Hae
Palasia Arjestani

Säälittävä treeniviikko.

Jebou! Tää istus nyt töissä ja on aika hiljaista. Vielä. Yleensähän homma menee niin, että kun kerkeen alottamaan jutun niin sillon tuli duunia niin saatanasti ja Jonnaa viedään kuin pässiä narussa loppu ilta. Yritän kirjottaa nopeesti. Pahoittelen siis mahdollisia kirotusvihreitä 😀

Joo, eipä voi kehua tätä viikkoa kovin aktiiviseksi. Jumppaa tulee tehtyä ma, ti ja su. Tänään en kerennyt salille ennen töihin tuloa ja viikonloppu ollaan mökillä. Suunnitelmana olis tehdä möksällä vähän aerobista ja heilutella naruja tangolla ja kässäreillä. Pitäis keretä myös levätä, käydä mustikassa, saunoa, hoitaa sosiaalista elämää, pyörähtää Oriveden tohinoissa…

No, muanantaina kävin ennen töitä jumpalla. Ei menny ihan niinku sillä jollain ruåttalaisella saarella mut yritystä oli kuitenkin. Vasen polvi vihoittelee näköjään vieläkin eikä mitään koukistuksia pysty tekemään takajaloille kuin miniminipainoilla. Säälittävää sanon minä. Tein sit romanialaista vetoa silläkin uhalla että selkä sanoo sopimuksen irti. Arvatkaa mitä? Ei oo koskaan menny romanialainen mave paremmin perille kuin maanantaina! Salaisuus taitaakin olla siinä, et se pitää tehdä aika lailla treenin alussa eikä sitten kun on kaiken maailman koukistelut ja puristelut alla. Hauiksiakin muuten tein, pitkiä ja kiduttavia sarjoja. Ei ollu kovin mukavaa 😉

1. Takareiskat istuen 4*15*25kg
2. Romanialainen mave 5*8-10*65-70kg
3. Pohkeet istuen 4*8-10*25kg
4. Hk kp istuen 3*11-13*10kg
5. Hauikset köydellä taljassa 3*25-35*20kg
6. Hk mutkatangolla 3*25-35*15kg
7. Pohkeet hack 2*12*40kg

Loppujen lopuks ei paskempi treeni kun jotain tuli taas opittuakin ja seuraavana päivänä oli melko muikee tunne vähän joka puolella! Tarttis taas alkaa testailemaan uusia liikkeitäkin kun niitä aina välillä tulee bongailtua muiden blogeista ja lehdistä. Taljakyykky olis seuraavana testilistalla 🙂

Eilen kävin hapottamassa olkapäät ja ojentajat. Ei ollut fiilis kovin kummoinen salille mennessä, väsytti ja oli muutenkin aika vetämätön olo. Niin vaan saatiin hyvä jumppa aikasiks kun ensin alkuun pääsin! Ojentajille vähän erilaista reeniä, kun ei olis huvittanut jumpata niitä ollenkaan. Ovat vaan niin kovin pienet että ei oo varaa jättää jumppamatta. Tein sit niille kunnon tuntumasettiä. ugh!

1. Pystypunnerrus seisten smith 2*7*30kg/ 1*pudotussarja kahdella pudotuksella
2a. Sivuviparit kp 4*12-14*6kg
2b. Pystysoutu taljassa lev. 4*10-11*25-40kg
2c. Viparit ylös kp 4*12-15*3kg
3. Kapee pena p.smith 2*7*45kg/ 1*pudotussarja kahdella pudotuksella
4a. Yhden käden pushdown vo 2*8-10*15kg
4b. Yhden käden pushdown mo 2*8-10*10kg
5. Rankalainen kahdella käsipainolla 3*10-14*6kg Vikassa sarjassa pudotus
6. Kickback kp molemmat kädet yhtä aikaa 3x
7. Vipunostot kulmassa kp 3x

Tämmöttiis täällä sunnalla. Kuvia ei sori vaan nyt ole, kun oon töissä mut ens kerralla sit taas jotain! Jos tästä sit takas työhommiin…

Olen kehittänyt itselleni kana-överit. En pysty enää ees ajattelemaan kanan syömistä, hyi yök.. Jotain pitäs siis kehitellä sen tilalle. Viili sen sijaan on varsin nam 😀 Varsinkin maustamaton luomuviili putoilee erittäin hyvin!

3 kommenttia

  1. Toppahapa kirjoitti:

    Yo!Hei, miten kauan sulla meni, että sait DLB-tuotteet maksettuasi ne? Meidän hupparit on lähteny matkaan 3 viikkoa sitten eikä vieläkään kuulu… Laitoin sinne sähköpostia äsken.

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Oliskohan menny reilu viikko. Saitko varmistusviestin tilauksen jälkeen sähköpostiin ja ootko tarkistanu et maksu on lähtenyt tililtä?

  3. Toppahapa kirjoitti:

    Mun kaveri hoiti tilauksen, saatiin tilausnumero kyllä ja lähettäjä sanoi, että paidat on ollut matkalla 18.7 ->… vaan eipä oo kuulunu!! :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.