Hae
Palasia Arjestani

Mel B kehonrakennus kisoihin…

Johan on iltalehden toimittaja ihan kartalla asioista 😀 Pyykkilautavatsan perusteella hĂ€nen mielestÀÀn Mel B voisi osallistua kehonrakennus kisoihin.. Juttu tÀÀllĂ€. Hitto, sitĂ€hĂ€n tarttis reenata vaan vatsaan kunnon pĂ€kki ja sit kisoihin! VĂ€hĂ€nkö olis helppoo 😉

Vaikka kyllĂ€ mĂ€ voisin tommosen vattan ottaa…

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Se on Mel B, ei Mel C. Muuten samaa mieltÀ :)T. Anne

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  No, se ja sama 😀 Korjattu.

 3. AnZu kirjoitti:

  Ei hemmetti xD TÀÀ oli paras! Kunnon kehonrakentaja! :O

 4. Riinu kirjoitti:

  Spaissari ku spaissari, kuka niitĂ€ laskee…Joo, onhan melli aika tikis vatsan kohdilta mut tosiaan lavalle vois olla pikkasen vielĂ€ matkaa :DMut ne onki noi tavikset ku ei mistÀÀ mitÀÀ ymmĂ€rrĂ€, lehtimiehet siis… ;)Kelpais…

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *