Hae
Palasia Arjestani

Rakas Joulupukki.

Tänä vuonna toivoisin lahjaksi:

 • Uuden puhelimen, Lumia 920:n, että voisin ottaa enemmän kuvia ja päivittää blogia puhelimellakin.
 • Ihonhoitosetin: päivävoide, kuorinta-aine ja naamio. Ei tarvitse olla kalliita, markettimerkit käy.
 • Kynsienhoitosetin: kynsinauhavoiteen, viilan ja joku kivan värinen kynsilakka
 • Lars Keplerin uusimman kirjan
 • Lahjakortin Change-alusvaateliikkeeseen, myös Seven Art ja joku rättikauppa käy.
 • Rauhallisen ja leppoisan joulun. Viime jouluna olin vatsataudissa. Ei kiitos samanlaista!
Vähäänpä olen tänä vuonna tyytyväinen 🙂 Puhelimen tiedän jo saavani, tosin pukki tuo sen vasta joulun jälkeen kun sen saa vähän halvemmalla. Ihonhoitosetin haluan, koska mun kosmetiikkapuoli näyttää seuraavanlaiselta:

Näistä päivittäisessä käytössä on Pirkan kasvovesi (oikeesti :D), L´orealin yövoide (ihan huippu!) sekä Lumenen silmänympärysvoide, jonka sain lehdentilaus lahjaksi. Ripsiväriä ja kulmakynää käytän lähinnä viikonloppuisin. Päivävoiteen heitin just roskiin, kun totesin että on melkein kolme vuotta vanhaa..

Tässä mun kosteusvoiteet. Erisania kuivempiin kohtiin (tämäkin on tytön rasva), Bio-Oilia raskausarpiin ja kaikkialle muualle läiskitään Dermosilin voidetta.

Näitä kuvia kun katselen niin mietityttää, että ehkä ihminen voisi vähän enemmän panostaa itseensä ja ulkonäköönsä? Mun kaikki meikit on tosi vanhoja ja kävelevät varmasti kohta kaapin ovelta vastaan… Mitä kosmetiikkaa te käytätte päivittäin ja mitä vähän harvemmin? Kuinka paljon menee aikaa itsensä laittamiseen päivittäin ja miten laitatte itseänne? Mä en ole koskaan ollut kauhean kiinnostunut meikkaamisesta. Kun olin ravintolassa töissä niin meikkasin silloin itseni aina töihin. Nykyisessä ammatissani vahvaa meikkiä ei edes saa käyttää. Tahtoisin teiltä hyviä vinkkejä ihonhoitoon ja meikkaamiseen! Mitä kannattaa käyttää ja mihin panostaa? Miten tällaista puolipitkää tukkaa voisi laittaa? Muutenkin kuin ponnarille ja panta päähän… Nyt saa jakaa parhaat kauneudenhoitovinkit!! 🙂

Mulla oli eilen low calorie day. Tarkoitti lähinnä, että ruokaa tuli normaalia vähemmän, nälkä oli koko ajan ja pääkin pikkasen jumissa illalla. Tämä viikko vedetään dieetin osalta aika tiukilla, koska joulun aikaan mulla on kolmen päivän täyslepo treeneistä ja dieetistä. Hyvin toimi eilinen päivä, kun tänä aamuna vaaka näytti -500g eiliseen.

Eilisen ainoat hiilarit linssien muodossa. Kaverina kanaa.

Iltapäivällä puuroa ilman puuroa eli raejuustoa ja vihanneksia.

Sain isännän kätköistä viime viikolla käyttöön pari uutta lisäravinnetta.

Amino sisältää nimensä mukaisesti aminohappoja. Tätä on lisännyt treenin aikaiseen juomaan. GPLC (glycine propionyl-L-carnitine) on mulle ihan uusi tökötti. Haisee pirun pahalta, mutta miehen mukaan on ihan superhyvä tuote. Mä en ole tuotteeseen sen enempää perehtynyt, mutta karkeasti sanottuna sen pitäisi tuoda enemmän jaksua treeneihin dieetillä. Enemmän tuotteesta (englanniksi) esim. täältä. Pitänee isännältä pyytää huomenna tarkempi luento aiheesta. Se kun näistä tietää yhtä sun toista.

Siellä se jossain on.

Tänään salilla rintaa ja hauista. Ei mikään maailman paras treeni, mutta on niitä paskempiakin ollut. Varmaan eilisistä vähemmistä syömisistä johtui, että energiat oli vähän vähissä. Tai oikeastaan voimat oli vähissä, energiaa kyllä oli. Oli vähän semmonen murina-olo. Halusin vaan vetää treenin nopeasti läpi musiikit korvilla ja lähtee himaan. Myös viime viikolla kipeytynyt hauiksen pitkän pään jänne vasemmassa kädessä sekä kyynärpään kivut haittasivat menoa. Jouduin vähän muuttelemaan treenejä vasemmalle kädelle sopiviksi.

1. Penkki smithissä 5*6-13
2. Vinopenkki kp 2*6-10
3. Peckdeck 3*11-13
4. Hauikset tangolla 3*6-7
5. Hauikset kp vinopenkissä 3*11-15

Penkin tein tänään smithissä ja yritin keksiä jotain millä saisin rasitettua rintaa mahdollisimman paljon vähän pienemmillä painoilla. Tein ensin kolme sarjaa 4 sekunnin negatiivisilla vaiheilla ja päälle pari sarjaa vähän nopeammin pumpaten. Näillä systeemeillä ei kipu ainakaan lisääntynyt. Hauiskäännössä tangolla testasin semmosta metallista ”haarniskaa” mikä tulee tuohon rinnan kohdalle ja pitää käsivarret paikallaan kääntöjen aikana. Ihan hyvähän se on joo, mutta kun on tämmöset tissit ja se haarniska painoi niitä aika pahasti. Lisäksi mun kädet meni kyllä aivan liian leveälle. Tein tuolla haarniskalla vain yhden sarjan ja siirryin sit normaaliin versioon, toimi ihan yhtä hyvin 🙂 Treenin loppuun 10 minsan intervalli kuntopyörällä ja tulipa hiki!

Kaipa tästä täytyy pikku hiljaa hiipiä iltapalalle ja unille. Oon ollut kevyesti maaninen koko päivän ja siivoillut ja häärännyt yhtä sun toista. Tehdään nyt kerrankin kun innostaa! Imuroidakin yritin kovasti, mutta marakatti nosti imurista sen päiväisen metakan, että oli pakko lopettaa. Hah, säikähti neiti aika pahasti kun kiipesi imurin päälle ja painoi sen vahingossa päälle 😀 Eipä ole ennen tämmöistä meteliä yhdestä imurista nostanut.

Mini-Eskimo ulos lähdössä!

12 kommenttia

 1. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Siis Jonna tuo amino on aivan hullun NAM!!! 😀

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Niin on! Tuota litksi ihan vaikka huvikseen 🙂

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  …litkisi…

 4. Anonymous kirjoitti:

  Osta joku kiva vaalea luomiväri (beige, vaaleanruskea jne), sitä koko liikkuvalle luomelle. Sit joku tummahko ruskea luomiväri (hyvä!!!!) ja kapea, litteä sivellin (hyvä!!!!). Niillä pehmeä, luonnollinen ”rajaus” sekä yläluomelle että alaluomelle lähelle ripsiä (lähinnä ulkonurkkaan, sisänurkkaa kohti häivyttäen). Kannattaa ehkä ostaa sellanen luomiväri, missä on samassa kaks tai kolme sävyä, jos haluut päästä helpolla. Ja hanki ripsentaivuttimet. Ripsaria myös alaripsiin, moni taitaa jättää sen välistä. Ja kun noi sudit naamaasi, ero on yllättävän iso, mut kukaan ei hoksaa, että jotain ylimääräistä on naamassa (kunhan siis tekee siististi). Menee aikaa noin kaks minuuttia. Yläluomen voi halutessaan pohjustaa Lumenen silmämeikinpohjustusaineella, sillä pysyy yllärihyvin tavara naamassa koko päivän, hikoillessakin.

 5. Anonymous kirjoitti:

  Lisäys, meikkipuuteri, esim Mac on tosi hyvä ja sekin pysyy paikoillaan. Ei punoita, ei kiillä. Kysy apua myyjältä oikeeseen sävyyn. Stockalta ainakin saa, en tiä Sokoksesta. Samoin vedenkestävä ripsari, esim. Maybellinen punaisen putkilon vedenkestävä versio on mainio. Noilla pysyy normipäivän loistavasti, treenatessakin hyvin. Toki ei kannata yleensä pistää hikoillen meikit päässä, iho ei tykkää.

 6. hanna v kirjoitti:

  en ehkä oo paras meikkivinkkien jakaja kun itsekkään arkena en oikeesti käytä kauhiasti 😀 mutta jos on kuivaa ihoa nassussa ni ehdoton investointi on kasvoöljy tuoksuton sellanen. On nyt mulla kestäny vaiks kuin kauan eli riittosa vaikka olikin hieman tyyriimpi. Muutenkin mun mielestä ihon perushuolto tärkee meille finskeille tällee talvella ;).. Muusta en sitte tiiäkkää eli miekin otan vinkkei vastaan jos kuulet hyviä 😉 😀

 7. Katjuska kirjoitti:

  Meikkaan kyllä joka aamu ennen koulua, käytän kevyitä tuotteita etten näytä ihan pakkeloidulle barbille. Ostan meikkini kosmetologilta, laadukkaita tuotteita, kestää tosi hyvin ja iho on hyvässä kunnossa.Mineraali puuteria ja meikkivoidetta. vähän sipasee poskipunaa se on siinä. Harvemmin ripsaria laitan kun värjäytän räpsyttimet säännöllisesti ja kulmat myös. En kauheasti innostu mistään tekoripsistä ja niiden huoltamisesta, kynsistä puhumattakaan.Lyhyempi tukka on tosi kätevä ja nopea laittaa, tosin nyt se ylttää jo vaaralliselle ponnarille 😀 treeneissäkin tukkaa voi pitää auki, eikä se häiritse valumalla naamalla 😀

 8. kohtipienempaaa kirjoitti:

  Mä ku oon vielä kotona lasten kanssa niin tosi vähän tulee laitettua itteensä. Meikkiä ehkä kerta viikkoon jos on jotain tärkeetä menoa, muuten en kyllä jaksa. Töihin ku meen takasi niin sit on pakko taas alkaa laittautuu. Kulmat käyn kyllä laitattaa melkein sännöllisesti ku se muuttaa ainaki mun naamaa paljon paremman näköseksi ku ne näkyy selvemmin 🙂 Ripsuttimetki viimeksi värjäytin että jos siitäki ottas tavan.

 9. Hanna kirjoitti:

  Mä oon todennut että ihonhoitotuotteisiin ja kasvorasvaan kannattaa sijoittaa. Mulla on talvisin varsinkin kuiva iho ja ostan suosiolla Biotherm AQS biosensitive Rich Dermostabilising Hydrator. Rahalle saa vastinetta kun purkki riittää aika kauan ja vain pisara koko naamalle ja suojaa pakkasiltakin :)Käytän tuota yöllä ja päivällä kevyempää Biotherm Aquasourcea. Kasvot putsaan iltaisin Lumenen puhdistusaineella, sellanen keltanen tuubi.Minäkään en paljoa meikkaa, mutta kevyesti sävyttävä päivävoide esim. Garnierin bb- on kiva, ei tarvii välttämättä puuteria, ripsaria silmiin, vähän aurinkopuuteria poskiin ja kiiltoa huuliin niin tulee nopeesti siisti meikki :)Toimiiko tuo bio-oil raskausarpiin??Hiuksien laittoon helpoimmalla ehkä pääsee kun suihkun jälkeen laitat vähän tueksi muotovaahtoa ja kuivaat kuivaajalla tai annat kuivua ja suoristat sitten raudalla tai ilmakihartimella. Hiukset on helpommat käsitellä seuraavana päivänäkin ja ponnaristakin saa helposti siistimmän :)Toivottavasti auttaa 🙂

 10. Anonymous kirjoitti:

  voi apua,täällä kans yks onneton kauneuden hoitaja taivastelee:D jaksaako joku oikeesti kuivata hiukset illalla suihkun jälkeen?!minä en föönää edes juhliin :Dja joo,meikeissä samoilla linjoilla.ei mitään hajua milloin olisin yhtäkään putelia ostanu,ja rasvauskin hoituu sillon kun naama jo oikeesti kiristää:O vähä oon koittanu ryhdistäytyy,ja jos esim kaupassa käyntiä tms on luvassa,edes ripsarin laittaa,muuten jää meikkaamiset kyllä niihin HARVOIHIN juhlahetkiin..samoin kun vaatetus,jos minä panostan pukeutumiseen=farkut jalkaan collareiden sijaan:D asiaa ei ainakaan auta se,että töissäkään ei näihin asioihin tarvii panostaa..kivoja vinkkejä,mutta entä jos nämä tietää jo,mutta ei siltikään jaksa panostaa?menetetty tapaus:D -R

 11. Heta kirjoitti:

  oman meikkiarsenaalin ehdoton ykkönen on kulmakynä. kaikista muista purkeista ja putkiloista voisin luopua, vaan en siitä. kynän lisäksi arkimeikkiin kuuluu ripsari ja jos ei ihan kauhea kiire ole, niin tullee sutastua meikkivoidetta punottaville poskille. jos sitte on jotaki hienompaa menoa, niin silloin menee sormi suuhun. en osaa käyttää luomivärejä ja yläluomen rajaus tussilla vie ihan rutosti aikaa, mutta hyvällä harjotteluasteella ollaan. : Djos sulla tukkaa on, niin pidä ihmeessä auki! olen niin kateellinen niille, joilla hius on vankkaa. suoristusrauta on simppeli apuväline muotoilussa kun sitä vähänkin harjaantuu käyttämään. ja ne ei ole kalliita, jollei jotain kampaamotason laitetta ole laittamassa.mutta kulmakynän lisäksi vannon hyvien ihonhoitotuotteiden nimeen. aika paska klisee, mutta totta se vain on. kun tuntee oman ihotyyppinsä ja löytää oikeat hoitotuotteet, niin meikkivoidekin näyttää iholla paljon paremmalta – jos sitä edes ollenkaan tarvitsee.sitten mulla olis sulle postaustoive, nimittäin joku tehokas vatsareeni! uudenvuodenlupauksena itelle on nätimpi napa.

 12. Laura kirjoitti:

  Mun luottotuote on Kanebon ripsari, joka lähtee vaan lämpösellä vedellä. Useimmiten en meikkaa ollenkaan, joskus vaan pelkästään ripsarilla. En käytä mitään eri rasvoja aamulla tai illalla, vaan aina aqualan plussaa isosta isosta tuubista, se on ihan parasta 🙂 En osaa laittaa luomiväriä tai rajausta ja huuliin käy ainoastaan vaseliini, muut alkaa kesiin heti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *