Hae
Palasia Arjestani

No excuses

Eilen pääsin taas treenaamaan ja treeniviikko aloitettiin kivasti ystävälläni tempauksella. Olin kotoa lähtiessä intoa täynnä, koska olen kokenut melkoisia valaistumisia viime aikoina tempauksen tekniikassa. Omaan nilkkaan kalahti taas se innostus, koska mun kohdalla tempaus on sellainen liike jonka pariin täytyy lähteä nöyrin mielin ja ilman odotuksia. Silloin onnistuu! Heti alussa tuntui, että tanko meni menojaan eikä kroppa totellut yhtään. Allemenot tuntui kauheilta, kyykyt kankeilta ja ranteet huusi hoosiannaa. Erittäin hyvä päivä siis 😀

IMG_1065 IMG_1069

Otettiin ensin kunnon lämmöt alle juoksemalla, loikkimalla ja hyppimällä bokseja. Sit itse treenin pariin, jossa ensin tehtiin 8 minsan emom (every minute of the minute):

  • Even minutes: hang snatch + 3 x OHS (valakyykky)
  • Odd minutes: 2 x hi-hang snatch
  • painoa kaikki 20kg
Jäykkää valakyykkyä.

Jäykkää valakyykkyä.

IMG_1105

Päivän metcon oli kaksiosainen. Ensin 5 minuutin amrap (as many rounds as possible):

  • Powersnatch x 6
  • bar over burpees x 8

2 minuutin lepo, jonka jälkeen toinen 5 minuutin amrap:

  • Overhead squat x 6
  • Double unders x 20

Kierroksia molemista yhteensä kuusi täyttää ja jotain toistoja päälle. Ei voi minkään, pumppu piiputti taas suunnilleen ekan toiston kohdalla ja samaa rataa jatkui loppuun asti. Huomasin, että tempaukset oli metconin aikana jopa helppoja kun ei turhia ajatellut vaan paiskoi vaan menemään. Valakyykyt meni kevyesti, niissä ei mitään kummempia ongelmia.

IMG_1075 IMG_1077 IMG_1078 IMG_1079 IMG_1081

Huomasin kyllä itsekin, että kroppa oli jotenkin normaalia jäykempi, mutta vasta sitten kiinnitin asiaan enemmän huomiota kun valmentaja huomautti asiasta. Mulla nousee kantapäät todella helposti tempauksissa maasta väärissä kohdissa ja polvet menee varpaiden yli. Kuulemma vika on jäykissä nilkoissa ja nyt sainkin sitten tehtäväksi mobbailla nilkkoja päivittäin. Tänään tönötin kotona ensimmäiset 10 minuuttia kyykkyasennossa. Ei ollu kovin mukavat 10 minuuttia 😀 Nyt ei auta mitkään selittelyt vaan on pakko mobbailla enemmän jos mielin saada liikeratoja paremmaksi. Samaa koskee juoksun aloittamistakin. Ei se juoksukunto tai -tekniikka kotisohvalla makaamalla parane. No excuses!

IMG_1127 IMG_1129 IMG_1132 IMG_1138

Hain eilen Hyvinvoinnin tavaratalon paketin postista. Tykkään kovasti nyt leipoa gluteenittomia ja viljattomiakin juttuja niin tilasin sieltä leivontaa varten testiin  luomu hasselpähkinäjauhoja. Hasselpähkinäjauho on valmistettu paahtamattomista hasselpähkinöistä ja se soveltuu erinomaisesti gluteenittomaan leivontaan. Jauho sisältää 17% hasselpähkinäöljyä, kasviproteiineja sekä 23% kuitua. Oletteko koskaan kokeilleet tätä jauhoa leivonnassa? Miten käyttäytyy ja miltä maistuu? Oon aikasemmin tilannut mantelijauhoja ja ne ainakin soveltuu todella hyvin leivontaan! Makeutukseen soveltuu muuten tosi hyvin agavesiirappi, jota käytin esimerkiksi suklaisen pähkinäfudgen makeutukseen 🙂 Oletteko koskaan kokeilleet?

IMG_1139

IMG_1140

Huomasin samalla että Hyvinvoinnin tavaratalo myy myös Puhdas+ Caps tuotteita ja klikkailin samaan tilaukseen loppumaan päässeen saccharomyces boulardiin (hiivaprobiootti). En tiedä mikä tuossa tuotteessa on, mutta en suostu siitä enää luopumaan! Aloitin noiden käytön kun sairastelujaksot oli pahimmillaan päällä ja ainakin vatsa on pysynyt kunnossa lukuisista antibioottikuureista huolimatta. Btw, 60 kpl purnukan tilanneille extra 30 kpl kaupan päälle! En itse tuota tarjousta edes huomannut ja yllätys oli varsin positiivinen kun avasin paketin. Ilmaislahjat on pop 🙂 Tilasin myös tuollaisen uuden Leaderin Barebarin maisteltavaksi, mutta säästelen sen huomiselle junamatkalle. Ei mitään hajua onko edes syötävää… Patukka on ainakin gluteeniton, viljaton ja maidot. Minttu toimii yleensä missä vaan, mut huomenna Jonnan ankara makutesti selvittää onko tästä patukasta mihinkään 😉

IMG_1142

No jotta postaus ei olisi pelkkä minäminäminä-juttua niin myös te lukijat saatte 24.6 – 29.6 hyvinvoinnin tavaratalosta 10% alennusta koodilla JONNA1983. Eli nyt kannattaa tilata jos jotain on hankintalistalla! Itsekin voisin uutta tilausta laittaa ja ostoskoriin eksyisi ainakin luomu kissanruokaa, kasvojenhoitopaketti sekä Urtekramin aloe vera vartalovoide ja ehkä muitakin saman sarjan tuotteita. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa paljon!

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.