Hae
Palasia Arjestani

Mitä nainen ja mies tekee suihkussa?

Mä en tiedä mitään parempaa kuin kuumassa suihkussa läträäminen. Tyttö kylpee saman aikaan ammeessa ja suuri leluarmeija takaa sen, että minä saan ihan rauhassa seisoa kuuman suihkun alla ja suorittaa kaikki tarvittavat toimenpiteet purtiloideni kanssa. Mutta mitä tapahtuu kun mies menee suihkuun?

Näin nainen käy suihkussa

1. Riisuu vaatteet ja laittaa ne pyykkikoriin – lajiteltuna valko- ja kirjopyykkiin.
2. Pukee päällensä kylpytakin ja menee kylpyhuoneseen. Matkalla hän kohtaa poikaystävänsä, kiristää vähän kylpytakkia ja kiirehtii loput matkasta.
3. Jää seisomaan peilin eteen ja tarkistelee itseään tarkasti joka kulmasta tehden erilaisia ilmeitä. 
4. Menee suihkuun, ottaa esille kasvojen, käsien, jalkojen ja selän pesuvehkeet.
5. Pesee hiukset erikoisshampoolla, joka sisältää avokadoa, hunajaa ja 83 vitamiinia.
6. Pesee hiukset uudestaan samalla shampoolla.
7. Käyttää erikoishoitoainetta, joka sisältää avokadoa ja hunajaa, antaa sen vaikuttaa 15 minuuttia.
8. Pesee kasvoja tarkasti 10 minuuttia sikakalliilla saippualla, joka sisältää omenaa. Sen jälkeen kasvoilla on sama väri kuin keitetyillä ravuilla.
9. Pesee kehon toisella yhtä kalliilla saippualla, joka sisältää pähkinää ja viinimarjoja.
10. Tämän jälkeen hän huuhtelee hoitoaineen pois – tämä kestää 10 minuuttia. Hänhän haluaa vain olla varma, että kaikki hoitoaine on poissa, muuten hiuksista tulee raskaat ja litteät.
11. Ajaa kainalo- ja säärikarvat sekä bikinirajat.
12. Kirkuu, kun poikaystävä leikillään sammuttaa lämminvesihanan.
13. Sammuttaa suihkun.
14. Ravistaa kaiken veden pois päältään suihkussa.
15. Astuu suihkusta ulos Afrikan kokoisessa pyyhkeessä kuivattaakseen kehonsa.
16. Käärii hiukset superimutehoiseen pyyhkeeseen.
17. Menee takaisin makuhuoneeseen edellä mainitussa kylpytakissa.
18. Kohtaa poikaystävänsä matkalla, kiristää kylpytakkia lisää ja juoksee huoneeseen. Käyttää puolitoista tuntia pukemiseen.

Näin mies käy suihkussa

1. Riisuu vaatteet sängyllä istuen ja levittää vaatteensa ympäri lattiaa.
2. Kävelee alastomana kylpyhuoneseen. Matkalla kohtaa tyttöystävänsä, ylpeänä esittelee munaansa ja karjuu kuin leijona.
3. Jää seisomaan peilin eteen, vetää vatsan sisään ja jännittää lihaksiaan. Tarkistaa munansa koon, rapsuttaa pallejaan ja sen jälkeen haistaa käsiään.
4. Menee suihkuun.
5. Ei etsi pesusientä, koska hän ei moista käytä.
6. Pesee kasvot jollain myrkynvihreällä saippualla.
7. Pieraisee ja repeää nauruun, koska kylpyhuoneessa on mukava kaiku.
8. Rauhoittuu, mutta repeää kohta taas nauruun kun haju saavuttaa hajuaistin.
9. Pesee munansa ja ympärillä olevan alueen.
10. Pesee perseen samalla myrkynvihreällä saippualla ja jättää vähän karvoja saippuaan.
11. Pesee hiukset jollain shampoolla, eikä käytä hoitoainetta.
12. Tekee punkkarikampauksen.
13. Ihailee uutta hiusmuotiaan peilistä.
14. Kusee tyytyväisenä suihkukaivoon.
15. Huuhtelee shampoon ja saippuan, ja astuu heti pois suihkusta, mutta ei huomaa, että oli jättänyt vetämättä suihkuverhon eteen kun meni suihkuun. Joten nyt koko kylpyhuone – vessapaperia myöten on läpimärkä.
16. Kuivaa itsensä nopeasti ja kevyesti.
17. Katsoo taas peiliin ja jäykistää lihaksensa ja tarkistaa munansa koon.
18. Unohtaa sammuttaa valon jälkeensä.
19. Menee takaisin makuhuoneeseen pieni pyyheliina ympärillään. Kohtaa tyttöystävänsä matkalla, repii heti pyyhkeen pois ja näyttää ylpeänä munaansa – ja karjuu kuin leijona.
20. Heittää märän pyyhkeen sängylle ja antaa sen olla, pukee päällensä kahdessa minuutissa.

Tämän hauskan haasteen naisten ja miesten eroista suihkussa käynnistä sain Queen of everythingin Eveltä. Yllä oleva listaus eroista on myös kopsattu (luvan kanssa!) Even blogista. Aika hauska vai mitä sanotte? Repesin totaalisesti varsinkin noille pieru- ja munanesittelyjutuille. Jotenkin tutun kuuloisia.. Toi peilailu pitää meidän perheessä ainakin paikkansa erittäin hyvin, aina tuntuu olevan aikaa pikku poseille peilin edessä 😀

Meillä on aikamoinen arsenaali purkkia ja purteloa kylppärin tasolla kauniisti koriin järjesteltynä. Tuosta korista löytyy oikeastaan kaikki mitä suihkussa tarvitsen joskin saunassa kulkee sitten oma säkki matkassa.

C360_2014-10-19-13-19-56-319

Kysyin mieheltä, että mitä aineita se käyttää suihkussa käydessään ja tässä vastaus:

C360_2014-10-19-13-22-10-142Aika vaatimaton arsenaali. Mies pärjää noilla purkeilla tai oikeastaan vain kahdella noista, koska 8kuvassa on suihkusaippuaa kahdessa eri purkissa. Axeja meiltä löytyy välillä useampikin purkki (Tarjoustalon tarjoukset rocks!), mutta näemmä on varastot pääsee ehtymään ja dermosiliäkin tulee taas varmasti anopilta joululahjaksi! Niillä lahjoilla pärjätäänkin yleensä koko vuosi 😀

C360_2014-10-19-13-21-31-430

Tässä on aika lailla mun tarvitsemat välineet. Kauhistelin ensin purkkimäärää, mutta jos vilkaisette haasteen antajan purkkimerta niin mun putelithan näyttää varsin vähäisiltä 😀 Pari purkkia tästä vielä puuttuu, mutta lisäilin ne alla oleviin kuviin.

C360_2014-10-19-13-16-03-645

Tukka mulla on tällainen suomalainen perusluiru, mutta joudun shampoiden kanssa olemaan aika tarkkana. Mun tukka menee helposti todella liukkaaksi tai vastaavasti luonnonkiharuutensa ansiosta takkuiseksi. Oon jo pitkään käyttänyt Paul Mitchellin tuotteita ja uusin ihastus on Livboxin mukana tullut Rich-shampoo. Kerran viikossa, tai harvemmin, käytän Biozellin syväpuhdistavaa shampoota. Aina vähän sen mukaan oonko käyttänyt hiuslakkaa tai vastaavia ylimääräisiä tukkatuotteita. Pyrin pesemään hiukset joka toinen tai joka kolmas päivä. Välipäivinä käytän kuivashampoota, huipputuote! Kerran viikossa yritän myös muistaa laittaa kosteuttavan hiusnaamion. Muuten käytän tuota tuuheuttavaa Let me be-hoitoainetta tai Mitchellin kosteuttavaa hoitoainetta. Riippuen aina siitä miltä tukka vaikuttaa 🙂

C360_2014-10-19-13-17-00-164

Korista löytyy myös parit hiusöljyt ja tuo Schwatskophin pieni shampoo, joka on tarkoitettu käytettäväksi öljyhoidon jälkeen. Hiusöljyjä käytän aivan liian harvoin. Pitäis varmaan yrittää petrata niissäkin…

C360_2014-10-19-13-18-21-146

Mulla on nassussa ärsyttävä sekaiho eli nenä, otsa ja leuka on rasvaisia ja kukkivat edelleen silloin tällöin, mutta posket taas kuivuvat todella helposti. Pesen aika harvoin kasvoja suihkussa, mutta silloin kun pesen niin olen käyttänyt tuota Lumenen puhdistusvaahtoa, jota löytyy tällä hetkellä kahden purkin verran. Kerran viikossa eli lauantai-iltana saunassa kuorin kasvot Biothermin kuorinta-aineella ja perään lotraan kosteuttavan naamion. Nuo purkit on valehtelematta kestäneet mulla kohta vuoden ja taidan pyytää joulupukilta uudet purnukat. Mitäpä sitä hyvää vaihtamaan 🙂

C360_2014-10-19-13-20-48-298

Mä olen vasta ihan viime aikoina innostunut enemmän tuoksuvista suihkusaippuista. Tällä hetkellä mun varastosta löytyy kaksi tuoksuvaa ja yksi aika neutraali suihkusaippua. Dolce&Gabbanan suihkusaippuan sain myös livboxin mukana ja olen tykännyt siitä kovasti! Body shopin saippua tuoksuu vaniljalle ja sekin alkaa olla niin loppu, että joulupukin lista jatkukoon 😀 Nivean suihkusaippuan sain Akvamariinin käynnillä ja sen on tällaiselle kuivaihoiselle todella hyvä kosteuttavan ominaisuutensa vuoksi. Tykkään! Tuolla kun pesee itsensä niin ei välttämättä tarvitse enää erikseen nahkaansa rasvatakaan. Helpottaa elämää kummasti 🙂

C360_2014-10-19-13-19-07-248

Mulla on snadisti atooppinen iho kropassa ja joudun varsinkin talviaikaan läträämään rasvojen kanssa jokaisen suihkureissun jälkeen. Käytössä on apteekin paksua rasvaa, Nivean vähän ohkaisempaa versiota ja tietenkin hyvän tuoksuisia vartalovoita. Acon rasva sopii mun nahkalle kuin nenä päähän, mutta sit kun haluan fiilistellä ja tartten vähän luksusta arkeen niin käytän Body shopin vartalovoita. Tuoksuna tällä hetkellä kookos sekä hunaja. Näitäkin vois joulupukki tuoda lisää 😉

Karvojen poiston hoidan vielä toistaiseksi itse höylällä ja oon kovin tykästynyt Venus Breezeriin, koska sen kanssa ei välttämättä tarvitse mitään voidetta vaan höylässä itsessään on höyläystä helpottava aine. Sokerointi on viime aikoina käynyt mielessä vähän turhankin useasti… Oletteko te kokeilleet sokerointia? Suosittelisitteko?

Tällaisilla aineilla täällä läträtään. Ainoa tuote mikä mulla just pääsi loppumaan on vartalon kuorinta. Katsotaan millon muistan sellaisen ostaa.. Eri tuoksuisia suihkusaippuoita ja rasvoja täytyy myös hankkia lisää (joulupukkiiiiiii :D). Niitä ei ole koskaan liikaa! Miltäs teidän suihkurutiini näyttää? Onko eroja miehen kanssa? 😀 Mitkä on teidän suihkussa käynnin luottotuotteet?

Ps. Kuka tunnustaa, että tuli seksijutut mieleen otsikosta? 😀 Hyi teitä…

 

8 kommenttia

 1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Kiva kun toteutit tän kirjoituksen, jotenkin kiva kurkkia mitä tuotteita toisaalla käytetään 🙂 Mun arsenaali tuon suihkuilin osalta oli tosiaan suurempi, mutta ei toi sunkaan ihan pienimmästä päästä ole. Hauska huomata että teilläkin mies käyttää jotain kasvoille tarkoitettua erillistä ainetta, eli ihan ei suihkusaippualla lärviä pestä, ilmeisesti miehetkin on alkaneet huomaamaan että se saattaa kuivattaa ja kirvellä 😀

  Paul Mitchellin Moisture näemmä sullakin suosikeissa, ja Biothermin Aquasourcea oon käytellyt itsekin. Luotan niihin merkkeihin vaikkei nyt tuota Biothermia ollutkaan kierrossa. Body Shopin tuotteesta tulikin mieleen että voisi sieltä hakea jotain ihanaa suihkugeeliä seuraavaksi kun tulee kaupoilla pyörittyä <3

  • Jonna kirjoitti:

   Meillä mies aika itseasiassa aika usein kurkkimassa mun kosmetiikka-arsenaalia ja lainailee sieltää rasvoja, kuorintavoiteita ja puhdistusaineita! Kiva huomata, että tuollaisetkin bodarinmöllikät pitää itsestään ja ihostaan huolta 🙂

   Body Shopin tuotteet on ihania! Voisin itekin käydä jonkun suihkugeelin hamstraamassa!

 2. Riikka kirjoitti:

  Tämän perusteella taidan olla mies ja avomieheni nainen 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, poikkeus vahvistaa säännön! Pitäään tässä maailmassa joku balanssi säilyä 😀

 3. Rixa kirjoitti:

  Tuohon sokerointiin kommentoisin. Itse kävin sokeroinnissa lähes vuoden ja vasta sitten alkoi karvankasvu hiipua ja karvan laatu muuttua ohuemmaksi, kärsivällisyyttä siis vaaditaan. Mutta nyt käyn Powerlite laitteella tehtävässä hoidossa, joka jo yhden käynnin jälkeen on antanut tällä ”karva-apinalle” toivoa paremmasta. Se tappaa karvatupen 100%. Nyt vaaditaan n. 4 käyntiä vielä lisää ja pääsen karvaongelmasta kokonaan.

  • Jonna kirjoitti:

   Millä hintatasolla sokeroinnit liikkuu? Hyvä muuten tietää että vie aikaa ennen kuin karvankasvu hidastuu. Sitä jotenkin olettaa, että se on vain yksi kerta ja that´s it 😀

 4. outi kirjoitti:

  Suosittelen sokerointia kyllä ja sullakin on kuiva iho, niin vaikka sokerointi hieman ihoa ärsyttääkin tekee se sen harvemmin kuin höyläys 😉 Ja onhan sokerointi nyt kuitenkin vahausta ihoystävällisempää ja ajattelisin että jatkuvaa höyläystäkin 😉

  Kivoja nää suihkupostaukset ja kiva päästä kurkkimaan toisten kosmetiikkavarastoihin 😀 Oma postaus vielä tästä tekemättä, haasteen sain kans ja päässäni olen jo luonnostellut omaa postaustani 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Täytyy nyt ihan vakavissaan harkita sokerointia! Kiva kuulla muiden kokemuksia siitä 🙂 Höyläys tosiaan kuivattaa ihoa entisestään eikä sen tulos montaa päivä kestä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.