Hae
Palasia Arjestani

Älä ole marttyyri

älä ole marttyyri

Muistatteko kun puhuin joku aika sitten teille, että olen selkeästi stressaantunut? Tilanne on muuttunut aika paljon siitä, kiitos teidän erinomaisten vinkkien. Nostin kissan kotona pöydälle ja sain apua kun uskalsin sitä pyytää. Kotona ei enää odota joka ilta toinen työmaa, vaan siellä on tehty paljonkin mun hyväksi ja minun hyvinvointiani ajatellen. Kyse ei ole isoista asioista, mutta sitäkin tärkeämmistä. Töissäkin paine on hellittänyt tai sitten mun ajatusmaailma on muuttunut. Olen ottanut kotona 1-2 päivää viikossa jolloin en tee siellä yhtään mitään. Nostan jalat pöydälle ja otan chillisti. Olen myös hakeutunut välillä uusiin ympyröihin. Periaatteessa en tykkää lähteä arki-iltaisin mihinkään, mutta toisaalta pieni tuulettuminen tekee välillä hyvää. Sen ei tarvitse olla kuin tunnin parin keikka, mutta jo sillä saa lyhyen ulospääsyn arkiympyröistä. Huomaan, että olen viime aikoina ollut taas energisempi ja iloisempi äiti, työkaveri, avovaimo ja ihminen. Päässä ei hakkaa koko aikaa kauhea paine ja mielessä vilistä tekemättömien töiden lista. Olen tehnyt myös mindfulness -harjoituksia ja lueskellut hitaampaan elämään keskittyviä sivustoja sekä tekstejä. Eteenpäin mennään koko ajan, askel askeleelta, mutta kuitenkin!

Alla video, jossa avaan ajatuksiani vielä vähän enemmän aiheesta. Mun kanavalle muita videoita pääset katselemaan tästä, muistahan tilata myös kanava! Se on täysin ilmaista 😉

Messevää maanantaita ihan jokaiselle! Tästä se viikko taas lähtee käyntiin 🙂

4 kommenttia

 1. Pipsa kirjoitti:

  Voisitko linkata sen stressitekstin tähän? Mäkin haluaisin lukea ne vinkit!

 2. Mariem kirjoitti:

  Pakko sanoa et vitsi sun blogi on paras! Viihdyttävä, tavallinen, rehellinen, mielenkiintoinen ja kaikkea mahdollista. Oot ainut bloggaaja, jonka videioita katon, muihin en halua käyttää aikaa 😀
  Toivottavasti blogiura on pitkä 😀 Olisikohan pian tulossa joulufiilistelyjä ;)?

  • Jonna kirjoitti:

   No kylläpä laitoit niin ihanan kommentin, että sydän on ihan sykkyrällä onnesta <3 Joulufiilistelyjä tulee varmasti piakkoin! Viikonloppuna on tarkoituksena aloittaa päiväkodin aikuisten lahjojen teko ja voisihan sitä joulukortitkin jo väkertää valmiiksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *