Hae
Palasia Arjestani

Tästä se taas lähtee!

No nih! Taas on päästy treenaamisen makuun. Maanantaina tempasin olkapäät kipeiks ja tiistaina kyykkäsin reidet kipeiks 😀 Keuhkot ei ole vielä ihan messissä, mutta henki kulkee jo suht hyvin. Tänään taidan uskaltaa jo juoksutreenien pariin. Alku on taas todella nihkeää niin kuin aina sairastelun jälkeen ja rauta painaa triplasti enemmän kuin normaalisti! Jostain on kuitenkin taas alotettava ja mä alotan näistä lähtökohdista. Treenien ansiosta flunssapöhöt on alkaneet poistua ja kroppa tuntuu omalta. Lihaskipuineen kaikkineen. Kyllä mä taas kaipasin tätä tunnetta kun joka paikkaa kolottaa. Sairasta, mutta totta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maanantaina meillä oli siis tempaustreenit ja tuntu aika nihkeältä. Pitkään vaivannut olkapää alkoi tuntui kummalliselta treenin loppua kohti. Jostain kiinnaa pahasti vastaan eikä kyykkyyn meneminen tempauksissa tee olkapäälle hyvää. Lisää lihashuoltoa ja aika osteopaatille siis vuorossa. Loppuun tehtiin metcon, jossa kolme kierrosta ja jokaisella kierroksella 90 tuplanaruhyppyä ja 15 raakatempausta. Keuhkot piiputti jo alkumetreillä, mutta sitkeästi tein loppuun asti enkä luovuttanut vaikka tuplat meni lopussa vitosen sarjoissa 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATiistaina kävin kyykkäilemässä ennen töitä ja kyykkyjen jälkeen tein vähän lihashuoltoa päälle. Mulla kinnaa sisäreidet ja lonkankoukistajat aika pahasti ja oon yrittänyt niitä aukoa nyt aktiivisesti. Eipä taida olla paikkaa, joka ei lisää liikkuvuutta tarttis. Ollappa notkea ja venyvä! Lahjattomat treenaa enemmän tälläkin osa-alueella… Kyykkyjä tehtiin taas 5 x 5, jossa mulla painot 2 x 55kg ja 3 x 60kg. Alla olevassa videossa kolmas sarja menossa.

Tein myös takareisille, lonkankoukistajilla ja sisäreisille saman tyyppistä settiä, mutta en ilennyt ees kuvata kun oli niin jäykkää menoa 😀 Täytyy ensin vähän harjotella itekin! Näitä olis tarkoitus tehdä viikonloppuna mökillä vähän enemmänkin jos säät vain sallivat. Mikäs siinä olis ulkona auringonpaisteessa venytellessä. Ja käsilläkävelyä vois harjotella nurtsilla kans!

Tänään olis treeneissä juoksusettiä tiedossa ja meen jos suinkin vaan pääsen. Kotonakin olis pikku proggis siivouksen merkeissä odottamassa. Meillä räjähtää kämppä aina käsiin mun iltavuoropäivinä kun miehellä on kädet täynnä tytön kanssa. Meneehän se siivouskin hyötyliikunnasta…?

Ps. Sportamorella on muuten myynnissä mageita Marie Meilin biksuja eikä ole hinnalla pilattuja! Biksuihin pääset tästä. Samaa merkkiä + muita siistejä biksuja löytyy myös House of Brandonilta. Valikoimaan pääset tästä. Mä en ole vieläkään saanut hommattua itselleni uusia biksuja, valikoimaan on aivan liian paljon enkä osaa päättää…

*postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia

  1. Anni kirjoitti:

    Hyvä kun olet tervehtynyt! Sairaana ollessa sitä oikein kaipaa sitä että olisi sillä paremmalla tavalla kipeä joka paikasta! Mä olin yskässä pari viikkoa sitten, ja vaikka terveyhdyin ihan täysin ennen kuin aloitin treenit taas, tuntuu silti että joku vähän jarruttaa menoa. Mietin jopa että voiko yksi, vaikkakin lyhyt antibioottikuuri vaikuttaa ruumisraukkaan niin että tehoja ei saa irti, en tiedä. Onhan sellainen kuuri tarpeellisuudessaankin aika shokki elimistölle.

    Treeni-iloa!

    • Jonna kirjoitti:

      Mulla menee aina pari viikkoa vähintään ssairastelun jälkeen ennen kuin kroppa alkaa taas ottamaan treeniä vastaan, oli ab-kuuria tai ei. Vielä kun sais ton oikuttelevan olkapään kuntoon… mut näillä mennään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *