Hae
Palasia Arjestani

Positiivisuuden alkulähteillä.

Heh, Kotkasta Metsolan kaupunginosasta muuten löytyy ihan oikeasti paikka, jonka nimi on positiivisuuden alkulähde. Joku hihhulipaikkahan se on, mut repesin aika huolella yhtenä aamuna kun kävelin kyseisen rakennuksen ohi 😀

Nyt ollaan taas hengissä! Kroppa on levännyt hyvin, samoin mieli. Perjantaina pääsin jo vähän treenaamaankin ja tein olkapäille ja käsille pumppitreenin. Toistot 15-25 ja palautukset mahdollisimman lyhyet.

1a. Sivuviparit 4×2-4kg. Tällä uudella tekniikalla ei paljon painoilla juhlita, mut tuntumalla sitäkin enemmän!
1b. Pystypunnerrus tangolla seisten 4×15-20kg
2a. Viparit vinopenkillä vatsallaan 4×4-5kg
2b. Pystysoutu taljassa 4×20-30kg
3a. Hauikset suoralla tangolla 3×10-15kg
3b. Ranskalainen mutkiksella 3x20kg
4a. Hk scott taljassa 3×15-25kg
4b. Pushdown köydellä 3×15-20kg
5a. Hammer kahvakuulalla 2x4kg
5b. Dippi omalla painolla 2x
5c. Hk kp seisten 2x6kg

Käsiä on tosi mukava veivata superina, saa aika mukavan kokonaisvaltaisen pumpin aikaseks! Vaikka ei näillä ruoka- ja hiilarimäärillä kovin usein kauheita pumperoita enää saavuteta, mut semmonen kivulias semipumppi kuitenkin 🙂

Lauantaina otin vaihteeks junan alle ja käväsin Tampereella valmentajan juttusilla. Alakerta oli kiristynyt huimasti sitten viime visiitin ja ottanut yläkertaa hyvin kiinni ellei jopa mennyt jo edelle. Yläkerta taasen ei kauheasti ole mennyt eteen päin muuten kuin selkäpuolelta. Eipä toi painokaan ole tippunut viimeisen 3 viikon aikana kuin puolisen kiloa ja sitä vähän ihmeteltiin. Nyt lähti sitten vähän erilainen treenisysteemi testiin, koska valmentaja epäili, että yläkropalle tulee nyt liikaa treeniä ja se ei siksi kiristy. Kuvioihin astui siis high intensitet (varmaan kirjotin väärin…) tyyppinen treeni eli sarjamääriä vähennettiin, mutta tehoja nostettiin. Sarjamäärät tippui 60% nykyisestä ja teen tästä lähtien vain kaksi sarjaa per liike, jokainen sarja failureen asti. Tehokeinoina käytetään pakkotoistoja, negatiivisia ja rest pauseja. Joka toinen viikko tehdään lyhkäsempiä sarjoja ja joka toinen sitten pumppitreeniä kieroharjoittelusysteemillä.

Sunnuntaina pääsin testaamaan etureisille tuota pumppitreeniä. Ainakin siinä tuntu uusi systeemi varsin toimivalta, koska vähempien sarjamäärien takia jaksoin ja pystyin keskittymään täysillä jokaiseen sarjaan.

1a. Smithkyykky 3x 14-17*60kg
1b. Prässi 3×8-13*100kg
1c. Askelkyykky kävely 3x failureen, osamatkasta 8,5 kg/käsi ja sit vaan painot pois kun hyyty ja matka jatku..
2. Pohkeet seisten koneessa 3x yksi sarja rest pausena
3. Pohkeet istuen 2x

Treenin päälle muutama minsa matolla köpöttelyä kera Maaritin, joka on muuten jo järkyttävän tiukassa kunnossa! Siinäpä on mulla tavoitetta, ei voi muuta sanoa. Kovan työn on tyttö tehnyt ja tuloskin on sen mukainen. Pari kimppakuvaakin nappastiin. Kuvat tulee esille, kuhan saan ne Maaritilta..

On muuten tänään ollu jalat helevetin kipeet eli treeni meni perille 🙂 Nyt vaan loputkin treeni samalla raivolla niin hyvä tulee. Kaikki turha stressi ja hermoilu pois, painetaan vaan täysillä loppuun saakka! Nyt vielä kun on syksykin tullut (mun lempivuodenaika) ja illat pimenee niin mikäs tässä on olostaan, ulkomuodostaan ja jännittävästä matkasta nauttien. Niin ihanaa iltaisin, kun saa jo vetästä illalla yöhousut, yösukat ja pitkähihaisen paidan päälle ja käydä venyttelemään. Aivan huippua. Enää 2,5 viikkoa Kotkan maisemissa ja sitten kotio!

Oli valmentajan kauppakin vaihtunut UFS:stä Wellmaxiksi ja sain vihdoin ja viimein ostettua Douple Prota (tuplasuklaa makua). Taivaallisen hyvää protskua! Maaritin neuvosta tein eilen illalla protskusta vanukasta. En edes muista millon olisin viimeks syönyt jotain niin hyvää! Kuola.. Siihen kun sais vielä lisätä vaikka pähkinärouhetta niin avot. En muuta enää söiskään 😀 NamnamnamNAM.

”Älä koskaan ajattele, ettet ole kyllin hyvä.

Uskon, että ihmiset arvostelevat sinua
oman mittapuusi mukaan.”
-Isaac Asimov

3 kommenttia

  1. Annemari kirjoitti:

    Voi sinua niiden kireiden koipiesi kanssa, ihan kateellinen oon. Mulla kyllä läski pysyy jaloissa niin viimeiseen asti, jos sitä ikuna sieltä edes pois saa.

  2. Riinu kirjoitti:

    Konttikuvei pliiiiz 🙂

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Kuvia koipiloisista sitten kunhan tokenevat sunnuntain treenistä. Ovat nyt niiiiiin nesteiset.Niin ja ei noi mun jalatkaan mitkään kireät ole, mut kohta kyl edellä yläkroppaa. Ehkäpä kiristyn enää alakropasta ja kisoissa mulla on vaan perse säikeillä ja yläkerta ihan löysä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *