Hae
Palasia Arjestani

Ohi.

Ne helvatan kiertoharjottelut nimittän. Nyt on tyttö juntattu niin jumiin, että pahaa oikein tekee. Huomenna ei oo ohjelmassa minkään sortin intervalleja ainakaan. Tai korkeintaan päikkäri-intervallit saatan ottaa: 30 sekkaa armotonta kuorsausta ja 60 sekkaa Nukku-Matin kanssa joraamista. Toimii parhaiten sohvalla toteutettuna kera untuvatäkin ja kahden kehräävän kissan. Jos oikein olen viitseliäs niin käyn ulkoiluttamassa sauvoja. Ovat koko viikon vinkuneet ulos tuolta eteisen nurkasta. Tekis kyl hyvää noille juminiskoille. Tarttis ehken mennä fyssari-sedän naksauteltavas vaihteeks..

Sohvalla oottaa uus seiska ja Johanna ”Tuksu” Tukiaisen kommellukset niin nyt äkkiä treenipäivitykset alta ja tyttö levyks sohvalle. Ja se Harperikin tulee tänään, iiiiiiik! Kukahan pääsee hengestään tällä kertaa..En kyllä yhtään osaa ees arvata kuka niiden teurastuksien takana on. Jänskää.

Tänään siis vimonen kiertoharjottelu treeni, jeo! Olkapäitä ja ojentajia, päälle jokunen sarja vattaa. Tarttee saada kunnon päkki tonne vattan puolelle ens syksyks 😉 Kyllähän siellä jotain tuntuis olevan, kun vaan vielä esiin saatais. Ja painoja vaan merkkailin ylös, taas kerran. Toistot ~15. Suurimmassa osassa liikkeissä tais kyl olla lähempänä 20.

1a. Sivuviparit kp
7kg, 7kg, 7kg, 7kg

1b. Pystypunnerrus seisten tangolla
20kg, 15kg, 12,5kg, 12, 5kg
Kaks sarjaa edestä ja kaks niskan takaa.

1c. Viparit kulmassa kp
5kg, 5kg, 4kg, 4kg

1d. Etunostot mutkatangolla
15kg, 15kg, 12,5kg, 12,kg

Joo-o, eipä noussu kädet kovin ylös näiden settien jälkeen. Ei ees juomapulloa pystyny ottamaan käteen saati sit juomaan siitä! Tulihan tuossa treenin aikana tehtyä semmoset 250 toistoa olkapäille. Näin meillä 😀 Sit ojentajia.

2a. Pushdown taljassa tangolla
20kg, 20kg, 20kg, 20kg

2b. Ranskalainen alaviistopenkillä mutkatangolla
20kg, 20kg, 17,5kg, 17,5kg

2c. Päänyli ranskalainen taljassa köydellä
20kg, 15kg, 10kg, 10kg

Meni sit ojentajat ihan sikapumppiin heti ekan sarjan jälkeen! Jos en peilistä väärin nähnyt niin ehkä ne on jopa kasvaneet johonkin tässä vuosien varrella vai näänkö omiani? Sieltä ne pilkistää!

Ja koska salille päästyäni mulla ei todellakaan ole kiire mihinkään niin otin sit vielä vattojakin. Olinpas tänään taas ahkera 🙂 Vatsoille 3xroomalainen penkki 2,5-5kg lisäpainolla, 3xtaljassa köydellä 55kg painolla ja 3xaalopenkki omalla ruholla vaan. Toistot 10-15. Eiköhän tossa ollut jo yhdelle päivälle ihan riittävästi reeniä.

Otettiin pari kuvat myös meidän salin työntekijästä, Anzzista. Ujosti hän lupasi, että kuvat saa julkaista myös täällä. Ukko diettailee ihan huvikseen tai no ei ihan huvikseen, mut siitä en saa kertoa enempää 🙂 Tsihii, salaisuuksia nääs. Tässä pari otosta meidän Anzzista.

 
Kyl mäkin sit ens syksynä oon tommosessa kunnossa. Varmasti oon! Nyt sohva kutsuu. Sinne siirtyy hän.

3 kommenttia

  1. Octavia kirjoitti:

    Huh, mikä ojentaja sulla.. Lainaatko mullekin 😀

  2. Elina kirjoitti:

    Samaa olin tulossa kirjoittamaan tänne kuin Octavia! Ei -kele, mikä ojentaja. 🙂

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Octavia: jos saan vaihdossa olkapäät ;)Elina: toivotaan, että niistä on jotain jälellä vielä ens syksynäkin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *