Hae
Palasia Arjestani

Syöpöttelyä, hankintoja ja jumppaa.

Terppa!

Ihan ensimmäisenä pieni ilmoitusluontoinen asia eli mun sähköpostiosoite on muuttunut (löytyy tosta sivusta). Uusi osoite on jonna.musakka@gmail.com. Suomi24:n posti meni jumiin eikä sitä saa enää auki. Jos joku on mulle laittanut lähipäiviniä postia eikä ole saanut vastausta niin kannattaa laittaa uudelleen tuohon uuteen osoitteeseen 🙂

Ja sit itse asiaan.

Täällä ollaan oltu ahkerana 🙂 Kotoa ollaan väsätty vimmatusti ja treenitkin hoidettu kunnialla pois alta. Tehtiin isännän kans mulle uus treeniohjelma ihan paperille niin jospa näihin jumppiin sais jotain järkeäkin. Ei näköjään sovi mulle tollanen systeemi, että mennään salille ja tehdään sitä mikä hyvältä tuntuu. Parempi kun on tietyt liikkeet mietitty ja niissä yritetään hilata edelleen toistoja ja painoja hiljalleen ylös päin. Tällä hetkellä yritän panostaa vähän enemmän tonne selkäpuolelle kun sitä vielä pystyn joten kuten treenaamaan. Kulmasoudun ja T-kulmasoudun oon jättänyt jo pois ohjelmasta, käsipainoilla saattais vielä mennäkin. Lähinnä paksuntavina liikkeinä onkin sit hammersoutu ja alatalja. Pientä mielikuvitusta käyttämällä niistäkin saa ihan hyvän treenin rakennettua 🙂

Manantaina kävin salilla tekemässä olkapäät ja ojentajat ja vuorossa pudotussarjoja. Se kun nyt sattu tuntumaan hyvältä…

Sivuviparit koneessa 4x, vikassa sarjassa 2 pudotusta
Pystypunnerrus kp 3x, vikassa 2 pudotusta
Pystysoutu kapealla taljassa 3x, vikassa 2 pudotusta
Pushdown tangolla taljassa 3x, vikassa setissä 2 pudotusta
Kapea pena 3x, vikassa 1 pudotus
Ranskalainen maaten käsipainoilla 3x, palautukset 30 sekkaa.

Harvinaisen hyvä jumppa oli! Loistotuntuma molemmissa lihasryhmissä. Pystypunnerruksessa uskaltauduin käyttämään jopa 15kg hantteleita 😀 Ranskalaistakin oon taas innostunut tekemään pitkästä aikaa millon milläkin variaatiolla, toimii muuten aina 🙂

Keskiviikkona alotin uudella paperille tehdyllä ohjelmalla ja vuorossa rintaa ja selkää.

Pena kp 3x
Vinopena kone 3x
Pena tangolla 2x, vikassa setissä pudotus
Ylätalja leveällä eteen 3x, palautukset 1 min.
Ylätalja kapealla 3x, pienessä takanojassa kaikki sarjat. Pal 1 min.
Leuanvetokone 2x, palautukset 1 min.

Käsipainopenassa uskalsin ottaa kaksvitoset ja sain väännettyä niillä jopa kutosen. Saas nähdä kuinka kauan uskaltaa vielä tommosilla painoilla tehdä… Kaitpa sitä voi tehdä niin pitkään isoillakin painoilla kun vaan hyvältä tuntuu? Selkään sain pitkästä aikaa mojovan pumpin, joka lienee lyhkästen palautusten ansiota.. Kiva välillä näinkin!

Syömishommat menee mulla tällä hetkellä niin, että treenin jälkeen en pysty kovin isoja annoksia syömään. Tällä hetkellä treenin jälkeinen ateria on aika lailla rasva+proteiini painotteinen. Ei vaan pysty eikä kykyne kun tuntuu, että vatsa repee. Muutamat ruokakuvat on tullu napsittua.

Lohta, raejuustoa ja vihanneksia.
Härän paahtopaistia, kukkakaalia, fetajuustoa ja pannulla paistettua parsaa. Ekan kerran elämässni söin parsaa ja hyvvee oli! Varsinkin voissa paistettuna 😀
Itse tehtyjä lihapullia, kukkakaalia, pannulla paistettuja perunoita ja vihanneksia.

Välipalalla marjoja, rahkaa, maustamatonta jogurttia ja karjalanpiirakoita.

Uusia hankintojakin on tullut tehtyä kotoseen. Tosin aika pienen budjetin sellaisia, kun tais mennä kaikki ylimääräiset rahat sinne eläinlääkärille…. Huuto.netistä huusin meille eteiseen kivan senkin. Nyt täytyy enää löytää se peili sen päälle…

Ankkataulu pääsi väliaikaisesti koristamaan senkin päällystä.

Melli tutkimassa uutta hankintaa.

Viime kesänä ostin tuollaisen tekstijutskan ja mun mielestä se sopii senkin päälle kuin nenä päähän.

Tarkkaan pitää haistella kaikki uus..

Team Karvamangustit.

Ellokselta tilasin senkin jatkeeks myös mustan penkin. Se ootti laatikossa jokusen viikon ennen kuin sain inspiraation sen kasaamisen. Iso hommahan noissa jalkojen laittamisessa olikin 😀

Remontti-Jone.

Tämmönen siitä sit tuli. Karvamangustit valtasivat senkin…

Senkki, penkki ja kasa karvaa!
Seuraava tavoite olis kasata yks yöpöytä ja saada vihdoin ja viimein kirjahyllyn vitriiniin ovet paikalleen. Myös verhotangot odottaa laittajaansa. Niitä en tosin aio itse asentaa, vaan mies ja appiukko hoitavat sen homman 🙂 Huuto.netistä huusin meille uusiin tankoihin uudet verhotkin. Kyllä tuloo hyvä!
Eilen ja tänään salilta välipäivät. Olin eilen illalla niiiiiin väsynyt ja alaselkä kipeenä, että päätin suosiolla jättää treenit viikonlopulle. Täytyy varmaan hankkia kohta tukivyö, kun alkaa toi masu jo painaa ihan kivasti ja sehän tietää tällä selällä melkoisia selkäkipuja :( Yksi kommentti

  1. Momin kirjoitti:

    Tässä sen näkee, kyllä ”tiineenäkin voi jumpata 🙂 Hyvä sinä. Meillä on sattunut olemaan duunissa muutamakin sellainen tiine ihminen, ettei he ole voineet nostaa yhtään mitään minnekään 😮 Mä luulen, että niin kauan kun hyvältä tuntuu, niin voi jatkaa, ellei tohtori toisin määrää 🙂 Tsemppistä!Magee lipasto, mäkin olen jo pitkään miettinyt peilin hankintaa eteisen lipaston päälle, mut ei ole tullut sopivaa vastaan. Ikeasta ei ainakaan löytynyt mitään oikein kivaa 😮 vaikka usein sieltä paljon kivaa löytyykin 😀 Ja nuo kisut, voi jestas, ihania 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.