Hae
Palasia Arjestani

Treenitön päivä nro 6.

Varsin mielenkiintoista on tää jouten olo. Kotona riittää puuhasteltavaa joka päivälle, mut treenittömyyden takia ruokahalun viimesetkin rippeet on kadonneet ö 029 täysin. Nyt kun ruokamäärä on vähentynyt selkeesti niin täytyy pitää entistä paremmin huoli vitamiinien saannista. Eipä ole viimeseen viikkoon ainakaan paino noussut jos jotain hyvää pitää etsiä… Pieniä kävelylenkkejä oon tehnyt koiran kanssa, mut ei niitä urheiluks voi kutsua. Lähinnä semmosta hidasta vaappumista eteen päin 😀

Eilisen päivän alotin kylppärin puunaamisella. Kummasti sitä tavaraa vaan sinnekin aina kertyy, samoin pölyä. Siivoushommaa jatkoin aamupalan jälkeen keittiön puolella. Puunasin kaikki tasot, että saisin lisää tilaa leipomishommalle. Tämmösiä värkkäsin aikani kuluks 🙂

ö 034 

ö 028

Eli amerikkalaisen juustokakun sekä juustosarvia! Sarvet on syöty jo kaikki muut juustokakku on vielä jonkin verran jälellä. Eiköhän sekin saada tuhottua 😀 Ohjeet noista laitan tonne ruokablogin puolelle!

Paras apuväline juustokakun teossa on ergonomisesti muotoiltu hyvin käteen sopiva keksein murskaaja 😀

ö 021

Illalla sit vuorossa imurointia ja olohuoneen siivoilua. Palkintona matsi Scrabblea, jonka hävisin. Niin aina.

 ö 031

Eipä ollut eilinenkään pelkkää juhlaa. Harmaita hiuksia aiheutti taas, mitkäs muutkaan, kuin karvaset ystävyksemme. Koiralle palasi eilen samat oireet kuin mitä sillä oli ennen Vetoryl-lääkityksen aloitusta. Se alko taas eilen juomaan aivan alyttömästi ja pissasi sit varmaan 400 litraa eteisen ja keittön matolle ja eteisen snekin eteen. Olin toooooosi tyytyväinen. Tiedän ettei se ole koiran vika, mut sain siitä huolimatta käsittämättömän raivokohtauksen. Kiroilu kuulu varmasti naapuriin asti… Vatta ei tykännyt tästä hermoilusta ollenkaan vaan aiheutuin raivoamisellani itselleni taas kunnon supistelut. Harmitti vaan niin vietävän paljon kun olin just lähdössä koiran kanssa ulos. Kengätkin oli jo jalassa.. No, käyteltiin sit koiraa loppuilta puolen tunnin välein ulkona, koska se ei pystynyt pidättämään yhtään. Koiran labratuloksetkaan ei olleet vielä tulleet niin ei saatu selvyyttä et pitääkö lääkitystä nyt sit jatkaa vai ei. Inhottavaa odotella maanantaihin, kun näkee ettei koira ole vieläkään kunnossa. Kaikki riippuu nyt sit niistä tuloksista…

No, eipä siinä vielä kaikki 😀 Lola, mamman muru ja maailman omituisin katti, päätti sit taas vähän pissailla loppuillasta sisälle. Tällä kertaa eteisen nurkkaan. Mä en käsitä minkä takia se tekee niin kun muut tarpeensa se tekee kuitenkin laatikkoon. Tämäkin nurkkiin kuseskelu on aina ajoittaista eli saattaa mennä pitkäkin aika ettei se tee minnekään muualle kuin laatikkoon mut sit se taas alkaa.. Jotainhan se merkkailee, mut kun tietäis et mitä. Just ennen nukkumaan menoa alko sit Evakin oksennella pitkin poikin. Kevyesti otti kuuppaan 😀 Kello oli sit yli yksi ennen kuin sain unta ja yllättäen heräsin taas viiden maissa. Isännän mielestä tää on hyvää harjottelua muksua ajatellen. Ei paljon naurattanut…

Tälle päivälle ei olekaan suurempia projekteja luvassa. Eiköhän nää riitä 🙂

ö 036 

ö 035

Huomiselle pientä askertelua tiedossa, mut siitä tuonnempana lisää. Olevinaan sain taas loistoidean, mut katotaan kuin toteutus onnistuu!

 

Hei, onks teillä jo joulukuuset hommattuna? Meillä on! Hiano ku mikä 😀

ö 001

No juu, mä taidan hetkeksi syvenytä huuto.netin ja sisustusblogien maailmaan ja sit alan tahkoamaan simsiä! Oon lauantai-illan leskenä kotosalla kera öttimötiköiden kun isäntä lähti pikkujouluilemaan. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Ps. ens viikolla saadaan toimintaan tupla laajakaista. Toimii nettikin sit paremmin. Ei tartte postailla windows livewriterin kautta niin kuin nyt.. Tää on ihan perseestä.

8 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Oikein tekivät eläimet kun oksensivat ja pissivät lattioille.

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Tiedä siitä oikeasta, mut semmosta se välillä noiden karvasten kanssa on. Tuovat aina pienen jännitysmomentin elämään 😉

 3. iive kirjoitti:

  Meillä ainakin eläimet reagoi raskauteen ja vauvan tuloon ne vasta reagoivatkin :(Ja yhä edelleen tasaisin väliajoin osoittavat mieltään (en usko siihen etteivät ne osaa tehdä sitä) kun kokevat, että pieni neiti menee etusijalle.Ei tullut meille harmonista yhteiseloa elukoiden kanssa 🙁 mutta kyllä me täällä porukalla silti elellään vaikka ei niin harmonista oliskaan ;D Sit vaan vähän siivoillaan…

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä luulen kans et toi Lola on se joka osottaa mieltänsä jos osottaa. Tai no, osoittahan se 😀 Ei se siitä mihinkään muutu kun on aina ollut ”hieman erilainen” kulkija.Noista muista en osaa sanoa, näkee sit. Jotenkin tuntuu ettei koira ainakaan kauheesti välittäis, se kun on tottunut lapsiin. Katotaan mitä lätäköitä sit keväällä siivoillaan 😀

 5. Momin kirjoitti:

  Voi ei mä niin tiedän ton raivon tunteen kun koiralta tulee ”vähän” pissiä lattialle. Mähän olen blogissani kertonut meidän irlanninsusikoiran inkontinenssivaivoista. Sillä kun on tämä pelvic bladder, niin hänen on hiukka vaikea välillä pidättää. Onneksi tilanne on hyvin hallinnassa tällä hetkellä, mutta vahinkoja sattuu täälläkin :/ Ja viimeksi eilen meidän katti oksensi lattialle, ruokapöydän viereen kun olin syömässä 😀 Oli käynyt vähän natustaa mun kuivakukkia makkarista :/ Niin ja meidän whippetti saattaa toisinaan räjäyttää vessan kissanhiekalla…ja no kakkaahan se sieltä ettii. Eli voi kun tiedän hyvin miltä tuntuu olla lemmikin onnellinen omistaja 😀 Mutta ohan ne ihania 🙂 En vaihtais poiskaan. Jaa niin kuusi, tuollahan se odottaa vaatekomerossa kasaamista 😉

 6. Satu kirjoitti:

  hahah noi kuvatekstit =D jou mään!

 7. Ninnu kirjoitti:

  Meillä myös entinen koiravanhus alkoi joskus juomaan hirveästi eikä enää oikein jaksanut mitään. Hänellä sitten todettiinkin tulehdus kohdussa (muistaakseni jotain tämän tapaista kirjoitit myös teidän koirasta?). Selviytyi kyllä hyvin kohdun poistosta vielä vanhoilla päivillään, mutta myöhemmin sai sitten vielä anemian.Toivottavasti teidän koiran sairastelun syy selviää pian.

 8. Toppahapa kirjoitti:

  Ne on mustiksia ku kohta sä lammasmaisesti hymyillen peset sun jälkiviisauden pisuja ja kakkoloita joka paikasta etkä ikinä suutu sille mistään.Mainos: Kokeile Toppahapan tenaa – ja pissavahingot ovat kuin muisto vain!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.