Hae
Palasia Arjestani

Tyttöjen viikonloppu

tyttöjen viikonloppu

Jumalavita, olihan tyttöjen viikonloppu! Tuntuu vähän siltä ettei mitään lepojaksoa ole edes ollut, mutta se on täysin omaa syytäni. Tyttö sairastui vatsatautiin torstain ja perjantain välisenä yönä ja omatkin unet jäivät minimaalisen pieniksi siinä samalla. Tautia kesti perjantai-iltaan aina seitsemään asti ja olin silloin rehellisesti sanottuna täysin kuollut. Pelkäsin, että itsekin sairastun samaan tautiin, mutta näin kolme päivää myöhemmin voin ehkä huokaista jo helpotuksesta! Yksi päivä meni siis aivan usvassa ja syöden miten sattuu. Ei siinä sumussa paljon ruokaa jaksanut laitella. En edes muista mitä perjantain ruokalistalle kuului. Jäätelö ainakin ja varmaan kasa leipää. Vatsatauti osui siinä mielessä hyvin huonoon hetkeen, koska mies oli mökillä ja meidän piti viettää oikein hauska tyttöjen viikonloppu. Lauantain Suomenlinnan reissu peruuntui, koska olin muistanut päivän väärin 😀 Ei siis menetetty mitään siltä osin!

tyttöjen viikonloppu

Cloettalta saatiin kiva kesäpaketti!

tyttöjen viikonloppu

Lauantaina meille molemmille iski siivousvimma. Käytiin koko tytön huone läpi lattiasta kattoon ja järjesteltiin lelut ja heitettiin turhat pois. Pistettiin roskiin iso  muovikassillinen kaikenmaailman turhaa nippeliä ja nappelia ja johan alkoi lelut mahtua omille paikoilleen! Homma, joka olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten, mutta kun ei ole inspiraatiota niin ei. Nyt se on tehty ja tyttökin oli niin ylpeä siististä huoneestaan, kun jokaiselle tavaralle oli oma paikkansa. Saa nähdä kuinka kauan huone pysyy sellaisena…Kun oltiin siivoamaan alettu niin homma jatkui eri huoneessa. Tyttö kirmasi pihalle kavereidensa kanssa ja minä kävin parvekkeen kimppuun. Roudasin kaiken talven aikana kertyneen romun pois ja kävin kukkaruukut ja viljelylaatikon läpi. Saatiin vanhan ja likaisen puuvillamaton tilalle laittaa uusi ja tyylikäs muovinen ja säänkestävä matto*, joka käy meidän partsille todella hyvin. Nyt siellä kelpaa siemailla aamuteet 😉 Parvekkeen sohvan materiaali on todella huono kissaperheeseen ja tarkoituksena on päällystää istuinosat jollain vanhalla valkoisella lakanalla ja hankkia vielä kauniit tyynynpäälliset. Jos vielä hankkisi patjan sohvalle niin voisin ottaa silloin tällöin päivänokoset parvekkeella. Oi, siitä minä haaveilen!

tyttöjen viikonloppu

tyttöjen viikonloppu

tyttöjen viikonloppu

Lauantai-iltana tehtiin ruuaksi nakit ja ranet, mutta tytön ruokahalua oli aika kehno. Sain sitten itse syödä järjettömän annoksen 😀 Oltiin ostettu leffaeväiksi sipsiä, poppareita, jätskiä ja namiakin, mutta loppujen lopuksi syötiin vain sipsejä ja poppareita. Tyttö halusi katsoa omia ohjelmiaan niin minä katselin illan ratoksi Kesäkaverit boksilta. Sellaista kivaa ja rentoa oleskelua. Editoin videon vielä illalla ja istuskelin hetken parvekkeella tytön vauvan peittoa virkaten. Ehkä saan senkin tämän kesän aikana valmiiksi…Sunnuntai meni ihan perusmeiningillä. Aamupäivällä tyhjensin koko vaatehuoneen ja järjestelin sen uuteen uskoon. Sieltä löytyi kaksi ikea-kassillista tytön pieniä vaatteita, kaikkea sitä ihminen hilloaakin! Roskiin kannoin kaikenmaailman pientä nöttöstä ja pussukkaa, joilla ei tehdä kerrassaan mitään. Vielä pitäisi ne vaatteet lajitella ja laittaa myyntiin, mutta se on sitten ihan toisen päivän hommia! Iltapäivällä käytiin yhdessä treenaamassa ja illalla vielä ostamassa tomaatintaimet vasta siivotulle parvekkeelle.

Melkoinen taakka putosi taas hartioilta kun sain nuo mielessä pyörineet asiat pois alta. Vaikka koko viikonloppu tuntui varsinaiselta työleiriltä niin nyt on hyvä fiilis! Ompahan lomalla vähemmän duunia ja voi keskittyä olennaiseen eli chillailuun <3

Tällainen oli meidän tyttöjen viikonloppu! Mites teidän viikonloppu sujui?

Ps. Elloksella on Salen lisäksi mieletön Summer Deals, jossa tuotteita jopa -40%! Siellä oli ainakin ihania tapetteja mitä nopsaan vilkaisin. Pääset tsekkaamaan valikoimaa tästä*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *