Hae
Palasia Arjestani

Eteenpäin, sanoi mummo lumessa.

Eilinen päivä meni taas koomaillessa. Aamulla käytiin tytön kanssa vauvauinnissa ja sen jälkeen olin aivan puhki. Olin suunnitellut tekeväni päivän aikana vaikka ja mitä, mutta mitään en niistä kyllä tehnyt. Hyvä kun syödä jaksoin!

Illalla lueskelin läpi blogeja ja sain kuin sainkin niistä kunnon buustia ja lähdin mimmin kanssa tunnin vaunulenkille. Lenkin jälkeen vielä venyttelyä ja vatsatreeni kotosalla. Ihan täytyi itseäni päälaelle taputella näin hienosta suorituksesta 🙂

Punaposki lenkin jälkeen.

No niin…

IRC-galleria kuva 😀

 Nyt oon iltaisin nukahtanut aika helposti, mut sit herään aamuyöllä enkä meinaa saada unta. Näin viimekin yönä. Mietin tänä aamuna mistä noi heräilyt voi johtua? Kuulemma stressistä, sanoi mies mut mistä mä stressaan? Taisin keksiä siihen syyn. Niinkin naurettavalta kuin se kuulostaakin niin mä taidan vähän stressata tästä meidän kämpästä. Mulla olis miljoona juttua joulusiivouksen ohella mitä haluaisin täällä tehdä, mutta koskaan ei ehdi eike kerkeä. Päivisin en halua hirveästi käyttää aikaa siivoamiseen, koska tytönkin kanssa pitäisi olla ja leikkiä. Jos vaan teen kotitöitä niin sitten poden kauheaa syyllisyyttä siitä kun en ole tytön kanssa. Mies ehdottikin, että hän ottaisi tytön ja lähtisi jonnekin että saisin touhuilla rauhassa. Hah, yrittää vaan välttyä siivousurakalta 😀 Olisihan tuo kuitenkin ihan kiva, että koti olisi sellaisessa kunnossa kuin haluan. Täytyy vain tehdä yksi asia kerrallaan 🙂 Kyllä tää taas tästä!

Pötkylä salilla.

Housut SOC/Stadium.

Paita flagnorfail.com

Tänään taas salihommiin. Vuorossa rinta ja hauis ja paluu hyvään vanhaan ohjelmaan viikon hulluttelun jälkeen. Vähän väsy painoi, mutta yllättävän hyvän treenin sain väännettyä siitä huolimatta 🙂 Sisulla saatana!

1. Pena 5*5
2. Vinopena kp 2*4-6
3. Peckdeck 2*10-12
4. Hauikset tangolla 3*7-8
5. Hauikset kp vinopenkillä 3*10-11

Penkissä tänään painona 55kg ja voin sanoa, että jo ensimmäinen sarja tuntui ylitsepääsemättömän raskaalta! Niin vaan pusersin jokaisen sarjan samalla painolla. Sisulla saatana! Ens kerralla taas vähän isompaa vaihdetta silmään 🙂 Hah, käsistä alkaa jo vähän suonet pyrkiä pintaan. Niitä ei tässä kropassa ollakaan ihan äskettäin nähty! Tervetuloa vaan teillekin pikku matoset. Normaalisti oon tässä treenissä tehnyt olkapäiden pumpin, mut enpähän jaksanut tällä kertaa, mutta 10 minsan intervallin tein crossarilla!!

Intervallia!

Katsoo kuin muikku vasusta.

Dieettin tulikin tälle viikolle pieniä muutoksia. Kahtena päivänä teen treenin jälkeen 10 minsan intervallin ja näillä näkymin keskiviikkona on pienen pieni hiilaritankkaus. Ennen treeniä ja treenin jälkeen syön riisiä ja banskua ja siinäpä se. Katostaan miten kroppa reagoi.

Rintahabapoussi.

Pötköjalka tässä moi.

Onko kellään ollut ongelmana vauvan kanssa ruokasuussa pörisyttäminen? Toi on alkanut pärisytellä oikein voimiensa tunnossa heti kun saa ruokaa suuhunsa. Komeastihan se bataattisosekin lentää pöydälle, matolla, mun päälle… Kiellot ei auta, jatkaa aina vaan. Mitä hemmettiä tässä nyt voi tehdä? Oon kieltänyt muutaman kerran ja jos ei tehoa niin ruokailu loppuu siihen. Sama tosin jatkuu seuraavalla ruokailukerralla… Neuvoja otetaan vastaan! Nimim. en jaksais joka päivä pestä koko keittiötä.

Huomenna koppaan mimmin kainaloon ja lähden käymään Gazozilla joululahjaostoksilla. Katsotaan löytyykö mullekin jotakin kivaa 🙂 Illalla oliskin sit jalkatreenin vuoro!

6 kommenttia

 1. Kerttu Koitila kirjoitti:

  GO GO GO, sehän homma toimii!! Toivothan nyt, että unetki alakaa sujjuun. <3 TSEMIHALIT! <3

 2. hanna v kirjoitti:

  mä saan kyllä kans buustia just muitten likkojen ja poitusjen blogeista 🙂 huomaa miten hassusti se vertaistuki näin netinki välityksellä vaan toimii :Dt hannapainoprojekti2013.blogspot.fi

 3. Höde kirjoitti:

  Tsemiä! Täällä kans yks ressaaja ja just tuo joulusiivous..argh! Vaatekaapitki pitäis järjestää ja joululahjat ostamatta… Ja joulukortit lähettämättä! 😀 Mut hei, mitäpä jos nyt pari päivää teet niin ettet reagoi siihen päryyttämiseen mitenkään? Jos se menis ohi. meillä se on loppunu siihen yleensä kun en anna huomiota. onhan se kyllä melkosta. niin ja jos saisit tytön huomion johonki muualle. annat vaikka jonku lehen tai kipposia jne. 🙂

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Kerttu: Viime yönä nukuttiin kuin tukki! 🙂 On vähän eri fiilis kuin monena muuna päivän :)Hanna v: joo, kyllä se täällä toimii! Ihmiset otetaan sellaisina kuin he ovat 🙂 Eikö olekin hassua miten sitä ”oppii” tuntemaan jonkun pelkästään blogia lukemalla vaikkei oikeastaan tunne häntä ollenkaan?Höde: mä ostin eilen joukukortit, jonkun ne pitäis vaan tänään kirjottaa. Joululahjat on täälläkin ostamatta.. Sain muuten ihan saman neuvon kaveriltakin eli nyt ei olla reagoitu pärryyttämiseen millään tavalla ja tuntuu toimivan. Tänäänkin tosin bataatit lenteli pitkin keittiötä mutta vain pari kertaa 🙂

 5. hanna v kirjoitti:

  Siis on outoa että oppii ainakin tietyn puolen toisesta vaan lukemalla hänen tekemisistään 🙂 mun mielestä ehkä yks netin hienouksia että kyllä se on vaan aikas kova sosiaalinen kanava ;)… t:hanna painoprojekti2013.blogspot.fi

 6. jonna musakka kirjoitti:

  Oikeassa olet! Mä oon varmaan saanut enemmän kavereit netin kautta kuin ”tosi” elämässä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *