Hae
Palasia Arjestani

Buzzador: Belvita Breakfast.

Mainos, jossa kysytään ”oletko aamukeksin puutteessa?” on varmasti jäänyt monen mieleen. Ainakin itselläni mainos ja tuote jäi mieleen, koska mielikuvitus lähti lentämään aika lailla! Jokin aika sitten sain Buzzadorilta paketin, joka sisälsi laatikollisen Belvita Breakfast- keksejä. Maisteltavaksi sain kolme eri makua: Hunaja&Pähkinä, Maito&Vilja sekä Jogurtti. Eipä ole paketin saapumisen jälkeen ollut puutetta. Aamukeksistä 😀

Lähetys saapunut!

Belvita breakfast keksit ovat täysjyväkeksejä, joista saadaan terveydelle tärkeitä kuituja, vitamiineja sekä mineraaleja. Jogurttikeksissä on kahden keksin välissä nimensä mukaisesti jogurttia, josta saadaan myös kalsiumia. Lue lisää kekseistä keksihylly.fi-sivustolta!

Belvita Breakfast Hunaja&Pähkinä

Belvita Breakfast Jogurtti. Mun suosikki!

Belvita Breakfast Maito&Vilja.

Keksit on tarkoitettu aamupalakeksiksi, mutta näitä herkullisuuksia menee helposti useampikin pitkin päivää! Keksit ovat erittäin hyvä vaihtoehto aamun kiireisille ihmisille ja varsin käteviä ottaa mukaan ja syödä vaikka työmatkalla. Keksit on pakattu käteviin pienempiin muovipakkauksiin, jolloin koko pakettia ei tarvitse kuljettaa matkassa. Kulkee kätevästi vaikka taskussa 🙂

Yksi, kaksi vai kaikki kolme?
Dippaa vaikkapa kahviin vanhan ajan malliin 🙂

 Minulla on tapana syödä ihan kunnon aamupala, joten aamupalan korvikkeena en suursyömärinä Belvitoja ole kokeillut. Olisipa näitä ollut saatavilla raskaana ollessa, kun syötävää täytyi saada heti nälän yllättäessä! Mielestäni Belvita Breakfast keksit olisivat erittäin hyvä vaihtoehto koululaisille karkkien ja limujen sijaan. Täysjyväkeksit vapauttavat energiaa hitaasti ja pitävät nälän pidempään loitolla kuin koululaisten popsimat karamellit.

Keksin maistelu hetki.

Belvita Breakfast kekseissä on paljon kaurakeksien makua ja tällaiselle suurelle kaurakeksien ystävälle yksi paketti ei riitä kovinkaan pitkäksi aikaa… Itse tykkään eniten jogurttikeksistä ihan sellaisenaan kahvin kanssa, mutta kyllä näille kekseille muutakin käyttötarkoitusta löytyy! Meillä näitä keksejä on syöty monessa muodossa: sellaisenaan suoraan paketista, kahvin ja limun kanssa, hillon kera, juuston kera, sipaisulla suklaalevitettä, suklaamoussen päällä murusina…. Leivonnassa Belvitoja olen käyttänyt juustokakkujen pohjassa 🙂

Kolmen kopla.

Muffinsien suklaapäällystettä, mmmmmmmm…..

Vasemmalta oikealle: vadelmahillolla, tuorejuustolla ja muffinssien suklaapäällysteellä, you name it!

Belvitat amerikkalaisen juustokakun pohjana.

Buzzadorina pääsen aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, rekisteröitymään pääset täältä 🙂

6 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  Mun suosikki noista on se pähkinä/hunaja, ai että. Ei kestä meilläkään paketti kauaa ku muksutki näistä tykkää :)Mä oon kans ollu buzzadorina monta vuotta, päässy testaa kans tosi monia juttuja. Tällä hetkellä on Oral-b hammastahnat testissä 🙂

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä tykkäsin eniten jogurtista, siinä on eniten syömistä 😀 Ei vaan, kaikki oli tosi hyviä ja noihin mokomiin tulee oikeesti himo. Oi, mullekin olis kelvannu hampitöhnä! Meillä on nyt testissä Valion Onni-puurot 🙂 tuliki sulle kutsu uuden epilaattorin (olisko ollut Braunin?) testaajaksi? Se olis pitänyt ostaa itselke, olis tosin ollut paljon halvempi kuin myyntihinta. Harmittaa nyt tosi paljon kun en lähtenyt siihen mukaan 🙁

 3. Elina kirjoitti:

  Ei mulle tainnu siihen tulla kutsua, johonki maksulliseen sähköhammasharjajuttuun kerran tuli mutta sen jätin välistä 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Joo mulle tais kans tulla kutsu siihen mut skippasin kun meillä on jo ihan hyvä hampiharja. Tai oli 😀 nyt olis uudelle tarvetta!

 4. Laura kirjoitti:

  Mulle tuli kanssa se epilaattorijuttu, mutta en uskaltanut lähteä ja olihan se aika kalliskin 🙂 Tähän toivoin, että en pääse, kun en kauheesti keksistä tykkää.. ja en päässytkään :):) Hauska nähdä mitä teidän likka tykkää niistä Onneista kun ne oli meillä ihan hitti 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mun mielestä se taas oli aika edullinen :DTyttö on kovasti tykännyt Onneista! Niitä syötiin sillon pienempänäkin myt olivat nyt jokusen kuukauden tauolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *