Hae
Palasia Arjestani

Vilauttelua Flamingossa

Processed with VSCO with 5 preset

*Sis.mainoslinkkejä.

Jösses mikä päivä mulla oli eilen! Sain paahtaa tukka putkella ja kelloa vilkuillen koko päivän. Mä en pidä yhtään kiireestä tai täyteen ahdetuista päivistä. En ymmärrä miten jotkut oikein haluavat täyttää kalenterinsa kaiken maailman kissanristiäisillä ja menoilla ja vielä nauttivat siitä, että kalenteri on täynnä aamusta iltaan. Ei sovi mulle. Stressaannun heti, jos viikon varrelle ilmaantuu liian monta pakollista menoa tai jos joudun suunnittelemaan arkeani kellon kanssa. Yksi tällainen päivä silloin tällöin menee, mutta ei yhtään enempää. Mä rakastan kotona olemista ja suunnittelen treeninikin niin, että pääsen suoraan töistä treenaamaan. Tällöin aikaa kotona olemiselle jää enemmän.

Processed with VSCO with 5 preset

Eilen mulla oli heti töiden jälkeen keskustassa keuhkolääkäri, jonka kanssa keskusteltiin näistä mun hengitysongelmista. Palaan tähän aiheeseen vielä myöhemmin. Keskustasta riensin vahdilla tytön päiväkodille valokuvaukseen, koska nykyään täytyy aikuisen olla mukana lapsen päiväkotikuvauksessa. Tämäkin asia on niin älytön, että menee pikkusen ohi hilseen! Päiväkodilta kiireellä kotiin syömään, koska me oltiin anopin ja kälyn kanssa suunniteltu illalle lasten kanssa uintireissu Flamingoon! Vitsi mä tykkään tuosta paikasta, siellä jos jossain sielu lepää ja voi unohtaa kiireet ja arkihuolet.

Processed with VSCO with 5 preset

Ajateltiin, että Flamingossa ei tällä kertaa olisi kauheasti porukkaa. Viimeksi oltiin siellä pulikoimassa syyslomaviikolla, virhe!! Porukkaa oli silloin niin paljon, että hyvä kun sekaan mahtui. Eilen kylpylä oli huomattavasti rauhallisempi, mutta väkeä oli silti ihan mukavasti. Ei tarvinnut yksin uida, mutta liukumäkiin ei toisaalta tarvinnut jonotella kovin kauan. Tyttö oli ihan innoissaan liukumäistä ja innostuin niitä minäkin laskemaan kunnes…Laskettiin vähän hurjempaa vihreää liukumäkeä ja alas tullessa veteen törmäys oli ilmeisesti niin kova, että mun bikinien yläosa hyppäsi ulos ja paistattelin sitten tissejäni kaikille 😀 Noh, sattuuhan sitä, mutta mun liukumäet jäi siihen. Ehkä puen ensi kerralla päälleni kokouikkarin. Reissu Flamingoon oli taas todella ihana ja rentouttava eikä paljon päivän kiireet enää painaneet. Erittäin hyvä tapa saada pieni irtiotto kiireiseen arkeen!

Processed with VSCO with 5 preset

Offerillassa on nyt hyvä tarjous perheelle: Vesipuisto perhepaketti 2 aikuiselle ja 2 lapselle 32e! Tarjoukseen pääset tästä*. Tai jos perheen pienimmät tahtovat seikkailupuistoon niin Flamingon Naurusaareen pääsee nyt alkaen 4 eurolla! Tarjoukseen pääset tästä*.

Vielä tämän päivän on House of Brandonilla kaikki tuotteet (paitsi jo alennetut) -20% koodilla CYBER. Itse laitoin eilen tilausta menemään. Pikkujouluihin vähän uutta paitaa ja lisäksi uudet farkut vanhojen ja repaleisten tilalle! Shoppaamaan pääset tästä*.

2 kommenttia

  1. Sanna kirjoitti:

    Siis pakko kysyä, että miten ihmeessä vanhempi tarvitaan päiväkotikuvaukseen? Olen nimittäin lastentarhanopettaja, mutta en ole koskaan kuullutkaan tälläisestä…

    • Jonna kirjoitti:

      Noh, meillä oli päiväkodissa jotkut vanhemmat valittaneet mun oli tullut lapsesta liian huonoja kuvia. Nyt sitten kaikki vanhemmat joutuvat olemaan läsnä lapsensa kuvauksissa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *