Hae
Palasia Arjestani

Kaksi kolmesta kaatui

Kaksi kolmesta kaatui
Heipat just sun mahtavaan perjantaihin! Mulla on ollut tänään vapaa päivä eli saan viettää pitkän viikonlopun, koska viime viikonlopun vietin töissä. Ollaan tytön kanssa puuhastelu yhtä sun toista ja olen siinä sivussa yrittänyt laittaa myös kotia kuntoon rennolla otteella. Yritän nyt kovasti olla stressaamatta asioista ja sulkea silmäni tietyiltä asioilta, jotka aiheuttavat vain stressiä. Olen ihmisenä vähän sellainen, että haluan saada kaikki asiat tehtyä nyt heti paikalla eikä se ole ollenkaan hyvä juttu. Tästä yritän nyt opetella pois.
Olen pistänyt merkille, että blogin lukijat ovat kaikonneet jonnekin ja blogissa käy nyt melkein puolet vähemmän ihmisiä. Osaatteko sanoa mistä tämä johtuu? Eivätkö jutut ole enää kiinnostavia vai onko blogien aikakausi vain jo mennyt ohi? Rehellistä kommentointia toivotaan, koska teillehän minä tätä suurimmaksi osaksi kirjoitan 🙂
Alla meidän reissun toinen osa videolla. Voi kuinka kaipaankaan takaisin lämpöön, mutta toisaalta haluan yrittää tehdä tästä harmaasta elosta kotomaassa mielekkäämpää! Mun muita videoita pääset katselemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava!
Me aletaan nyt pizzan tekoon ja laitetaan kohta Transylvania 2 pyörimään! Mukavaa viikonloppua just sulle <3

Edellinen postaus: Kun kroppa laittaa hanttiin

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

 

15 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Tää aina odottelee sun juttuja ja videoita varsinkin 😀 !!!!!!! jaksa jatkaaa…
  Ja otetaan stressitöin ensi viikko ,,,, ei treeeeniiii ! Ei stressiiii !! EIkös.

  • Jonna kirjoitti:

   Näin tehdään! Paitsi että meen kyllä salille, mutta en ihan niin kovilla pistä menemään. Tai sit vaan venyttelen 😉 Tänään meen testaamaan sirkusakrobatiaa!

 2. Piude kirjoitti:

  Johtuisko se kävijäkato vaan niistä FitFashionin lopetusuutisista? Ihmiset ei enää jotenkin vaan eksy sivuille? 🙂

 3. mariem kirjoitti:

  Kiva video ja ihana aurinko <3
  Tuli mieleen kun pohdit väsymystä pari postausta sitten, että oletko kokeillut kirkasvalolamppua? Itseäni väsyttää monikin asia, mutta pimeys pahentaa. Syön aamupalan kirkasvalon äärellä, n 15min kirkasvalolampun aallonpituutta viestii aivoille, että päivä alkaa ja voi piristää kehoa ja mieltä. Kesällä tämän hoitaa aurinko, mutta talvella ei 🙂 monissa kirppis/fb-ryhmissä on edullisia kirkasvalolamppuja myynnissä…melko rumiahan ne kaikki ovat 😀
  Voimia syksyyn!

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, meiltä löytyy oikein hyvä sellainen! Laitan sen aina ensimmäisenä aamulla päälle, kun menen keittiöön laittelemaan aamupalaa. Sillä on kyllä jännä virkistävä vaikutus. Lämmin suositus minultakin kyseiseen innovaatioon 🙂

 4. ansku kirjoitti:

  Yksi lemiblogeista! Koskaanhan en kommentoi, mutta luen kyllä 🙂 Se, miksi itse en blogeihin juurikaan kommentoi, on se että luen blogit aina aamulla ennen töihin lähtöä: kiireetön hetki vain itselle! Mutta kuitenkin lyhyt, jolloin usein vain selaan lemppariblogit läpi ilman, että pysähtyisin kommentoimaan… :/

 5. Ingmar kirjoitti:

  Mä seuraan ig:ssä ja oon huomannut, että huonommin eksyn blogin puolelle. ? Välillä eksyn taas blogin puolelle ja luen useamman postauksen kerralla.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä oon välillä todella huono päivittämään ig:tä. Varsinkaan kuvapuolella. Ei vaan olevinaan löydy aina sopivia kuvia 😀

 6. Eve kirjoitti:

  Mulle nää videojutut on vielä vähän uusi tuttavuus, ig.ssä seuraan stotya, mutta täällä blogin puolella jotenkin kippaan postaukset missä pitäisi katsoa video. Olisi kiva kuulla sun ruokailuista yms lisää kun olit myös jossain kohtia huomannut painonnousua ja olit alkuun tosi tyytyväinen vegaaniin ruokavalioon? Mielenkiintoista siis kuulla mitä nyt 🙂

 7. Sanna kirjoitti:

  Viime aikoina oon eksyny harvemmin blogien puolelle. Seurailen ennemmin IG:ssä. Myös videoiden katsominen on jääny, ku monesti on nähny jutut jo IG storyssa.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä itse asiassa aika harvoin laitan ig storyyn juttuja, jotka laitan tuben videoille. TOki joskus voi jotain samoja eksyä, mutta pääasiassa ei 😉

 8. Elsi kirjoitti:

  Heippa! Mä klikkaan blogin luettavaksi aina jos otsikko viittaa että olisi treeni juttuja tiedossa. Valitettavasti kukaan ei enää kirjoita treenaamisesta joten pakko etsiä muita blogeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.