Hae
Palasia Arjestani

Jätän asiat aina viime tippaan

jätän asiat aina viime tippaan

On olemassa yksi asia, jota en ole vieläkään oppinut, sillä jätän asiat aina viime tippaan edelleen. En tiedä opinko tätä asiaa koskaan vai onko se vain juurrutettu minun perusluonteeseeni liian tiukasti. Kouluaikana tein kaikki esitelmät ja esseet edellisenä iltana valmiiksi. Luin kokeisiin edellisenä iltana ja tein kotitehtävät viime tipassa. Hoidin kaikki mahdolliset paperihommat ja systeemit aina viime minuuteilla. Vielä nykyäänkin hankin synttärilahjat, etsin tarvittavat paperit/tavarat viime hetkillä ja palautan koulun lomakkeet viimeisten joukossa. En juuri pidä tästä ominaisuudesta itsessäni, mutta en ole vielä päässyt siitä eroon. Jos rehellisiä ollaan, en ole edes yrittänyt, vaikka se ärsyttävää onkin.

Kaikista näistä viime tippaan jättämisistä huolimatta olen aina hoitanut hommani ja olin koulussakin varsin hyvä. Mielestäni tekemäni blogiyhteistyötkin ovat olleet hyviä ja minun näköisiäni ja nyt seuraa muuten tunnustus, jota ei ehkä pitäisi antaa: teen aina blogiyhteistyötkin viime tipassa. Tämän takia mun on aina vaikea keksiä yhteistyökumppaneille ”mitään kulmaa” yhteistyöhön etukäteen, koska en yksinkertaisesti tiedä sitä vielä. Tarvitsen aina pienen paineen tekemiseen, jotta jäljestä tulee hyvää, mielenkiintoista ja minun näköistäni! Keksin aina parhaimmat ideat paineen ja stressin alla ja kun idea tulee, sen siirtämiseen paperille ei mene kovinkaan kauan. Tämä paineen alla työskentely ulottuu muuten kaikille muillekin elämän osa-alueille ja olen parhaimmillani töissäkin pienessä kiireessä. Toiset murtuvat ja ahdistuvat paineen alla, minä saan siitä vain lisää puhtia!

jätän asiat aina viime tippaan

Koko tämän hiihtolomaviikon olen ajatellut, että pitäisi nyt tehdä sitä ja tätä, koska on aikaa. Rehellisesti sanottuna en ole saanut aikaan mitään noista suunnitelmista enkä ole oikeastaan edes pahoillani siitä. Pari päivää sitten mietin, että mikä hemmetti minua vaivaa, kun en saa itseäni niskasta kiinni, mutta tulin siihen tulokseen, että aika aikaansa kutakin. Tehdään kun iskee sellainen fiilis ja siihen asti tehdään jotain muuta. Tällä viikolla en ole muuten treenannutkaan yhtään kävelylenkkejä ja yhtä uintireissua lukuunottamatta. Haluaisin uskoa, että tämä ”saamattomuus” on vain kehon merkki, että nyt täytyy levätä ja hidastaa, mutta mene ja tiedä. Olen puuhastellut kotona kaikkea muuta kivaa, kuten pelaillut lapsen kanssa, katsonut aika monta jaksoa Love islandia, kutonut pipoa ja sukkia, leiponut, lukenut kirjoja ja lehtiä eli tehnyt kaikkea sellaista mitä ei arkena ehkä ehdi tekemään. Erittäin hyvin vietetty loma loppujen lopuksi!

Ensi viikolla starttaakin mun keikkalaisen hommat ja viikonlopuksi lähdetään Himokselle! Instan puolella muuten nähtävillä yksi myday IG Tv:n puolella ja toinen tulossa 🙂 Läydät minut instasta nimellä @jonna_musakka. Kuinkas sun hiihtolomaviikko on sujunut?

Edellinen postaus: Tuorehernekeitto pesee purkkihernarin 100-0!

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

4 kommenttia

 1. krissstiina kirjoitti:

  Eikö tule enäö videoita tubeen? Ei oo kaikilla IG:tä…. tykkään kyllä sun videoista ja olis kiva niitä nähdä.

  • Jonna kirjoitti:

   Tulee jossain vaiheessa joo, kunhan saadaan tekniikkapuolella asiat kuntoon! Pitäisi siis hommata uusi kone, mutta täytyy ensin kerätä vähän rahaa siihen 🙂

 2. Kata kirjoitti:

  Musta siinä ei oo mitään pahaa tehdä asiat viime tipassa, jos ne tulee kuitenkin aina tehtyä 🙂 Paineen alla sitä paitsi se tulos on usein jopa parempaa 😉 Mulla hiihtolomaviikko alkoi tänään 🙂 ei ole oikeastaan mitään suunnitelmia enkä jaksa aikatauluttaa treenejäkään tai suunnitella syömisiä. Meen ihan fiiliksen mukaan ja ulkoilen sekä nukun paljon. Leffassa voisi kans käydä 🙂 Tehokasta ja mukavaa viikkoa sinne!

  • Jonna kirjoitti:

   Oi, ihanaa lomaa! Lomalla parasta on aikatauluttomuus ja juurikin se ettei ole pakko tehdä mitään jos ei huvita ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *