka 😛

  • Jonna kirjoitti:

   Mä mietin kans ensin jotain prinsessajuttua, mutta toi puku oli miehen valitsema ja sopi kuin nenä päähän 😀 Harmi että ensin vuonna se on jo todennäköisesti liian pieni 🙁 Tyttö vaan ei antanut kuvata itseään kunnolla puku päällä 😀

 4. Eve kirjoitti:

  Hei kiva postaus ja ihana pikku hämis typykkä teillä 🙂 Söpöt mekotkin löysit, ihanaa loppuviikkoa 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Hihi, hän oli kyllä suloisen näköinen pienessä hämähäkki-puvussaan 🙂

 5. outi kirjoitti:

  Kivat pirskeet on ollut ja niin äiti kuin tytärkin nättinä ja tulee kyllä paljon äitiinsä tyttö 🙂
  Ihanat mekot löysit 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Hän on kuulemma kovasti mun näköinen 🙂 Kiva päästä välillä itekin pukeutumaan muuhunkin kuin treenivaatteisiin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *