Hae
Palasia Arjestani

Tomaattinen tofukastike

tomaattinen tofukastike

Tovi sitten tongin kaappeja ja mietin mitä laittaisin kotona ruuaksi. Jääkaapista löytyi tofupaketti, jonka parasta ennen -päiväys häämötti uhkaavasti, joten päätin askarrella siitä jotain hyvää syötävää. Ensin mieleen tuli salaatti, mutta kun kaapista löytyi vielä spagettia ja tomaattimurskaa, suunnitelma oli selvä. Tomaattinen tofukastike siitä tulisi! Etsin netistä inspiraatiota ja päädyin tekemään aika lailla tämän Yhteishyvän reseptin ohjeilla. Aina ei tarvitse tehdä spagetin kaveriksi jauhelihakastiketta, sillä sen seuraksi sopii yhtä hyvin myös jokin kasviproteiinista tehty kastike. Kannattaa kokeilla esim. Elovenan kauramurua ja soijarouhetta. Molemmilla tulee todella maukasta ruokaa eikä meillä lapsikaan huomannut mitään eroa 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.