Hae
Palasia Arjestani

Dieettiläisen herkkupizza

Processed with VSCO with c2 preset

Nämä tyypit täällä päättivät tehdä tänään ruuaksi tortilloja. Mietin mitä voisin itse syödä, koska tortillat eivät tällä hetkellä sovi mun ruokavalioon eikä yhdellä tortillalla olisi edes lähtenyt nälkä. Halusin pitäytyä annetuisssa makroissa, joten tein nopean päässälaskun ja loihdin treenin jälkeiseksi ateriasta mielettömän hyvää tortillapizzaa! Olen tehnyt näitä monesti aiemminkin hieman tuhdimmilla täytteillä ja aina nämä on yhtä hyviä. Huomaan, että makuaisti alkaa kahden sokerittomia viikon jälkeen herkistymään ja pizza maistui tällä kertaa paremmalta kuin koskaan.

Processed with VSCO with c2 preset

Ruokaohjelmaan kuuluisi siis dieettipizza ihan kunnon pohjalla, mutta mökillä ei sattunut olemaan kaikkia pohjaan tulevia aineksia. Käytin itse pohjaan täysjyvätortillaa ja sen päälle laitoin tomaattipyreetä. Täytteinä molemmissa pizzoissa on hyvin maustettua jauhelihaa, herkkusieniä, ananasta ja tomaattia. Tämän päivän pizzaan ripottelin vähän juustoraastetta, vaikka se ei varsinaisesti mun ruokavalioon nyt kuulu. Vähennän rasvaa sitten päivän joltain toiselta aterialta. Pizza uuniin 200 asteeseen ja about 20 minsaa! Huomiseksi minua on odottamassa vielä toinen pizza ilman juustoraastetta. Täytyy vielä hehkuttaa – mielettömän hyvää oli ja samalla sain fiiliksen ”viikonloppu” ruuasta 😉

Processed with VSCO with c2 preset

2 kommenttia

  1. henza kirjoitti:

    Hyvältä näyttää! Aiotko kirjoittaa dieettifiiliksistä ja tuloksista dieetin edetessä? Täällä ainakin riittäisi kiinostusta lukea 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Joo, ehdottomasti! Nyt oonkin täällä mökillä eikä vaakaa ole mukana, joten grammamääräisesti en yhtään tiedä paljonko paino tippuu vai tippuuko ollenkaan. Olo on ainakin ”sutjakampi”!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *