Hae
Palasia Arjestani

Myydään hoitopöytä.

Helou ja oikein mahtavaa lauantaipäivää itse kullekin 🙂

Meillä olis myytänä täysin käyttämätön Ikean Spoling-hoitopöytä. Ostettiin se ennen tytön syntymää, mutta viriteltiinkin hoitoalustat kylppärin tasolle, joten pöytä seisoo tyhjän panttina olkkarin nurkassa.

Pöytä on koottava ja väriltään beige/valkoinen. Kangasosat saa irrotettua helposti ja ovat siis myös helposti pestävissä. Tason sivuilla on käteviä taskuja pikkusälälle (rasvat, hiusharjat, kuumemittari..) ja tason alla on myös pussit esim. vaippoja ja harsoja varten sekä yksi isompi taso vielä ihan alhaalla. Hoitopöytä on tämmönen:

Pöydän mitat: leveys 60cm, korkeus 94cm ja syvyys 80 cm. Hinta 40e.

Jos kiinnostuit niin laitappa postia osoitteeseen jonna.musakka@gmail.com. Pöytä asustaa Helsingissä.

Pöytä on MYYTY 🙂 Kiitos kaikille kiinnostuneille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.