Hae
Palasia Arjestani

Tiistain pikku pumppailut

Tänään on olo ollut noin tsiljoona kertaa parempi kuin eilen. Enää on toi yskä jäljellä, mut se nyt ei ihan parissa päivässä lähekään pois. Äänikin alkaa palailla normaaliksi.

Mullahan on aina se ongelma, et jos oon vähänkään kipeenä niin normi ruoka ei maistu ei sit millään. Kaikki paska kyllä uppois tai sit oon syömättä kokonaan. Mistähän toi johtuu? Oon vielä tänäänkin syönyt aika vähän, mut yrittäny syödä jo vähän jotain fiksumpaa. Mun mielestä aika hyvä saavutus tältä päivältä, jos vertaa siihen normaaliin pizza-hampurilais-paska-mättöön mitä normaalisti vedän kipeenä. Vai mitä sanotte? Pistin ihan kuvaten kaikki tähän asti syödyt sapuskat. Noihin nyt tulee vielä jotain iltapalaa lisäks. Kenties rahkaa ja sen semmoista.

Aamupalaksi rahkaa, mustikoita, auringonkukan siemeniä ja mehukeittoa. Toisella lautasella 2 kpl Vaasan unikko paahtoruutuja (niiiiin hyviä!!!) kera kinkun ja aamupalajuuston sekä 3xomega, c-vitsku, monivitsku sekä antibiootti. Palan painikkeeksi puoli litraa light mehua.

Välipalaksi omppu, prodepatukka sekä puoli litraa light mehua. Mä juon ihan hirveesti tuota mehua. Onneks siinä on kaloreita ja kaikkee muuta käytännössä nolla. Eli ei siis mitään.

Ennen salille lähtöö 40g protskua ja 3xBCAA.

Treenin jälkeen noin 200g paistijauhelihaa, 3 hapankorppua (mä oon ihan koukussa niihin..) kera kinkun, aamupalajuuston ja kurkun sekä mitäs muutakaan kuin puoli litraa light mehua 😀

Iltapalat siis vasta tuloillaan johonkin aikaan. Niin mä kävin siis salilla! Piti isäntää käydä vähän auttelemassa niin pumppailin siinä itekin ihan kevyesti vaan. Sillon kun mulla ei oo mitään tiettyä treeniä tehtävänä niin mä teen melkein aina olkapäitä ja hauiksia. Olen siis olkapää-hauis-pelle 😀 No mut niitä ei voi koskaan reenata liikaa. Otin yhden käden käsipainopunnerrusta, sivuvipareita käsi kerrallaan, pystysoutua leveällä ja takaolkapäille parikin eri liikettä. Lisäks hauiksia vähän käsipainoilla ja mutkatangolla scottia. Lähinnä yritin saada pienillä painoilla kunnon tuntumaa ja pikkusen verta kiertämään lihaksissa. Huomenna sit kunnon treeneihin taas kiinni ja vuorossa selkää. Supersarjoja vielä, kele. Saattaa vähän tippua hikkee 😀

Oli tuo Kiviniemen Timppakin samaan aikaan salilla ja piti parit kuvat nappasta ukon kunnosta. Voi helevata, sanon minä! No kuvat puhukoon puolestaan..

Että semmone paketti tältä suunnalta tulossa miesten classiciin 🙂 Aika härskiä olis itekin olla samanlaisessa kunnossa ens syksynä, mut taitaa jäädä haaveeks. Eihän sitä koskaan tiedä.. Unelmoida voi ainakin!

Jooh, kait se pitää painua tutustumaan tenttikirjaan, jota metästin pitkin Kuopioo. Vihdoin ja viimein sain sen tänään, kaks muuta jäi saamatta. Tentti olis ens ma ja tiedossa yli 500 sivua sosiaalipolitiikka, yyyyyyyh! Ei ihan oo mun juttu, mut minkäs teet, kun tunkeevat tommosia kursseja opintosuunnitelmaan..

2 kommenttia

  1. Riinu kirjoitti:

    Sosiaalipolitiikka = maailman turhin aihe!!!!!Ehkä typistettynä ne pääasiat (mitä ite tarvii elämässään) on ihan jees mut kaikki muu on ihan paskaa millä tiedolla et tee hevonsitäkään… tsemppii hei, kypsä aine!On toi Tinse aika tikissä, ei voi muuta sanoa ku HUHHUH!Paranemisia 😉

  2. "Mr.M" kirjoitti:

    Timohan on kireenä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.