Hae
Palasia Arjestani

Sentido Numa Bay – Täällä ollaan!

Sentido Numa Bay

Heippa, tällä kertaa Turkin matkailukohteena meillä Sentido Numa Bay Alanyan ja Antalian rajoilla. Käytiin kaksi vuotta peräkkäin Sidessä ja nyt vaihdettiin kohdetta. Sidessä ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta kaivattiin vaihtelua elämään. Uudessa paikassa on aina se ihana uutuuden jännitys ja on mahtavaa nähdä uusia nähtävyyksiä ja tutkia paikkoja. Jostain syystä Turkki on vienyt meidän sydämen ja tänne on aina kiva tulla. Ruoka on hyvää, ilma mainio, ihmiset iloisia ja ystävällisiä ja eläminen halpaa. Täällä viihtyisi pidempiäkin aikoja kerrallaan!

Sentido Numa Bay

Sentido Numa Bay

Laskeuduttiin vaille kymmenen Gazipasan kentälle, joka olikin niin pieni kenttä, että passintarkastus ja matkatavaroiden nouto tapahtui melko rivakalla tahdilla. Kentältä hotellille meni noin 1,5h about ja siinä matkan aikana kuultiin aika monesti ”millon ollaan perillä….”. Heti hotellille saapuessa meidät tyrkättiin lounaalle mikä ei sinänsä haitannut yhtään. Jouduttiin vielä lounaan jälkeenkin odottamaan pitkä tovi meidän huonetta ja mielessä kävi, että näinköhän oli sattunut joku kämmi varauksissa. Kun saatiin lupa mennä huoneeseen, oli siivoajalla homma vielä kesken ja taas odoteltiin. Onneksi päästiin siitä nopsaan kuitenkin vaihtamaan uikkarit päälle ja rasvat pintaan ja ei muuta kuin altaille!

Näin yhden päivän perusteella voinen jo todeta, että tämä on vieläkin kivempi paikka kuin Side ja Sunwing Side Beach, jossa oltiin siis kahtena vuonna peräkkäin. Ruoka on ollut hyvää ja huone on iso ja avara. Hotellialue on tosi iso ja uima-altaita monta. Lapsille on omaa allasta, liukumäkeä, leikkipaikkaa ja vaikka vallan mitä. Rantaan on vain pieni kävelymatka ja siellä on ihana oleskelupaikka, josta saa myös lounasta all inclusiveen sisältyvänä. Ei täällä ainakaan nälkä tule, sen voin sanoa ;D

Onko Sentido Numa Bay sulle tuttu paikka?

Edellinen postaus: Rahapäiväkirja viime viikolta

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *