Hae
Palasia Arjestani

Kirppislöytöjä! (videopostaus)

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetKävin lauantaina salireissun yhteydessä piipahtamassa myös läheisellä Hohtokirppiksellä. Kerrankin oli kirppisfiilis niin oli pakko ruinata, että mies jaksaisi vielä vähän aikaa venailla mua. Hän siis kävi ruokakaupassa appiukon kanssa mun treenatessa Origymillä. Lupa heltisi pitkin hampain ja hyvä että heltisi. Tein nimittäin pitkästä aikaa kivoja löytöjä! Pääsen nykyään aivan liian harvakseltaan kirppareille 🙁 Mikään ei ole kivempaa kuin löytää joku ihana aarre halvalla hinnalla! Tässä ehkä syy miksi meidän nurkat välillä pursuaa tavaraa 😀

Mitä nämä sitten maksoivat?

 • takki 10e
 • paita 0,25e
 • koru 2e
 • uusi lakana tytölle 2e
 • torkkuhuopa (uusi) 8e
 • muistipeli tytölle 1,5e
 • 23,75e yhteensä

Ootteko te tehneet viime aikoina hyviä kirppislöytöjä?

4 kommenttia

 1. Mimmukka86 kirjoitti:

  Ihana kaulakoru! Ja takki on myös kivan näköinen.

 2. jonne kirjoitti:

  Nää on parhaita nää videoPostaukset koska olet todella Söpis!Nam! 8)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.