Hae
Palasia Arjestani

Riks raks sanoi rintalihas


Sainpahan sentään joten kuten väännettyä tän päivän treenin pois alta. Intervallin jätin ihan suosiolla välistä, kerkeen kyllä vääntää sen lauantainakin. Turha on itteensä rääkätä, kun olotila salilla oli mitä oli. Koko ajan oli kauhee nälkä ja heikotus, mut silti voimatasot oli kohtuullisen hyvät. Jäi vaan mietityttämään josko olis reeni mennyt paremminkin paremmalla hapella. No, ehkä ens kerralla sit. Nii, toivotaan ettei mitään pahempia vaurioita tullut dipin aikana. Venyttelin meinaan ekan sarjan jälkeen kevyesti rintaa ja lihaksessa tuntui semmonen pieni vihlaisu ja napsaus. On se pikkusen kipiä, mut jospa olisin selvinnyt pelkällä säikähdyksellä. Kyllähän se menee tosi kipeeks huomiseen mennessä, jos jotain sieltä hajos..

Eilen reenailin noi mun säälittävät takajalat. Lisäks otin pohkeita ja vatsoja. Eipä ole ihan äskettäin ollu vatsamakkarat näin kipeet kuin nyt! Vissiin tuli veivattua ihan niillä olemattomilla palikoilla eikä lonkankoukistajilla tai jollain pyllynposkilla kuten normaalisti 😀 Jospa mulla olis vaikka vatsapalikat vuoteen 2010 mennessä.. Eilen sitä energiaa muuten riitti reenissä! Ihmeitä sattuu sit vissiin.

1. Takareiskat maaten
8*45kg Jipii! En ees muista millon olisin tämmösillä painoilla jaksanu tehä.
9, 8*40kg

2. Prässi takareisille
14*175kg kevyttä..
12*180kg ihmeen kevyttä!
10*185kg sopiva 😀 Ens kerralla kokeilen tätä liikettä jalat pikkusen kapeemmalla. Josko se tuntuis vaikka jotenkin erilaiselta. Meni muuten perse aivan törkeen kipeeks tästä..

3. Suorinjaloin mave
10, 8*90kg
8*85kg
Aika lailla saa varoo tuota selkäänsä tätäkin tehdessä.

4. Pohkeet seisten koneessa
10, 9, 7*50kg Bueno.

5. Pohkeet istuen
12, 10*30kg Hampaat irvessä väänsin tätäkin. Ja minähän haluan isot pohkeet, haluanhaluanhaluan!!!
9*27,5kg

6. Vatsat vipuvarsikoneessa
12, 11, 9*20kg
Parempi oli tää kone kuin se ihan oikee konekone. Meni suoraan vatsoille eikä mihkään muualle. Nii.

7. Vatsat köydellä taljassa
10*70kg
9*65kg
10*60kg

8. Vatsat aaltopenkillä
14, 12*BW jalat 90 asteen kulmassa
13*BW tää ihan normisti.

En tiiä, et onko nää parit peräkkäiset jalkareenit vetäneet meitsin jotenkin ylikierroksille ja sen takia en saanut viime yönä unta ollenkaan. Välillä tosin oon mielettömän väsynyt näiden settien jälkeen eikä mikään uni tunnu riittävän. Ihmeellinen masiina on tää meikäläisen elimistö. Kait siellä jotain on meneillään.. Ni, valittelin Hinkkasen Jarkolle salilla tätä jatkuvaa nälkää ja heikotusta ja se on kuulemma vaan merkki tehostuneesta aineenvaihdunnasta. Joo, onhan se ihan kiva, et ainis pelittää mut ei tää nälkä oo kovin mukavaa. Valkkukaan ei sit suostunut kertomaan mitä tän viiden tai kuuden viikon ajanjakson jälkeen tapahtuu, vaikka kuinka yritin udella. Sen tiedän, et tammikuun alussa on tiedossa kuntotsekkaus Tampereella. Sinne siis..

Tänään sit salilla olkapäitä, ojentajia ja haubereiden pumppi. Jos olisin ollut fiksu niin olisin syönyt vielä pari ateriaa ja reenannut vasta illalla. Mut enpä ollut, kun halusin viettää illan ihan rauhassa kotona. Isäntä ei ollut tällä kertaa matkassa ja jouduin kyselemään varmistusta pariin liikkeeseen muualta. Onneks salilta löytyy aina hyviä varmistajia! Sain tänään taas kyselyitä, et oonko millon lähössä kisaamaan ja tulen varmasti olemaan kovassa kunnossa ja kaikkee. Sithän sen näkee. Nyt keskitytään reenaamaan ja hankkimaan sitä lihaa, sit vedetään dieetti ja lavalla katsotaan miten käy. Seuraavissa kisoissa tavoitteena on olla KUNNOSSA! Kaikki siitä eteen päin on pelkkää plussaa. Oon varmaan sanonut tän aikasemminkin, mut niin se vaan on. Pitäis varmaan vähän ahkerammin posejakin harjoitella.. Oon vaan tällä hetkellä niin jumissa ja juntturassa etten taivu yhtään mihinkään poseen. Tuplahauispose takaa ei ainakaan onnistu mitenkään päin. Pitää kysellä valkulta hyviä neuvoja siihen.

Dodii, sit reeniin. Alkuun taas normaali lämppärit ja kevyet venyt.

1. Sivuviparit taljassa
15, 12*10kg
Ens kerralla saan viritellä kilon painon tohon pakan päälle, kun en kutienkaan 15 kilolla saa kunnon sarjaa aikasiks..

2. Pystypunnerrus smith
9, 7*55kg Olinpas vahva. Piti tehdä 6-8 toistoa. Ens kerralla sit enemmän painoa..
8*52,5kg

3. Sivuviparit kp
12*7kg
12*6kg
14, 12*5kg
13*4kg
Hei, mullahan näytti jopa olevan olkapäät!!!

4. Viparit kulmassa kp
12*6kg
14, 12*5kg

5. Pushdown taljassa
16, 14*30kg
Tähänki saa ens kerralla lisätä painoa.

6. Dippi
10, 8, 7*10kg
Aika paskasti meni. Tää teline vaan on niiiiin huono! Ja sit se rintafilee vielä naksu ja paukku.. Ei ollut dippipäivä tänään, ei..

7. Kapee pena smithissä
10, 8, 6*50kg
Tää taas kulki helvetin hyvin! tähän kävis semmonen rokkaava hymiö.

8. Hauberit scottkoneessa
13*15kg
10*12,5kg
11*10kg
30 sekan palautukset.

9. Huberit kp vuorotahtiin
14*10kg
12*9kg
13*8kg
Tässä samat palautukset. Aivan gauhia pumppi!!! Ei paljon treenivihkot ja kynät pysyny käsissä tän setin jälkeen.

Napsin noita kuvia tänään himassa. Huomatkaa perinteiset poseeraushousut 😀

8 kommenttia

 1. GIN kirjoitti:

  Housut on vallan tyylikkäät ! 😀 Jos ei tajuais että sä seisot lähempänä kameraa kun toi ovi vois luulla että tolla selällä ei kauaa mennä enää noin kapeesta ovesta. 😉

 2. Propofol kirjoitti:

  Hej, mä täällä!Toivottavasti rinnasta ei nyt menny mitää!!!Aika jäätäviä kuvia, naminami selkä 😉

 3. Maria kirjoitti:

  Minkä verran teet aerobisia treenejä viikon aikana? Olisi kiva nähdä päivän syömiset, koska näytät treenaavan kovaa melko monena kertana viikossa. Ihailtavaa touhua, keep on training :P!

 4. Heinäharava kirjoitti:

  Jihuu, kiva nähdä että tuollaset 100x musklemmat mimmit kuin mä tekee kanssa sivuvipareita minipainoilla! Mä en ole varmaan ikuna (tai ainakaan sen jälkeen kun opin oikean tekniikan) tehny vipunostoja yli 7 kg käsipainoilla! Sit kun lukee jotain keskustelupalstaa ”hei olen treenannut nyt 2 kuukautta ja teen vipunostoja 10 kg käsipainoilla” – tarinoita, niin alkaa itkettää.Mä olen kytännyt salilla likkojen tekniikkaa ja se on kyllä vähintään 95%lla ihan perseestä.Meidän salilla käy yks mies, joka tekee haukkaria jollain 40-50 kg ja se heijaa niin paljon, että tuntuu et se kaatuu taaksepäin! Ehkä se on vaan tehokas ja tekee samalla selkätreenin.Ei sillä et se mulle mitenkään kuuluis, näyttää vana ihan turhalta….

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Gin: Hohoo, ei tässä ihan niin leveitä olla, ei sinne päinkään! Kenties jonakin päivänä ;)Propofol: Eilen rintaan alko koskea illan mittaan aika perkeleesti. Vetäsin parit särkylääkkeet nassuun ja nyt se on taas ihan kunnossa, toivottavasti! Saapi ottaa lauantain rintatreenin aika lailla tunnustellen..Maria: mä teen tällä hetkellä kolme aerobista viikossa. Saan valita et teenkö aamulenkkejä vai intervalleja vai kaikki niitä sekasin. Nyt oon tehnyt yhden intervallin ja kaks aamulenkkiä. Kaloreista ei tällä hetkellä mitään tietoa, meen valkun antamilla ruokamäärillä vielä seuraavat 3-4 viikkoa. Sit tulee vissiin jotain muutosta. Voin kyl sanoa, et nälkä on. Voin jossain vaiheessa laittaa tän hetkiset eväkset ylös tänne ihmeteltäväks.Heinäharava: Täytyy tunnustaa, et ennen leiriä mäkin tein ihan liian isoilla painoilla sivuvipareita. Siks kait ne meninkin niin paljon epäkkäille. Nyt teen paljon pienemmillä, mut liike tosiaan menee sivulohkoille! Ei ne painot vaan se tuntuma 😀 Oon muissakin liikkeissä unohtanut egon kotiin ja keskittynyt reenaamaan lihaksilla. Ihme ja kumma, mut tuntuu toimivalta :DOotko muuten koskaan halunnut mennä sanomaan jollekin henkilölle paskasta tekniikasta? Viimeks toissa päivänä katoin kun yks kundi teki prässiä ihan päin vittua ja teki oikeesti mieli mennä korjaamaan tekniikkaa, mut en kehdannut. Koskaan kun ei tiedä kuin kyseinen henkilö reagoi kommenttiin. Tosin, kyllä mä ite haluaisin et mulle sanottais jos mä tekisin jotain väärin..

 6. Heinäharava kirjoitti:

  Pari kertaa on käynyt mielessä että sanon, mutta eipä sitten viitsi kun monet jätkät varsinkin vetää kuitenkin herneen nokkaan. Ja menis varmaan aika kuuroille korville, pitäs olla uskottavan näköinen, että mä saatankin tietää jotain näistä jutuista :)Eikä viparitekniikkavika ole pelkästään naisilla, vaan miehillä näkee vielä hurjempia. Se on se ego, jota mä en jostain syystä ole ottanut koskaan treneikassiin mukaan. Mä olen aina treenannut ”normaalia” (jos nyt voi verrata samankokoiseen/treenitaustaiseen) pienemmillä painoilla ja olen vain kuvitellut olevani ikuisesti heikko, mutta ehkä se olekaan niin.

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä kerran neuvoin yhtä puolituttua kundia hauistreenissä ja nykyään se tulee aina välillä kyselemään tekniikkaneuvoa 😉 Ei onneks kaikki ota nokkiinsa. Eilen tosin kommentoin yhelle tutulle vähän kulmasoututekniikkaa, mut ei se sitä tosissaan ottanut. Näytti vaan niin turhalta touhulta, mut jokainen tyylillään.Onneks itellä on nyt sen verran tullut järkeä päähän, et maltan pitää painot pienempinä ja rutistella kunnolla oikealla lihaksella. Kyllä ne painotkin sieltä hiljalleen nousee! Ei kait sitä muuten kehitykään, jos ei välillä nostele sarjapainoja..Nii, ja kyllähän susta näkee, et asioita on tehty paljon oikein! Mä voisin omia sun olkapäät itelleni…

 8. Anonymous kirjoitti:

  Kiva vartalo :OO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *