Hae
Palasia Arjestani

Bucket list ensi kesälle

olympus.fi/bonus

Mä olen kova tekemään erilaisia listoja. Listaan kotona asioita mitkä täytyy muistaa ja tehtäviä, jotka pitää hoitaa. Aina on keittiössä pesukoneen nurkalla joku post it -lappu odottamassa yliviivaajaansa. Tällä hetkellä, ihme ja kyllä, kyseinen lappu on tyhjä! Monet tekevät bucket listin asioista, jotka haluavat toteuttaa ennen kuolemaansa. Itse en ole sellaiseen alkanut ollenkaan, mutta kesää varten olen usein listan tehnytkin. Vaikka listan tekisikin niin stressiä siitä ei kannata ottaa, koska joskus elämä vie sinne minne se sattuu viemään. Kaikkea kun ei voi ennustaa ja hyvä niin. Elämässä pitää säilyä myös yllätyksellisyys, ei se muuten elämää olisi. Tiedän itsekin, että vaikka nyt teen kesän bucket listin niin välttämättä kaikki sen kohdat eivät toteudu. Jos edes muutamakin toteutuu niin hyvä!

bucket list

bucket list

bucket list

bucket list

bucket list

Summer bucket list 2017

 • ulkomaan reissu (äkkilähdöt ovat nyt niin kalliita, että pari yötä Tallinnassakin riittää!)
 • Särkänniemi, Linnanmäki, Heureka ja Korkeasaari (näistä edes kaksi!)
 • matka siskon tykö
 • yhdet festarit
 • kellarivaraston siivous
 • pyöräretki jonnekin, vaikka Haltialaan!
 • sadepäivä HopLopissa
 • ilta mummotunnelissa kavereiden kanssa ja aikuisseuraa terassilla
 • uimista ja auringonottoa
 • korista ja paljon ulkoilua tytön kanssa
 • reissu Tampereelle ja yö ihanassa Torni -hotellissa!
 • brunssi jossain pitkän kaavan mukaan
 • uusien reseptien kokeilua
 • lintubongausta!
 • paljon kesäisiä postauksia ja vlogeja
 • uuden grillin hankinta mökille ja paljon grillausta
 • kukkakimpun poimiminen kesä- ja luonnonkukista
 • askartelua ja diy -hommia
 • marjojen poimintaa!

No onhan tuossa jo noita jokunen 😀 Katselin eilen äkkilähtöjä jonnekin lämpöiseen, mutta ei toinna lähteä noilla hinnoilla. Sama matka, josta maksettiin viiden hengen porukalla viime vuonna 2500 on nyt kolmelle hengelle yli kolmetonnia! Jos joku tänä kesänä rikastuu niin matkanjärjestäjät. Hirveää kiskontaa! Mun puolesta pitäkööt tunkkinsa… Suunniteltiin, että jos hinnat on oikeasti matkoille noin kovat niin lähdetään vaikka laivalla Tallinnaan, jossa ollaan pari yötä. Eipä olisi huono vaihtoehto sekään! Tai jokin muu kaupunkiloma 🙂 Mun mielestä kesän pääasia on nauttia. Nauttia ihanasta lämmöstä, auringosta, vehreydestä ja uimisesta. Ei sadepäivätkään haittaa, koska niinä päivinä voi sitten tehdä jotain muuta.

Minkälainen on sun ensi kesän bucket list? Koska aiot pitää kesälomaa?

bucket list

bucket list

14 kommenttia

 1. Saimi kirjoitti:

  Pärnu on hyvä ja halpa matkakohde. Jos ilmat suosii, niin ranta on kuin välimerellä. Ruoka halpaa ja edullinen majoitus löytyy Airbnb kautta. Bussilla Tallinnasta n.2tuntia ja jos ostaa liput etukäteen webistä, niin halvimmillaan pääsee 5 eurolla.
  Suosittelen!

  • Jonna kirjoitti:

   Laitetaan korvan taakse, kiitos! Meidän isäkin kävi Pärnussa ainakin kerran vuodessa ja kehui sitä todella paljon 🙂

 2. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Mä en oo huomannut että matkat olisi jotenkin kalliimpia 😮 Ihan halpoja äkkilähtöjä sitä on edelleenkin, etenkin Turkkiin jos kuumuus ja all inclusivet vaan kelpaa 🙂 Ja tietty jos itse järjestää niin vaikka Norskin lennoilla Italiaan 😉

  • Jonna kirjoitti:

   On toki niitä halpojakin, mutta järjestään ne on yhdelle ihmiselle ja meitä on kuitenkin kolme…Ja Turkkiin ei mielellään lähetä! Mutta Italia olis ihana 🙂

 3. Noora kirjoitti:

  Ihania kuvia!

 4. Nimetön kirjoitti:

  Suosittelen lyhyelle lomalle Gotlantia!! Visby on hieno historiallinen kaupunki, ja koko Gotlanti on todella näkemisen arvoinen. Saatiin sinne, tosin kolme vuotta sitten, mutta kuitenkin halvat lennot, muistaakseni 75 €/ hlö, lentoaika kolme varttia 😀
  Tuntui kyllä kuin olisi ollut kauempanakin ulkomailla, valkoisia hiekkarantoja, maaseudun rauhaa, biletystä, vesipuistoja, ihan kaikkea!

  • Jonna kirjoitti:

   Uuh, hyvä idea! Mä olen lukenut todella paljon kirjoja, joiden tarina sijoittuu juuri Visbyyn 🙂

 5. Laura K. kirjoitti:

  Listojen tekeminen on parasta :D.

  Kesäloma on heinäkuussa ja silloin on suunnitteilla ajella Pohjois-Savosta Rovaniemelle pariksi yöksi :). Maisemabongailua ja festareita samalla iskulla.

  Oon katellut sun vlogeja kun on vapaa-aikaa ja oon kyllä tykästynyt ja kiva että itsekin tykkäät niitä tehdä :)! My day:t (meideit… ;)), ruokajutut ja treenivideot/vinkit kiinnostaa eniten :).

  • Jonna kirjoitti:

   Listat on huippuja 😀 Vielä kun saisi aina toteutettua ne!

   Mä tykkään tosi paljon tehdä vlogeja ja hankin uuden objektiivinkin kameraan sitä ajatellen. Meideit on pop 😀

 6. ninna kirjoitti:

  En halua stressaa kesästä joten en tee bucket listaa. pari juttua pitää kuitenkin kesällä tehdä; talviturkin poisheitto eli uinti, minigolf ja mansikat tuoreena. hamettakin haluan käyttää ja fallkullaan pyöräillä. olipa aikamoinen lista sulla, hyvä jos saat toteutettua. mutta ei stressin kanssa. Hoplop sadepäivänä on kyllä hyvä missä olette käyneet? ruoholahti sai serkulta paljon kehuja kuulemma tosi iso. haltiala on kyllä ihana ja sieltä saa kukkia hyvin asun lähellä mutta myös fallkulla tai tuomarinkylän kartano on kauniita, oletko käynyt?

  • Jonna kirjoitti:

   Me käydään useimmiten Vantaan HopLopissa Antaksentiellä. Se on juuri rempattu ja tosi hyvä! Oltiin siellä viime viikolla. Me asutaan myös ihan Haltialan lähellä, mutta siitä huolimatta en ole kertaakaan käynyt. Mies ja tyttö kävivät viime kesänä. Haluan sinne ehdottomasti itsekin 🙂 Myös Tuomarinkylän kartanossa voisi käydä. Oon monta kertaa miettinyt josko menisi sinne ratsastustunneille, mutta on aika kallista…

 7. Marjo kirjoitti:

  Ekaa kertaa tein summer bucket listan, vaikka muuten oon kova listailemaan asioita. Eihän siitä stressata kannata, mutta siitä voi kattoo että mitä kaikkee sitä voiskaa tehä ettei mee nii että ei teekkää mitää ku ei keksi sit ku ois mahollisuuus tehä =D

  • Jonna kirjoitti:

   Just näin! Listaa voi hyvin käyttää juurikin ideointiin, jos tuntuu ettei keksi mitään tekemistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.