Hae
Palasia Arjestani

Mikä oli lapsena kiellettyä..

… on nyt täysin sallittua! Nimittäin tarrojen liimaaminen seinään 😀 Ei ollu meidän mutsi kovin tyytyväinen, kun pikku-Jonna liimaili Batmaneja seinät puolilleen. Nyt ei ole mutsi vahtimassa niin voin jälleen toteuttaa itseäni. Art4you-nettikaupasta löysin kivoja sisustustarroja. Ainakin keittiön seinä tulee saamaan jonkunlaisen tarrapläjäyksen! Mm. nämä oli mun mielestä harkitsemisen arvoisia. Saa olla vapaasti eri mieltä 😉

Jukka Rintalan perhoset.
Tekstejä saa erilaisilla fonteilla!

Eteiseen 🙂

Liitutaulutarrat on kans aika hauskoja!

Virtuaalisisustaminen on sit helppoa 😀

3 kommenttia

  1. Plaster kirjoitti:

    mun mies innostu kans tarrojen liimaamisesta, kun keksi että se on nykyään ihan ok (mä en oo asiasta yhtään niin varma :D)… nyt on sitten miniläppäri täynnä tarroja, samoin yhtäkkiä pinkiksi sprayattu kitara. mul on välillä kyllä niin sellanen olo, että nyt jos koskaan asun lapsen kanssa… 🙂

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Jokohan jostain saa aikuisten tarrakirroja? 😀 Vois olla kova sana. Älä vaan sit näytä miehelles noita art4youn sivuja, sieltä kun tais löytyä myös kitaratarraa, jalkapalloilijaa ym ellet halua moisilla vuorattavan teidän kämpän seiniä 😀

  3. Toppahapa kirjoitti:

    Ihania tarroja löytyi tuolta! Mut hieman kalliita miule ehkä… Cellbesillä on myynnissä muutama tarra-setti (gerberat, tulppaanit ja perhosia) ja niiden hinta tais olla vitosen luokkaa. Anttilasta on kans joskus löytynyt hieman huokeampia tarrasisustushärpäkkeitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *