Hae
Palasia Arjestani

Pikkasen väsy.

Kauan halutut pökät!

Oon varmaan aikasemmin jo puhunut, että mulla on yhtä hyvä suuntavaisto kuin sokealla aasilla pussi päässä. No, siitä huolimatta pakkasin eilen tytön ja lähdettiin luovimaan kohti yhteistyökumppanini Gazozin myymälää Länsi-Pasilaan. Onneksi on uudessa puhelimessa reittiohjeet saatavilla varsin kätevästi ja navi siihen päälle niin löydettiin perille varsin kivuttomasti! Mä oon vielä semmoinen, joka jännittää todella paljon matkustamista vieraisiin paikkoihin, koska onnistun yleensä eksymään pahemman kerran. Viime talvena onnistuin eksymään jopa suoralla kadulla 😀 Että semmoinen supersuunnistaja!

No perille löydettiin ja sain mitä hainkin 🙂 Varsin asiantuntevaa palveluakin liikkeessä sain, se on aina suurta plussaa! Mukaan tarttui sekä vaatteita että lisäravinteita, mutta niistä lisää myöhemmin. Harmikseni kassalle jäi pari tuotetta, joita en tosin kerennyt maksaa. Olisin kovasti halunnut käyttöön nestemäistä omegaa (35,91e koodilla jonna), koska olen niin surkea syömään noita pilleripullereita. Mä joudun jokaisen pillerin pistämään veden kera yksitellen kurkusta alas, kaipa mulla on jotenkin normaalia ahtaampi toi nielu. No, omegat jäi sinne kassalle, samoin yksi tarjoustoppi. Seuraavalla kerralla sitten 🙂

Väsynyt reissaaja.

Eilen illalla taas Malmin EB:lle jumpalle. Vuorossa tällä kertaa olkapäät ja ojentajat. Olkapäille tein ensin pystypunnerrusta tangolla seisten ja siinä tuli uudet enkat, jei! 40 kilolla sain tehtyä nyt jo kaksi sarjaa. Ensi kerralla vähän lisää rautaa tankoon. Sitten liikutaankin jo ennätyspainoissa! Pystypunnerrusta yhteensä 6 sarjaa ja päälle 8 sarjaa sivuvipareita, joista 4 koneessa ja toiset 4 käsipainoilla. Ojentajille perinteiseen tapaan kapeeta penaa 5*5-systeemillä ja muutama sarja ranskalaista mutkatangolla.

Niinan kanssa ihmetellään et mites se kamera toimikaan.

Sivuvipareita kässäreillä.

Puristaa ylhäällä.

Luulin näkeväni olkapäät.

En tiedä johtuuko alennetuista hiilareista vai mistä, mut mä oon ollut viime päivinä aivan törkeän väsynyt. Illalla oon ihan zombie. Salilla kyllä jaksaa, mut kun kotiin pääsee niin tekee vaan mieli maata paikallaan. Hiilareitahan mulla ei tällä hetkellä ole kuin aterialla ennen treeniä sekä treenijuomassa. Vähän testaillaan, että miten tämmönen toimii. Jos ei toimi niin sit keksitään jotain muuta.

Puuroa ennen treeniä.

Päivällä jauhelihaa ja vihanneksia.

Tänään illalla sisäpaistia ja vihanneksia.

Nyt sain ladattua teille ne dieetin aloituskuvat. Kuvissa siis painoa 75,8kg. Ihan kivasti siis on duunia tehtävänä.

 Olishan se ihan mukavaa kun dieetti lähtisi hyvin puremaan ja sais kropasta taas mieluisen näköisen. Vähän turhan pullukka oon vielä omaan makuuni. Kyllä se tästä kun vaan jaksaa tehdä töitä! Mä olen tämmöinen kaikkimullenytheti-tyyppi niin haluaisin rasvat äkkiä veke tai edes jotain tuloksia mahdollisimman nopeasti. Ainakin nesteet on alkaneet lähteä kropasta, koska vatsa ei röllötä enää samalla tavalla. Kiitollinen olen siitäkin 🙂

Minäkö väsynyt?

Kyllä se ohi menee!

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! Mä lähden nyt kanojen paistoon 🙂

10 kommenttia

 1. mami12 kirjoitti:

  Olet rohkea kun laitat kuvia itsestäsi noin avoimesti 🙂 jännä nähdä muodonmuutoksesi.

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Onkohan rohkea oikea adjektiivi :DTarkoituksena on osoittaa muillekin raskauskilojen kanssa kamppaileville että kuntoon voi vielä päästä kunhan jaksaa painaa duunia! Kuvat ovat aika hyviä kertomaan tämän sanoman 🙂 mulla on tosi vahva mielikuva siitä minkälaiseen kuntoon haluan päästä ja vähempään en tyydy!Saahan noi kuvat aina poistettuakin jos alkaa ahdistaa 😉 mulla on nykyään aika paksu nahka muiden ilkeiltä kommenteilta joten ihan vähästä hätkähdä. Mä oon tämmönen nyt ja jonkun ajan kuluttua vähän toisenlainen 😉

 3. Jutta Vento kirjoitti:

  Paljon tsemppiä dieetille!Jutta

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Kiitos Jutta ja samat sanat sille suunnalle! :)Eiköhän tuolta fyllin alta saada taas ihminen esiin 😉

 5. ANU kirjoitti:

  Kauniisti kannat kehosi! En olisi uskonut että painat niinkin ”paljon”. Tsemppiä dieettiin!

 6. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Ihanat pökät ja oon niin hengesä mukana, TSEMIÄ Jonna!! <3

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Anu: eipä näissä kiloissa ole mitään hävettävää, hyvästä syystä ne on ”ansaittu” 🙂 kaipa sitä lihastakin on sitten edes vähän tarttunut kun tällä pituudella (163cm) tämän painoinen saattaa olla aika eri näköinen?Kerttu: kiitos Kerttu! Olet kyllä loistopakkaus <3 hennesiltä nuokin pöksyt 😀

 8. jonna musakka kirjoitti:

  Vai tarkotitko Kerttu noita pinkkejä Betterin housuja? No, nekin on aivan ihanat 🙂

 9. Laura kirjoitti:

  Tsemppiä kovasti reeniin ja dieettiin. Mulla on kyllä kiloja lähtenyt, mutta olemus on semmonen ihme lötsö! Ennen taisin olla sporttinen läski, kun ainakin oman muistini mukaan olin ”tiiviimpi”, vaikka painoin enemmän. Varmaan siis lihastakin on lähtenyt ellei sitten vaan lihasta. Täältä sais kyllä niin hirveesti tsemppiä siihen saleiluun, että pitäsköhän sitä alkaa taas ittekki yrittää?!

 10. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo, kyllä mäkin oon huomannut että ihan pelkällä treenillä olen tiivistynyt aika paljon raskauden jälkeen. Aika lössähtänyt sitä olipari kuukautta synnytyksen jälkeen..Puntille vaan! Se kannattaa :)Mulla ainakin paloi lihasta aika paljon, mut nyt tuntuu kun olisin saanut vanhat takaisin ja ehkä vähän lisääkin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *