Hae
Palasia Arjestani

Elokuun reseptit!

Elokuussa jaoin reseptejä hieman vähemmän kuin normaalisti, vaikka luulin lomalla kokkaavani ja leipovani enemmän kuin koskaan ennen! Elokuussa oli lomamatkaa ja vaikka mitä muuta oheistoimintaa niin ei ihmekään ettei aikaa keittiön puolella hääräilyyn jäänyt juuri ollenkaan. Reseptejä testailin yhteensä seitsemän kappaletta ja tässäpä ne kätevänä koosteena teillekin 🙂

  1. Gluteenittomat minipizzat

aNämä ovat oikeastaan miehen käsialaa. Hän halusi kokeilla miten gluteenittomia minipizzoja saisi tehtyä helposti ja tällä keinolla ne syntyivätkin ennen kuin ehti kissaa sanoa! Reseptin löydät täältä.

2. Minimurekkeet bataattikuorrutteella

aaNämä on mun viime aikaisista suolaisista ruuista ehkä parhaita! Bongasin idean minimurekkeisiin eräästä paleo-keittokirjasta vai olikohan nettisivuilta… Enivei, hyviä olivat! Reseptin löydät täältä.

3. Kirpeän raikas vadelmasmoothie

aaaMulle iski yhtäkkiä kauhea smoothieinnostus ja oli pakko kokeilla jotain uutta smoothiereseptiä! Tähän bongasin idean Tickle your fancy-blogista, josta muuten kannattaa tsekkailla hyviä reseptejä 😉 Vadelma sopii kivasti smoothieen ja lehtikaalikin uppoaa muiden joukkoon mukavasti eikä maistu yhtään! Reseptin löydät täältä. Tsekkaa myös kommenttien hyvät smoothie idikset.

4. Herkulliset mustikkaskonssit

aaaaNo nämä! En ole hetkeen tehnyt mustikasta mitään herkullista kuin nämä viljattomat paleoskonssit. Suosittelen kokeilemaan! Ihanan moisteja ja maukkaita ja säilyvät jääkaapissakin noin viikon. Reseptin löydät täältä.

5. Mokkapala smoothie

bTämän reseptin vinkkasi minulle ystävällisesti blogini lukija Taru ja kiitän häntä täydestä sydämestäni! Tämä smoothie on vienyt mun sydämeni aivan täysin ja on ehkä parasta johon olen törmännyt. Alkuperäinen ohje on Kukka Laakson, mutta omaani olen jo sen verran tuunannut, että laitan joukkoon vielä ruokalusikallisen maapähkinävoita sekä lorauksen kookosmaitoa, niin hyvää! Reseptin löydät täältä.

6. Vaniljaraakajäätelö & raakasuklaakastike

bbTämä resepti tupsahti eteeni vähän yllättäen, kesken lehden lukuhetken. Resepti oli nimittäin Unelmien talo & koti-lehden kuukauden blogiresepti ja heti tämän nähtyäni mulle tuli pakottava tarve testata tätä. Saletisti parasta itse tehtyä raakajäätelöä koskaan! Suosittelen tekemään myös suklaakastikkeen jätskin kaveriksi 😉 Reseptin löydät täältä.

7. Gluteeniton mustikka-vispipuuro

bbbTämän reseptin repäisin ihan vaan jauhopussin kyljestä. Siinä tosin oli puolukka-vispipuuron ohje, mutta tällä kertaa käytinkin mustikoita, kuinka omaperäistä 😀 Eipä siinä, hyvää tämä oli ja teen varmasti toistekin! Reseptin löydät täältä.

Toivottavasti näistä resepteistä on ja tulee olemaankin teille iloa ja hyötyä. Kokkaus ja leivonta on parasta ajanviettoa mitä tiedän 🙂 Heti nukkumisen jälkeen.

2 kommenttia

  1. LK kirjoitti:

    Asiasta toiseen… voisitko joskus tehdä juttua sun eri salikengistä? Eli crossfit ja painonnostokengistä… Mitä käytät ja mitkä toimii parhaiten erilaiseen treeniin. Painonnostokengät kuumottelis, mutten osaa päättää mihin panostaisin.

    • Jonna kirjoitti:

      Pistän korvan taakse! Harrastatko crossfittiä? Painonnostokengät ovat kyllä hyvät, mutta ei välttämättömät jos sulla on hyvä liikkuvuus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.