Hae
Palasia Arjestani

Kehitystä tapahtunut?

Tänään oli siitä mielenkiintoinen salitreeni, et omaan silmään kroppa näytti varsin mukiin menevältä ja ihan kuin jotain kehitystäkin olisin saanut aikasiks! Oon tosin jo monelta muulta ulkopuoliselta kuullut, että oon kasvanut huomattavasti tässä muutaman viime kuukauden aikana. Niin ja kiristynyt. Ehkä se on jopa uskottava pikku hiljaa todeksi. Ollaan tässä ainakin treenattu kuin viimeistä päivää ja vuodatettu verta, hikeä (litroittain) ja kyyneliä kehityksen eteen. Oon tässä miettinyt, että kuinkahan kauan mulla tämä suunnaton innostus ja omistautuminen treeneille oikein jatkuu? Ei kai ihminen loputtomiin voi näin innokas olla? Vai voiko? Helppoahan tämä elämä vielä tässä vaiheessa on, kun ei ole niitä pieniä taaperoita jaloissa pyörimässä ja häiritsemässä muuta elämää 😉 Saa nähdä kuinka tytön käy sitten jos ja kun niitä pieniä ihmisiä alkaa ilmestymään. Siihen tosin menee vielä vuosia, et otetaan nyt kaikki ilo irti tästä elämästä ja treenaamisesta vielä kun voi!

Aamu mulla meni tänään varsin aktiivisissa merkeissä vähistä yöunista huolimatta. Muistin kuitenkin herätä jo yhden toista aikaan ja sehän tietää mulla sitä, et energiaa riittää päivällä vaikka mihin! Yhtään jos nukkusin pidempään niin en sais aikasiks yhtään mitään. Melkien suoraan sängystä lähdin vajaan 50 minsan aamulenkille kera koiran ja sauvojen. Sain siinä samalla auottua vähän kipeää selkää ja hartioitakin. Kotona vielä kevyet venyttelyt selälle ja olkapäille. Aamupalan jälkeen alkoikin sit raivokas siivous. Tiskasin astiat, imuroin ja puunasin. Sain jopa istutettua kukat, jotka on odottanut uutta multaa varmaan kaks viikkoa 🙂

Viiden aikaan sit salille boobsien, hauberssonien ja ojentajapumpin vääntöön. Ei olis yhtään huvittanut tehdä vinopenkkiä, mut ei muuta kuin sitkeesti tyttö tangon alle ja työn touhuun. Ei sinne salille kuitenkaan lorvimaan menty 😉 Otin vinopenkissä tänään pari vähän raskaampaa sarjaa ihan vaan huvin vuoksi. Eipähän tule ainakaan aina samoilla painoilla ähellettyä. Sain jopa isännän nappaamaan pari kuvaa salilla kovista vastusteluista huolimatta.

1. Vinopenkki powersmithissä
5*52,5kg
5*50kg
8*45kg

2. Vipunostot kp tasapenkillä
13, 11*10kg
9*8,5kg

3. Penkki kp
7*23,5kg
10, 9*21kg

4. Hk kp istuen
13, 9*13,5kg Huh, hirvee pumppi!

5. Hk scott mutkatangolla
7*32,5kg
10*30kg
Sain gurumurulta taas hyviä vinkkejä tekniikan ja tuntuman parantamiseks tässä liikkeessä. Mähän oon normaalisti niin luupää, et sivuutan ne neuvot ja tahkoon omalla systeemillä. Onneks kuitenkin nöyrryin tänään ja kokeilin uusia neuvoja. Sain nimittäin tuntumaan ja kulkemaan liikkeen paljon paremmin kuin ennen. Ehkä pitäis kokeilla murmelin neuvoja vähän useamminkin eikä vängätä aina vastaan..

6a. Hk scottkoneessa
6*20kg
6*15kg
10*10kg
6b. Hk taljassa
11, 8*35kg
8*30kg
Palautukset supersarjassa 60 sekkaa.

7. Pushdown köydellä
14*30kg
12*25kg
12*20kg
Palautukset 30 sekkaa.

8. Päänyli ranskalainen köydellä
12*25kg
12*20kg
14*15kg
Tässä samat palautukset.

Huomenna vielä vuorossa aamulenkkin ja kevyttä tankkailua. Nyt syömään ja duuniin..

10 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Huh, mikä käpälä!!! Tosi upealta näytät!

 2. AnZu kirjoitti:

  Hitto sinä oot iso ja hyvän näkönen! Minäkii halluun! 🙂 Selkeetä kiristymistä on tosiaan havaittavissa.

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Heh, Pakkikselle laitoin kans samat kuvat ja sieltä tuli kommenttina, et paskat poset/kuvat. Mut välillä on kiva laittaa muitakin kuvia kuin vaan niitä viimesen päällä aseteltuja otoksia. Omaan silmään ainakin olkapäät oon saanu lisää kokoa, samoin kädet. Kristynytkin olen hieman. Kehityksen näkee sit paremmin niistä varsinaisista ”kunto/kehitys” seuranta kuvista. Kait niitä pitäis ens viikolla yrittää ottaa 😉 Ei kuitenkaan vielä huomenna, kun tänään tankkailen ja jos vanhat merkit paikkansa pitää niin huomenna on ”vähän” nestettä pinnassa :DTänks tytsyt positiivisista kommenteista!

 4. Anonymous kirjoitti:

  Wautsi! Tosiaan näyttää kehitystä tulleen! Hyvä Jonna! Ja ihana kuulla, että innostustakin löytyy niin paljon treeneille. Saa tehdä mistä tykkää ja näkee kun tuloksia tulee. -Kata

 5. Riinu kirjoitti:

  Kiva ku mulla näkyy viikon myöhässä et muidu on päivittäny plokia taas!!! Mur MUR!Kyllä toi sun käsi on jäätävän kokonen…Juu, olkapää isompi, käsi jätti… tissiväliin tullu filettä 😉 ihan erinäkönen ku ennen (ja oli mul ne kuvatki mist verrata ;))Ja ne pakkiksella jaksaa muuten aina ruinata jostain.ikinä ei oo mikään hyvin 😀 (kateelliset paskiaiset)

 6. Anonymous kirjoitti:

  Olisko Jonna mahdollista saada jotain juttua sun ruokailuista myös, vaikka jotain esimerkkipäiviä.Hyviä jumppia!:-)

 7. Anonymous kirjoitti:

  Olkapäät näyttää hyvältä, vaikka onkin habaposeja nuo. -ansku

 8. Anonymous kirjoitti:

  Hih, no onhan siellä ojentajaposekin 😀 No hyvältä sekin näyttää.-ansku

 9. Jonna1983 kirjoitti:

  Hui, täällähän on käyny vilske sitten eilisen illan!Kata: kiva, et kehityksen alkaa jo muutkin huomata. Tai no, välillä tuntuu et juuri muut sen huomaa, mutta ite ei. Kyllä tässä painetaan täydellä höyryllä eteen päin niin pitkään kuin intoa riittää ja sitä tuntuu riittävän vaikka muilla jakaa 😀 Riinu: mä ihmettelinki eilen kun et kommentoinu mitään 😀 Mulla tää vehje päivittää nykyään aika hyvin ajallaan. Mikä lie siinä sun blogissas sit vikana? Hah, mä itekin kiinnitin muuten huomiota, et rintafileet on hieman kasvaneet! Eipä niitä niin naisilla ees huomaa, kun ovat tuolla kaiken muun kaman alla.. Eipä siinä, kyllä sitä massaa on tahkottava vielä oikein urakalla joka puolelle. Ei tää projekti ihan heti loppua saa ;)Anonyymi: mun ruokailut on löytyy täältä: http://jonna1983.blogspot.com/2008/12/oksupoksu-tuli-kyln.html. Ne on vieläkin ihan samanlaiset kuin tuossa esimerkissä. Tuon mukaan syön joka päivä. Parin kolmen viikon välein pidän vapaa valintaisen tankkauspäivän, jolloin syön sit pääasiassa hiilaria koko päivän. Protskut ja rasvat on tuona päivänä aika lailla minimissä.Ansku: Tänks! Toivottvasti noista sit jäis jotain jälellekin kisadieetin jälkeen..

 10. Anonymous kirjoitti:

  Oho, olinkin puusilmä. Kiitos ruokasivun linkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *