Hae
Palasia Arjestani

Hitaalla käydään…

Huh, hiilariton päivä nro 3 menossa ja nyt alkaa tuntua! Melko mielenkiintoinen olotila: samalla väsynyt ja hyperaktiivinen, pää höttöä täynnä mutta mieli kirkas ja ajatuskin juoksee yllättävän hyvin. Töissä ainakin olin melko liekeissä, samoin salillakin. Kyl tää tästä. Paino on vaan lähtenyt hilautumaan mukavasti ylös päin eli kroppa reagoi edes jollain tavalla muutoksiin. Saa nähdä kerääkö se nyt jostain syystä kauheat nesteet vai tuleeko paino jossain vaiheessa alas ryminällä ja alta kuoriutuu entistäkin rasvattomampi minä! Se ois kyl kiva 🙂

Aika kisoihin vähenee koko ajan ja mitä lähempänä ollaan sen vähemmän näytän stressaavan. Vaikka tiedän etten kerkeä Lappeenrantaan mihinkään optimaalisen kuosiin niin eipä haittaa. Se on vain yksi etappi kohti sm:iä, josta haetaan potkua dieetille ja harjoitellaan yleisön edessä vapari ja poseeraukset. Käyn tekemässä kaikki ne virheet ennemmin ”karsinnoissa” kuin sm-lavalla. Katostaan kuin käy. Mielenkiinnolla jään odottamaan..

Tänään salilla rintaa ja hauista. Ei olis huvittanut yhtään, mut en suostu yhtään treeniäkään jättämään välistä. Treenaminehan tän homman ydin kuitenkin on. Päätin ennen treeniä sarjamäärät ja liikkeet ja treenin loppua kohden sain kyllä pakottaa itseniä jatkamaan. Mitään kauheita pumppeja en tosiaan saanut aikaiseksi, mut rintaan sain uusilla tekniikoilla entistä paremman tuntuman. Hauiksista huomas ainakin, että kaipaavat hierontaa..

Raskasta pumppitreeniä vedettiin edelleen eli palautukset 30 sekkaa.

1. Vipuvarsi vinopena 4*7-15
2. Penkki 4*5-10
3. Vipunostot kp tasapena 4*7-15
4. Ristitalja 3*8-14
5. Hauistalja 4*6-15
6. Hk kp istuen 2*11-15
7. Hk kp seisten 2*9-11
8. Hk mutkatangolla 2*8-13
9. Hk scott kp 2*8-10

Eipä siinä muuta sitten tällä kertaa. Painoja on turha merkkailla ylös, kun ovat niin minit, että hävettää 😀 Ei vaiskaan. Ei näissä treeneissä voi ees kovin isoilla painoilla jumpata, mut mahdollisimman suurilla kuitenkin yritetään. Yksinkertaista eikö? 😀

Jaahas, illan venyt vielä tekemättä eli lattialle mars! Huomenna takajalkoja ja vattaa. Vatsan seutu ei tahdo mulla oikein kiristyä 🙁

Kuva muuten täältä.

Yksi kommentti

  1. Anna kirjoitti:

    Tää kesä on kyllä varmaan ollut kettumaista aikaa dietata, ainakin mitä omalla salilla ollaan syksyn kisaaajatyttöjen kanssa jutskailtu. Mutta älä huoli Jonna, kaikki ne kärsii ihan samoista ongelmista. Tsemppiä vaan loppurutistukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.