Hae
Palasia Arjestani

Lomalla olemisen vaikeus

Heipat täältä mökkimaisemista! Tultiin tänne eilen aamupäivällä ja eiline ja tämä päivä on mennyt lähinnä ihmetellessä. Huomaan, että aina mökille tullessa musta kuoriutuu esiin varsinainen luontoihminen ja kamera on laulanut aika huolella. Tuskin valehtelen jos sanon, että tässä vajaan parin päivän aikana oon ottanut jo 300-400 kuvaa.. Päätin jo eilen ulkona kulkiessani, että kohta puoliin hankin uuden objektiivin kameraan vaikka se kallis onkin. Tulee kuitenkin tarpeeseen. Ensin vaan on hoidettava muut menot ja kulut pois alta. Sitä työssä käyvän + yrittäjän mukavaa arkea!

/app/wp content/uploads/sites/5/2015/04/OI000036

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMe ollaan ulkoiltu täällä paljon, kuopsutettu kukkapenkkejä ja ihmetelty pikku hiljaa mullasta nousevia kukkasia. Mä tarkastan joka kerta mökille saapuessani kukkapenkit, että mitäs sieltä onkaan taas noussut. Täällä on tosi paljon kukkia ja tänä kesänä mä aion väsätä pari kasvatuslaatikkoakin joihin istutan ainakin lehtikaalia ja kurkkua! Jos mä jotain vihaan tässä keväässä ja ensimmäisessä mökkireissussa niin hiiren paskaa, jota on oikeasti joka paikassa. Ne pikku pirulaiset vilistää talven aikana mökin sisällä ja paskoo joka paikkaan. Käytin eilen kohtuullisen pitkän ajan imurin varressa ja silti niitä papanoita löytyy täältä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATänään aitan rappusilla istuessa sai heittää jo turhat pipot ja takit pois. Mittari nimittäin näytti 18 astetta lämmintä! Kyllä kelpas aamutsufet siinä nauttia 🙂 Jos joku on mökillä lomaillessa mulle vaikeaa niin treenaaminen ja syöminen. Meillähän on kaikki mahdolliset treenivehkeet täällä, mutta se aloittaminen vaan on niin hemmetin vaikeeta. Tänäänkin nukuin päiväunet (2,5h… :D) sen sijaan että olisin vetänyt jumpat pihalla. Jumpat, jotka jo suunnittelin valmiiksi aamupäivällä. Tekeminen ei siis ole se ongelma vaan aloittaminen! Huomenna mennäänkin Origymille treenaamaan miehen kanssa ja jos ei mennä niin oon varannut itselleni jo treeniajankohdan. Leuanvetotanko tänne täytyy vielä kehitellä niin saan treeneistä entistä monipuolisemmat. Siis sillion kuin saan itseni treenaamaan…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANiin ja se syöminen… Ensinnäkään täällä kun ei ole kauheasti kulutusta niin ei tule nälkäkään ja sitten kun tulee niin tekee mieli syödä ihan kaikkea. Joka kerta mökillä tekee mieli syödä vain herkkuja ja mun mielessä on tänäänkin pyörineet anopin tuomat tuliaislakut, suklaamuffinssit ja Lidlin korvapuustit. Miksi!!?? Eilen noita namusia jo maistelin ja päivällä olin kävelemässä pussille kun sain käännytettyä itseni pois niiden luota. Haluan kuitenkin syödä suht terveellisesti täälläkin, mutta silti rennosti. En halua joka päivä olla käsi karkkikipolla mutta muiden mässyttäessä se on niin kovin vaikeaa! Onneksi mies on dieetillä ja saan edes vähän ammennettua hänen itsekuristaan. Tänään voisin iltapalaksi pahimpaan makeanhimoon tehdä banaanijätskiä tai banskulettuja. Ja kohta päästään kevään ekaan kunnon puusaunaan ja saadaan saunamakkaraa 😉 Älkääkä sit ihmetelkö noita kertsilautasia. Tänne ei tule vettä, joten osa aterioista syödään kertseiltä. Kauhea homma alkaa tiskaamaan monta kertaa päivässä usean ihmisen lautaset…

Huomenna vannon ja vakuutan tekeväni jonkin treenin! Toisaalta on ihan hyvä ottaa olkapäällekin vähän lepoa – yritän selitellä itselleni – mutta kyllä mä ainakin juoksemassa käyn 🙂

Ps. 5-vuotissynttäreiden kunniaksi tänään Sportamoressa tarjouksessa treenivaatteet sekä tennarit! Treenivaatteisiin pääset tästä ja tennareihin tästä.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommenttia

 1. Mimmukka86 kirjoitti:

  Oi, ihania kuvia!!!! 🙂
  Mä en ees huomannu koko kertsilautasta, ennen kuin mainitsit asiasta!!!
  Itselle tiskaaminen on terapiaa. No kahden astiathan mä yleensä tiskaankin.

  • Jonna kirjoitti:

   Mäkin itseasiassa tykkään tiskaamisesta mut kyllä se täällä työstä käy jos monta kertaa tiskaamisesta useamman ihmisen astiat.. Vesi kun pitää hakea kaivosta ja tiskaus suorittaa vadissa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *