Hae
Palasia Arjestani

Kiire on kirosana

Kiire on kirosana

Kiire on kirosana, todellakin! Jos jotain vihaan syvästi niin kiirettä. Sellaista kiirettä, jossa elämä vain lipuu ohi enkä saa mistään kunnolla otetta. Haluan kuitenkin elää elämäni niin, että nautin siitä ja muistan arjen arvokkaat hetket. Leikit tytön kanssa, Naurut työkavereiden kanssa. Energiset treenit. Uudet kokkailut ja mahtavat maut. Jos elämää elää hutiloiden ja kiireessä, kaikki nuo asiat lipuvat liian nopeasti ohi eikä niistä ehdi nauttimaan.

Muistatteko, kun teininä oli kiire aikuistua? Oli vaikeaa olla sen ikäinen kuin oli. Oli kauhea hinku kasvaa aikuiseksi ja omalla kohdalla tein sen pakon sanelemana vähän liian aikaisin. Olin 16-vuotias kun muutin pois kotoa. Tämän vuoksi olen vannonut, että meidän tyttö saa asua kotona niin pitkään kuin tahtoo. Kotoa ei tarvitse lähteä ennen kuin on oikeasti valmis. Kotoa ei tarvitse lähteä liian nuorena sen vuoksi, että kotona on paha olla. Välillä mietin minkälaisia onnenkantamoisia minunkin elämässä on tapahtunut, koska olen juuri tässä ja nyt. Voisin hyvinkin elää hyvinkin erilaista ja kurjempaa elämää. Sanotaanko näin, että olen onnekas, että elämässä on kuitenkin ollut oikeita ihmisiä ohjaamassa juuri tähän suuntaan. Siispä olen syvästi kiitollinen sekä siskolleni että lapseni isälle. Ilman heitä tilanne olisi varmasti ihan toinen.

Menipä syvälliseksi, mutta niin se tuppaa aina menemään, kun oikea aihe osuu eteen. Päivän sanoma oli se, että muista pysähtyä nauttimaan elämästä myös kiireen keskellä. Edes hetkeksi! Istahda hetkeksi alas ja mieti missä mennään. Mitä näet ympärilläsi? Mistä koet onnellisuutta?

Alla mun uusin video, toivottavasti tykkäätte! Mun muita videoita pääset katselemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa yhtään mitään 🙂

Edellinen postaus: Ruokaideoita viikolle 11

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *