Hae
Palasia Arjestani

Eilen semmosta ja tänään vähän erilaista.

Eilen oli aika huono päivä, jos joku ei sitä edellisestä postauksesta huomannut 😀 Tänään taas parempi mieli. En oo muuten huomannut olevani dieetillä muusta kuin noista mielialan vaihteluista, jotka sinkoilee minne sattuu. Ei tässä ole vielä juuri nälkää nähty saati oltu kovin väsyneitäkään muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Luulenpa, että tilanne korjaantuu kun käyn ens lauantaina visiitillä valmentajan luona. Aivan salettiin ruokaa revitään multa kaksin käsin pois ja joko aerobista tai salitreeniä lisätään.

Kiitos muuten kaikille tsempistä ja kauniista sanoista edelliseen postaukseen! Kyllä tässä töitä tehdään loppuun saakka, katsotaan mihin se riittää. Ainoa tavoitehan oli päästä parempaan kuntoon kuin viimeks. Lievästi kilpailuhenkisenä ihmisenä pahoin pelkään ettei se riitä. Olishan se kiva, jos ei ihan viimeseks tulis, mut se taas ei ole mun ratkaistavissa. Vaikka olis kuinka paljon lihasta, hyvä malli ja ybertiukassa kunnossa niin silti lavalla voi olla vaikka kymmenen parempaa. Tärkeintä on tehdä parhaansa ja seistä ylpeänä lavalla siinä kunnossa ja niissä lihoissa missä on! On jo kova saavutus vetää dieetti läpi ja nousta sinne lavalle. Täyttä höyryä siis etiä päin!

Viime viikkosista treeneistä en ees viiti mitään kirjotella. Ne oli kaikki niitä tylsääkin tylsempiä kiertoharjoittelu treenejä joilla sain kropan ihan kipeeks päästä varpaisiin. Varsinkin jalat oli monta päivää täysin kosketusarat treenien jälkeen.. hyvin siis toimi! Testasin muuten viime viikon jalkatreenissä Lisäravinnemestasta saatavaa burneria ja toimi kuulkaa paremmin kuin loistavasti! En oo ihan äskettäin hikoillut kahta ämpärillistä treenin aikana… Katotaan millon ne sit tulee vakituiseen käyttöön. Mullahan ei ole vielä mitään rasvanpolttajia käytössä.

Lauantaina alotin taas supersarjatreenit ja vuorossa selkää.

 • 1a. Kapea ylätalja 5*9-11*45-50kg
 • 1b. Tuettu kulmasoutu 5*8-11*12,5-30kg
 • 2a. Ylätalja 3*10-12*45kg (niskan taakse)/ 2*10-11*50kg levee myötäote
 • 2b. Kulmasoutu powersmith vo 5*8-12*45-50kg

Siinäpä se kaikessa yksinkertaisuudessaan! Lyhkäsillä palautuksilla kun tekee noikin setit niin tulee muuten hiki ja kauhia pumppi. Lauantaina hierottiin myös mun pötkyläkoivet. Huusin kivusta.. Olivat aika jumissa, ei kiva! Mä niiiiiin vihaan hierontaa. Palakoon helvetissä se, joka moisen kidutuskeinon keksi.

Sunnuntaina ennen junaan lähtöä olkapäitä ja ojentjia. Mulla oli henkilökohtainan persönälrainer mukan, joka osas piiskauksen jalon taidon paremmin kuin hyvin 😀

 • 1a. Sivuviparit kp 4*14-15*9kg
 • 1b. Pystypunnerrus p.smith 4*7-13*20-32,5kg
 • 2a. Leveä pystysoutu taljassa 4*12-14*25kg
 • 2b. Vipunostot kulmassa vinopenkillä kp 4*10-14*6kg
 • 3a. Ranskalainen p.smith 3*9-12*20-25kg Ihan uus liike oli tää mulle! Ja tosi hyvä olikin.
 • 3b. Kapee pena 3*8-10*30-40kg
 • 4a. Pushdown köydellä 3*9-10*25-30kg
 • 4b. Penkkidippi 3*10-12*BW

Jaahas, kait se olis etittävä vähän uusia biisejä salisoittimelle ja sit tehtävä loppuun huomisen ruuat ja muut iltatoimet. Kauniita unia ja ybertiukan bodin kuvia 🙂

2 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Samanmoinen toppi ku mulla 🙂 Hyvä hyvä, kun on jo parempi mieli. Hyvällä mielellä on paljon kivempi tarpoa dieetillä kuin naama nurinpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.