Hae
Palasia Arjestani

I´m in lööööööv

Vihdoin löysen sen mitä olen elämältäni etsinyt ja kauan kaivannut. Yksinäisten hetkien ilo, suuri viihdyttäjä, uusi rakkauteni. Tai oikeastaan kaksi uutta rakkautta, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti. Toinen parantaa oloa viihdyttävyydellään ja toinen tuo kielelle raikkaan tuulahduksen paratiisista. Ei hitto mitä tekstiä, ei oikein istu mun suuhun 😀 Joo siis kysehän on seuraavista uusista tuttavuuksista..

Uusi lehti HotNow ja Hartwallin uusia limu Guavan tropiikki. Meitsi on rakastunut… 😉 Joutui ihan tilaamaan lehden kotiin. En malta odottaa koska ensimmäinen numero saapuu kotiovelle kannettuna. Sitä odotellessa tyydyin ostamaan lehden Prismasta.

Hei mut treenattukin on! En vaan ole kerennyt koneella taas istumaan juuri ollenkaan. Koko eilinen päivä meni juostessa ympäriinsä jatkuvasti kelloon vilkuillen. Ei sovi mulle semmoinen elämä. Heti alkaa stressitasot kohoamaan miljoonalukemiin ja väsymys ja yleinen haluttomuus kaikkea pakollista hoidettavaa kohtaan kasvamaan. Tänään onneksi vähän löysempi päivä. Uusi HotNow saa varmasti stressitasotkin laskemaan 😉 Huomenna pitäis hypätä junaan heti aamusta ja suunnata kohti Tamperetta. Treenaamaankin kerkeen siellä eli treeniseuraa saattaisin olla vailla! Siinä yhden jälkeen olis tarkoitus mennä jonnekin pumppailemaan eli jos joku olis vapaalla sillon niin viestiä vaan tulemaan vaikka mailitse! Seura on enemmän kuin tervetullutta.

Lauantaina aamusella tunnin lenkki koiran kanssa ja iltapäivällä sit salille tissien ja hauiksien kimppuun. Treeni kulki yllättävän hyvin..

1a. Vinopenkki kp
7*23,5kg Light weight, baby! 😀
8, 6*21kg

1b. Ristitalja
16, 14, 11*30 lbs

2. Penkki
7, 5*52,5kg
Tää on melkoista rimpuilua joka kerta. Ehkä se sieltä joskus..

3. Vipunostot kp tasapenkillä
10*11kg
10*9kg
9*7kg
12*6kg
Palautukset 30 sekkaa.

4. Hk kp vinopenkillä
6*13,5kg
8*11kg

5. Hk scott suoralla tangolla
6*25kg
7*22,5kg

6a. Hk scott mutkatangolla
11*27,5kg
11*25kg
15*20kg

6b. Keskitetty hk kp
12*6kg
12*5kg
14*4kg

Ja pientä jumppaa myös ojentajille..

7. Punnerrukset varpaat laatikon päällä
12, 10, 8*BW Yllättävän raskasta. Yksi meidän salin woimatytöistä teki samaa liikettä niin, että kädet ei olleet maassa vaan käsipainoilla. Näytti aika raskaalta. En olis varmasti jaksanut
montaa toistoa sillä systeemillä.

8. Pushdown köydellä
15*25kg
12*20kg
13*15kg
Palautukset 30 sekkaa.

Sunnuntaina kävin taas vajaan tunnin aamulenkin kera karvaturrin. Illalla teinkin sit bodypizzaa ja mussutin sitä Madagascar 2:sta katsellessa. Ei se ehkä niin hyvä ollut kuin ykkönen, mut hyvä kuitenkin!

Eilen salilla vuorossa etujalat ja vallan villiinnyin täysin. Suorastaan hölmöilin, positiivisella tavalla. Normaalistihan mä teen noin 12-15 toiston sarjoja minuutin palautuksilla. Nyt tein samoilla palautuksilla, mutta toistot yli 20… Oli aika saatanallista. Itku meinas päästä ennen prässiä, mut sisulla väännettiin ja nyt saa kävellä sit seiniä pitkin. Välillä pitää tehdä koivillekin jotain shokeeraavaa ja tajunnan räjäyttävää 😀 Kasvaavatpahan ainakin!

1. Reidenojennus
25*35kg
20*30kg
22*25kg
25*20kg

2. Smithkyykky
24*60kg
20*55kg
20*50kg
20*45kg
Kauheeta touhua. Viimesen päälle tiukkoja sarjoja eli kaikki sarjan mentiin loppuun asti.

3. Prässi
28*130kg
20*120kg
21*110kg
25*100kg

4. Pohkeet seisten
45, 31, 25, 20, 17*BW

5. Vatsat taljassa köydellä
15, 13, 10*140 lbs
10*130 lbs
11*120 lbs+10*100 lbs

Semmoinen kiva pikku hulluttelu eiliselle. Kait se pitäis kohta lähtee väntämään toi jalkojen takaosakin. En ihan samanlaista settiä ajatellut niille väsätä, mut eihän sitä koskaan tiedä..

5 kommenttia

 1. guarana kirjoitti:

  Jalkatreeni näyttää – ja varmasti tuntuukin – aika tappavalta noilla toistomäärillä. 😀 Teetkö sä smith-kyykyt miten syvälle, kirjottelit joskus että 90-kulmaan kun saat siinä parhaan tuntuman?

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo, ihan hintsun verran alle ysikympin teen ja jatkuvalla liikkeellä. Yläasennossakin polvet on selvästi koukussa, joten liike pysyy koko ajan reisillä. Suosittelen!

 3. Jutta kirjoitti:

  Mäkin pongasin tuon lehden tänään kauppajonossa. Ekaksi sattui vain nimi silmään…sitten hetkinen, enhän oo tota ennen nähnyt, mikäs lehti tuo on ja vielä suomalainen. En kuitenkaan kehannu tällä kertaa jäädä selailemaan. Piti muuten kommentoida jo aikaisemmin, että kuvista päätellen olet kehittynyt todella paljon! Jatka samaan malliin.

 4. Paula kirjoitti:

  Haasteeseen vastattu! Tuota juomaa pitää maistaa. Monesti oon ärrällä nähny, mutta en oo uskaltanu ostaa…Yksi lehti meille sitten ainakin tulee sama ;D Tosin mää alotin OHO:n tilaajana, mutta salakavalasti se vaihtui…. 8D

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Jutta: kyllä kannattaa ostaa se lehti. Mä oon ainakin täysin myyty 😉 Kunnon hömppää, mut hyvässä paketissa. Tiedä siitä kehittymisestä. Itse sitä ei tosiaankaan huomaa, mut on muut jotain huudelleet, että olisin kasvanut :DJaa-a. Pitäis siskos vieressä napottaa lavalla 2010. Pelottaa jo valmiiks, koska niihin massoihin tuskin pääsen ihan tässä ajassa! Kiva päästä seuraamaan sun matkaa kohti syksyn kisoja! Muista päivitellä ahkerasti kuvia ja treenejä!Paula: jaahas jaahas, pitää siis seuraavaks mennä tirkistelemään sun blogias, et mitäs se emäntä on oikein saanut aikasiks 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.