Hae
Palasia Arjestani

Miksi kohtelen itseäni näin huonosti?

Processed with VSCO with c1 preset

Eilen se sitten iski tajuntaan keittiössä pyöriessäni ja miehen kanssa jutellessani. En voi enää rypeä surussa ja murheessa, vaan mun on pakko alkaa panostamaan omaan hyvinvointiini. Ei tästä elämästä muuten tule yhtään mitään. Syön tällä hetkellä todella huonosti, jos muistan syödä ollenkaan. Nukun paljon, mutta herään aina väsyneenä. En treenaa, vaikka rakastan sitä yli kaiken. En saa kotona mitään aikaiseksi, vaikka kuinka yritän. Haahuilen omissa maailmoissani ja itkeskelen yksikseni.

Pyysin miestä tuomaan mulle kaupasta jonkun valmisruuan, koska en vaan jaksa laittaa ruokaa duunilounasta varten. Hänpä ei suostunut vaan toi mulle kaupasta salaattiainekset. On ilmeisesti hänkin huomannut etten syö yhtään niin kuin normaalisti. Mähän rakastan kokkaamista, hyviä puhtaita raaka-aineita, vihanneksia, hedelmiä ja marjoja! Nyt syön vain leipää ja jotain nopeaa. En jaksa panostaa yhtään. Eilen illalla tein päätöksen: nyt loppui itseni kaltoin kohtelu! Haluan päästä treenaamaan, mutta näillä energiatasoilla en jaksaisi tehdä mitään. Huonon ruokavalion takia olen varmasti näin väsynytkin koko ajan. Voisin vaan nukkua koko ajan. Vihaan tällaista olotilaa, kun mitään ei jaksa. Edes nälkää en tunne missään vaiheessa päivää. Normaalisti mulla on nälkä tasaisin väliajoin.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Jostain se on aloitettava ja minä aloitin tämän aamun kyllä gluteenittomalla sämpylällä, mutta juuston sijasta leivälle löysi tiensä ihanan pehmeä ja terveellinen avocado. Lounaaksi söin ison lautasellisen tonnikalasalaattia jonkun nopean ja huonon valinnan sijaan. Katsotaan kuinka tämä päivä tästä vielä jatkuu! Pienin askelin kohti parempaa olitilaa 🙂

 

5 kommenttia

 1. Piia Turunen kirjoitti:

  Mulla on ollut tämän alkuvuoden ihan samanlaiset fiilikset, mitään ei saa aikaiseksi ja mieli on maassa, syö jos muistaa ja mitä sattuu ja liikuntakin on välillä säännöllisempää ja välillä ei. Minähän jäin työttömäksi vuodenvaihteessa ja se on ollut henkisesti raskasta, vaikka tavallaan alanvaihatajana ihan omasta halusta jäin työttömäksi. Nyt ilmoittauduin maaliskuun crossfitin on-rampille ja tänään jo sain laitettua kunnon ruuan ? ehkä toukokuun alusta jo töitäkin on tarjolla, niin nyt olisi aikaa laittaa itseäni vähän parempaan kuosiin.
  Vaikka välillä tuntuu vaikealta, niin pienin askelin vaan kohti parempaa oloa. Sinullakin on ollut niin suuri suru juuri, että ei kannata vaatia itseltään liikaa. Hyvää kevättä sinulle Jonna ☺

  • Jonna kirjoitti:

   En yhtään ihmettele, että sullakin on normaalitottumukset vähän hukassa..voin vaan kuvitellä miltä tuntuisi jäädä työttömäksi. Stressaisi aivan älyttömästi!
   Mut kohta alkaa muuten nälkä sullakin tulemaan, kun pääset crossfittailemaan 😉 Se kuluttaa energiaa ihan kivasti!

   Baby steps 😉 Kyllä me näistä vaiheista selvitään!

 2. Priitta kirjoitti:

  Ihanaa, että kotona tsempataan vaikka itse ei aina jaksaisi/hoksaisi :). Tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *