Hae
Palasia Arjestani

Väriä elämään!

Tiedätte jo varmaan, että mä rakastan värejä niin sisustuksessa kuin vaatteissakin. Vähän aikaa luulin tykkääväni hyvinkin pelkistetystä ja mustavalkoisesta kodista, mutta ei meidän mökistä pelkistettyä saa tekemälläkään enkä sellaista kyllä tahdokaan. Musta on ihanaa keräillä tavaraa kirppiksiltä ja kaverien nurkista, vaihdella huonekalujen paikkaa ja tekstiilejä fiiliksen mukaan. Mun onneksi nyt on ollut paljon sisustuslehdissä värikkäitä koteja joita ihastella ja joista ottaa mallia 🙂 kodinhan täytyy olla asukkaidensa näköinen niin miksi yrittää muuttaa sitä naapurin tai kaverin kodin näköiseksi. Värejä paljon mulle kiitos!

Tämmöiseen kotiin törmäsin Unelmien talo ja koti- lehden sivuilla.

Oijoi, miten herkullisen näköinen olkkari! Kuumeisesti mietin mistä löytäisin värikkäitä peittoja meidän sohvalle…

Hauskat pöllöt 🙂

Avohylly, pinkki lamppu, värikäs (kerni)liina.. Ottaisin kaikki!

Avohylly ja värikkäitä astioita <3

Hauska idea tuo ikkuna!

Jännä päiväpeitto ja tuo hylly on ihana!
Asetelmista ja valokuvista tykkään kovasti.

Hienosti toteutettu työpiste. Ei vaan mahdu meille 🙁

Tuollainen sänkysysteemi on kyllä hyödyllinen!

tuo hylly taisi olla itse tehty 🙂

Mä just suunnittelem meidän mimmille tilkkutäkkiä päiväpeitoksi 🙂

Mun sisustamista vähän hillitsee tällä hetkellä päätös olla ostamatta mitään uutta. Keskiviikkona kävin kirppiksellä pyörähtämässä enkä löytänyt mitään! Ennen kuulumatonta… Täytyy laittaa huuto.net taas laulamaan 😀

9 kommenttia

 1. MissEvilEve kirjoitti:

  Mä rakastan sisustamista, ja oon aikamoinen ”pesänrakentaja”. Mun tyyli on juuri mainitsemaasi mustavalkoista, eli omasta kodista ei löydy muuta kuin mustaa, valkoista, hopeaa, harmaata jne. Värejä en sisustuksessa käytä oikeastaan ollenkaan. Siltikin noi sun esimerkkikuvat oli kivoja, tykkäsin. Mun mielestä asunto oli kuitenkin voimakkaan valkoinen vaikka se oli värikäs, se teki siitä tyylikkään ja harkitun kokonaisuuden eikä vaan värien sekamelskaa :)Mun pitäisi intoutua tekemään joku kerta se sisutuspostaus. Taidan tehdä joskus keväämmällä!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Meillä on myös perusväreinä musta ja valkoinen ja aina näin keväisin mun alkaa tehdä mieli lisätä värejä 🙂 itsr asiassa mä luen paljon blogeja joissa sisustuksen värimaailma on samanlainen kuin sulla ja tykkään kyllä kovasti! Meillä on semmonen jänmä vaaleanruskea tapetti olkkarissa mutta haluaisin vaihtaa sen valkoharmaaseen ja maalata seinät harmaiksi. Vain toteutus puuttuu 😀 mä oon kova suunnittelemaan kaikenlaista mut noi isommat hommat on kyllä lykkääntyneet. Valkomustaharmaaseen on aika helppo tuoda värejäkin kausittain 🙂 Meillä on täällä nyt melkoinen sekamelska kun mimmin värikkäitä leluja on ympäriinsä. Mun kaikki aika menee siivoamiseen niin sisustusjutuille ei oo paljon jäänyt aikaa :(Tee ihmeessä sisustuspostaus! Lyön vaikka vetoa että sulla on just semmonen kämppä mikä mut saa huokailemaan kateudesta ja ihastuksesta. Sun tyylistä tykkään muutenkin 🙂 ja jos luet sisustusblogeja niin voisit listata suosikkisi!

 3. Outi kirjoitti:

  Ihania kuvia! Ollaan miehen kanssa rakenttamassa taloa juuri, sisustukseen haluan tuoda värejä juuri helposti vaihdeltavilla jutuilla ja muuten pinnat, kalusteet ym. sellaisiksi mihin sopii sitten moni väri ja juttu… Olen kyllä kans niin värien perään sekä vatteiss että sisutstuksessa myös 🙂 Ensi viikolla keittösunnitelmaa tekemään, aikas jänskää….

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Oi, sullahan on ihana projekti! Mä olisin varmaan ihan sekaisin kun jo tän kaksionkin kanssa mieli muuttuu koko ajan 😀 älä ainakaan tummia tasoja valitse keittiöön. Näkyy nimittäin joka hemmetin pölyhiukkanen…

 4. Anonymous kirjoitti:

  Jos oikeesti värikkäästä tykkää, ni työväenopiston tilkkutyökurssit, nopeesti oppii tekemään ihan perusjuttuja ja kangaskaupassa niitä värejä riittää 🙂 Syksyllä vaan sormi liipasemisella, menee muuten nopeesti täyteen..

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Kangaskauppaan tässä tosiaan pitäisi päästä! Hyvä idea nuo kurssit, täytyy pitää silmät auki 🙂 kiitti vinkistä!

 5. Anonymous kirjoitti:

  Jotexilla on ollut joskus valikoimissa juuri tuommoisia isoäidinneliöistä koottuja herkun värisiä torkkupeittoja, mikä tuossa ylimmässä kuvassa oli sohvalla. Tällähetkellä sellaista ei näyttänyt löytyvän, mutta noita jenkki-tilkkupäiväpeittoja löytyy: http://www.jotex.fi/jotex/victoria-paivapeite-kapeaan-sankyyn-150×250-cm/388951?N=1z141eiZ1z141ao&Nao=25

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *