Hae
Palasia Arjestani

Helmikuun reseptit

Elellään ja huhtikuun loppupuolta, mutta mulla on kuulkaas vielä helmikuunkin reseptikooste tekemättä! Tapanani on ollut koostaa teille joka kuusta ihan oma pläjäys kuukauden aikana ilmestyneistä resepteistä, jotta teidänkin olisi helpompi seurata mitä olen kokkaillut ja ehkä saada ideoita omaankin keittiöönne. Kas kummaa, tilanne näyttää jälleen kerran siltä, että normaaleja arkiruokareseptejä on erittäin vähän? Mitä voimme tästä päätellä? Elän pelkillä herkuilla! Ja tämähän ei siis ole totuus….:D

 

Nyt kun näitä kuvia katselen ja muistelen yllä olevien ruokien makuja niin parhaiten on mielessä helppo tortillapizza (ikisuosikki!!), minttusuklaa raakaleivokset, vohvelit sekä savulohipasta, joka kelpasi erinomaisesti perheen pienimällekin. Pitäis löytää lisää hyvä arkiruokareseptejä. Niitä mä kaipaan suuresti! Kyllästyn itse todella helposti ruokiin enkä jaksa viikosta toiseen samoja duunailla. Musta on paljon kivempaa kokeilla uusia reseptejä viikoittain ja sitten kun en muuta keksi niin palaan tuttuihin ja turvallisiin. Mikä teidän lempiarkiruoka on?

Lue myös nämä ruoka-aiheiset postaukset: Parasta mitä voi vaatteet päällä tehdä, Rakkaudesta leipään, Testissä Fazerin juuresleipä, Onko olemassa hyvää valmisruokaa?, Käsissä Viljaton kattaus, Miksi kohtelen itseäni näin huonosti?, Menikö överiksi? sekä Helppo keino vähentää ruokahävikkiä.

Ja jos näitä testailette niin tägäilkäähän instassa meitsi messiin nimimerkillä @jonnam1983 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *