Hae
Palasia Arjestani

Patukat ja bodaus.

Todella hienoja kommentteja on tullut teiltä lukijoilta viime postaukseen, kiitos niistä 🙂 Mukava huomata etten ole yksin ajatusteni kanssa. Toki minulla on edelleen henkilökohtaisia tavoitteita treenaamiseen liittyen, kuten terveenä pysyminen ja treenaamaan pääseminen, mutta olen todennut että kisaamiset voin jättää suosiolla muille. Kehityn melko hitaasti moneen muuhun verrattuna ja ainahan sitä voi kisata pelkästään itseään vastaan! Kuolisin epätoivoon jos lähtisin vertailemaan itseäni salin kovimpiin, mut ainahan täytyy yrittää ainakin perässä pysyä 😀

20140603_193707-1

Keskiviikkona mua laiskotti aivan järkyttävän paljon. Mietin sata kertaa ettö jaksanko lähteä treenaamaan vai en. Mulla on aina pitkän tauon jälkeen todella vaikeeta koko salille lähtö ja saan suunnilleen pakottaa itseni sinne. Päätin loppujen lopuksi lähteä tekemään ainakin tiistain voimaosuuden eli speed front squatin ja katsoa sen jälkeen et huvittaako vai ei. Meille on nyt normitreenien lisäksi laitettu ohjelmaan myös tukiliikkeitä, jotka tulee tehdä kerran viikossa. Tämän viikon tukiliikkeet liittyy rinnallevetoihin eli vahvistellaan yläselkää kulmasoudulla tangolla sekä yhden käden kulmasoudulla tangolla. Aika hauskaa oli päästä pitkästä aikaa tekemään ns. bodausliikkeitä 🙂 Latsit otti kunnon pumpit noista kulmasouduista ja tuli ihan vanhat ajat mieleen, kunnon appelsiinikainalo 😀

Ensin voimaosuutena 5x8 speed front squat eli kaikki toistot tehdään mahdollisimman nopeasti.

Ensin voimaosuutena 5×8 speed front squat eli kaikki toistot tehdään mahdollisimman nopeasti.

kuvia 001

Tukiliikkeenä kulmasoutua tangolla 5x10.

Tukiliikkeenä kulmasoutua tangolla 5×10.

kuvia 004

Ja yhden käden kulmasoutua tangolla 5x12 toistoa.

Ja yhden käden kulmasoutua tangolla 5×12 toistoa.

kuvia 006Noiden jälkeen taisin tehdä muutamat punnerrukset, yritin näyttää miten tehdään arabialainen kääntö mut en enää osannutkaan sitä ja loppuun vielä hinkutin pallolla lapojen välejä auki. Kyllä noihinkin (+ paskan jauhamiseen) sain kulutettua mukavat 1,5 tuntia eli ei turha reissu ollenkaan 😀 Jargonin jauhaminen on ehkä parasta mitä boksilla voi treenauksen lisäksi tehdä. Aihepiirit liikkuu kaikessa maan ja taivaan välillä ja on aika uskomatonta miten paljon samanlaisia ihmisiä mahtuukaan meidän treeniporukkaan. Tietysti kaikkia yhdistää crossfit, mutta muuten kaikki ollaan ihan erilaisia. Silti vaan juttu luistaa ja läppä lentää joka kerta!

kuvia 024Sain Gainomaxilta vähän aikaa sitten testattavaksi uusia Gainomax Energy-patukoita. Patukoita on tullut nyt kolme uuden uutukaista makua: omena-kaneli, hasselpähkinä-manteli sekä karpalo. Patukkahan ei mun tän hetkiseen ruokavalioon sinänsä sovi sen sisältämien viljojen ( viides viljaton päivä menossa!) vuoksi. Viljojen lisäksi patukat sisältävät nimensä mukaan hedelmiä, marjoja tai pähkinöitä.

Yhdessä patukassa hiilareita n. 40g, protskua n. 10g ja rasvaa n. 3g.

Yhdessä patukassa hiilareita n. 40g (josta sokereita puolet), protskua n. 10g ja rasvaa n. 3g.

Mies sanoi jo ennen makutestiä, että hän on ehkä maailman paras kertomaan rehellisen mielipiteen patukoista. Lähtökohtaisesti kun hänen mielestään kaikki energiapatukat on täyttä sontaa. Omenasta ja karpalosta hän ei pitänyt yhtään, mutta hasselpähkinä-mantelin kelpuuttaisi silloin tällöin omaan ruokavalioonsa. Minä taas tykkäsin eniten kirpeästä karpalosta ja tuo pähkinäinen hasselpähkinä-manteli tulee hyvänä kakkosena. Omena-kaneli ei oikein sytyttänyt. Fiksuintahan näin hiilaripitoisia patukoita on syödä juuri ennen treeniä, pitkäkestoisen treenin aikana tai sen jälkeen. Välipalaksi poimisin ennemmin protskupatukan jos joku patukka täytyisi valita.

Hasselpähkinä-manteli / karpala / omena-kaneli

Hasselpähkinä-manteli / karpala / omena-kaneli

kuvia 027Oletteko te näitä Energy-patukoita maistelleet ja mitä tykkäsittekö? Sytyttikö vai nou kiitos?

Mitäs suunnitelmia viikonlopulle? Mulla olis plakkarissa muutama kiinnostava ruoka- leivontaohje, jotka tahtoisin päästä testaamaan 😉

*postaus sisältää linkin yhteistyökumppanin sivustolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *