Hae
Palasia Arjestani

Mel B kehonrakennus kisoihin…

Johan on iltalehden toimittaja ihan kartalla asioista ūüėÄ Pyykkilautavatsan perusteella h√§nen mielest√§√§n Mel B voisi osallistua kehonrakennus kisoihin.. Juttu t√§√§ll√§. Hitto, sit√§h√§n tarttis reenata vaan vatsaan kunnon p√§kki ja sit kisoihin! V√§h√§nk√∂ olis helppoo ūüėČ

Vaikka kyll√§ m√§ voisin tommosen vattan ottaa…

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Se on Mel B, ei Mel C. Muuten samaa mieltä :)T. Anne

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  No, se ja sama ūüėÄ Korjattu.

 3. AnZu kirjoitti:

  Ei hemmetti xD Tää oli paras! Kunnon kehonrakentaja! :O

 4. Riinu kirjoitti:

  Spaissari ku spaissari, kuka niit√§ laskee…Joo, onhan melli aika tikis vatsan kohdilta mut tosiaan lavalle vois olla pikkasen viel√§ matkaa :DMut ne onki noi tavikset ku ei mist√§√§ mit√§√§ ymm√§rr√§, lehtimiehet siis… ;)Kelpais…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *