Hae
Palasia Arjestani

Treenin makuun…

Yeah, tänään sit vetästiin eka salitreeni viimeseen yhdeksään päivään. Hyvä lepitauko tuli siis joulun seutuun. Hyvää se vaan tekee välillä. Aerobisia tuli siis tehtyä pyöreät nolla, mut en suostu siitäkään ottamaan stressiä, ainakaan vielä. Isäntä tuumas tänään salilla, et nyt sit alko se varsinainen kisoihin treenaaminen. Siis vuodesta 2007 astihan sitä ollaan treenattu ensi syksyö silmällä pitäen, mut kyllä te tiiätte mitä tarkotan 😀 Nyt siis aletaan pikku hiljaa tekemään aerobista vähän enemmän (n. kolme/viikko), katsomaan mitä suuhun pistetään, treenaamaan entistä kovempaa… Semmosia mukavia pikku juttuja. Voi kun olisin sillon aikanaan jatkanut intervallien ja aerobisten tekoa niin kuntokin saattais olla vähän parempi, mut turha rykiä kun paska on jo housussa. Omaa laiskuuttanihan tää vaan on, ei kenenkään muun. Mut jos kisoihin mielin syksyllä niin paino ei ainakaan saa nousta, mieluummin vähän laskea. Tai saa noustakin kunhan rasvat pysyy ennallaan tie mielellään tippuu 😀 Mahdollista? Mun kohdalla? Not.

Joulu

Joulu vietettiin siis isännän vanhempien luona Helsingissä. Mentiin sinne 22. päivä ja tultiin pois eilen. Hyvillä ruuilla oltiin monta päivää 🙂 Loppujen lopuks ei tullu suklaan lisäks ees kauheesti syötyä mitään paskaa. Aaton aattona käytiin Sellon reissulla Stadin kebabissa syömässä, kun isännän mielestä siellä on niin hyvät kebut. Mä taas en niistä niin välitä. Siinäpä oli se roskaruoka-osasto. Oikeestaan ihan mukavaa oli välillä syödä niin kuin ”normaalit” ihmiset. Aamupalaks pari leipästä kunnon kinkkusiivulla, lasi mehua (eikä mitään laittia!) ja kipollinen jugurttia. Siinäpä se ja oli hyvää. Ei tullu muuten syötyä ees kovin montaa kertaa päivässä eikä kovin isoja satsejakaan. Ainoo oli se suklaan paska, kun piti sitä mennä ahtamaan naamaansa. Eipä tee ihan heti mieli 😀 Eipä vissiin. Nyt ollaan ainakin seuraavat kaks viikkoo ilman mitään herkkuja. Mieluiten seuraavat kolme.

Kuvia tuli otettua loppupeleissään aika vähän. Jotain räpsyjä sieltä täältä. Pukki toi tänä vuonna entistäkin parempia lahjoja, kuten Diorin kasvorasvaa (ensimmäisiin ryppyihin, isännältä 😀 ), lahjakortin Hennesille, Escadan hajuvettä, jalkojenhoitosetin, piikkimaton (huippuvehje!!!), yöasun (ei tartte käyttää enää isännän XXL-koon housuja…), keittiövälineitä, pyyhkeitä, uuden kukkaron, Dermosilin rasvoja ja suihkugeelejä ja tietysti kirjoja…

Sain kuin sainkin Remeksen uuden ja Stieg Larssonin kaikki pokkarit! Jei! Eka Larssoni jo työn alla..

Isännälle ostin tommosen matkakirjan. Kummallakin on aivan hirvee matkakuume 🙂

Mandi sai uuden luun 🙂 Sitä sitten esiteltiinkin koko joulu..

Kissit sai kauhen kasan leluja ja yhtä Lola tossa havitteleekin.

Pari päivää meni siinä Simpson-maratonin kanssa..

…ja syödessä…öh.. näköjään suklaata 😀 Hyi, pois se minusta.

Anoppilasta löyty varmaan 20 erilaiset lasit. Älkää kysykö miksi 😀

Nää oli ehkä parhaat 😀 Sopis mulle, tekee jopa fiksumman näkösen?

Meneehän se aika noinkin… Taidan alkaa keräilemään itselleni erilaisia silmälaseja kirppareilta. Jokaisen pitää keräillä jotakin, miks ei silmälaseja?

Kissit vahtas lintuja ikkunlaudalta. Tässä Eva…

..ja jos ne ei vahdannu lintuja tai syöneet niin paras paikka niiden jälkeen oli mamman sylissä. Aaaaw 🙂 Mamman murut.

Mandikin vieraili välillä mamsellin sylkyssä. Sakemanni chihuahuan ruumissa. Eiku toisin päin 😀
Jumppaa!!!
Tänään sit sinne salille. Onneks alko jumpat kiertoharjottelutreenillä. Ei ehken olis voimatasot ollu parhaimmillaan kovemmille viikoille. Meinasin kuolla ja lämmittelyssä, kun otin muutaman minsan soutulaitetta. Oikeesti, syke oli ihan katossa. Ei luvannu hyvää 😉
Seuraava kuolema meinas tulla, kun vedin ekan kiekan varsinaista treeniä. Tänään siis selälle kiertosettiä, 4 liikettä ja 5 kierrosta, toistot 15 –>
1a. Vipuvarsiveto
1b. T-kulmasoutu
1c. Alatalja 2x leveällä ja 3x käppyrätangolla
1d. Veto taljasta ylhäältä narulla, mikälieliikkeennimientiedä…
Hauiksille 4x scott kone + istuen kp.
Yllättävän helposti toi treeni sit suju, kun vaan pääsi vauhtiin. Pitää tossa kohta puoliin venytellä kunnolla ettei mene paikat ihan paskaks heti kättelyssä 😀 Huomenna samanlaista settiä olkapäille ja ojentajille. Jos sais jotain aerobistakin tehtyä huomenna. Mulla on nyt semmonen pieni tavote, että tekisin ees kerran kuussa (näin alkuun, ei pidä heti ahnehtia) jotain ”erilaista” ja normaalista poikkeavaa aerobista tai muuta liikuntaa. Se vois olla esim. uintia, jumppaa, spinningiä mitä nyt ikinä keksii. Alkuun meinasin laittaa tavotteeks kerran viikkoon, mut ei tulis toteutumaan, jos semmonen vielä lisättäis salitreenin ja lisääntyvien muiden aerobisten lisäks. Olishan toikin jo jotain.
Sisustaminen
Eikö oo hienot otsikoinnit? 😀 Pitää välillä kokeilla jotain uutta. Niin, kävin Helsingissä isännän siskon luona ja ne oli laittaneet kämpän niiiiin siistiks et iski kauhee sisustusvimma itellekin. Mulla näitä vimmoja tulee ja menee, mut aika pitkään oon jo halunnut tehdä tässä kämpässä jotain uutta ja kivaa. Ajattelin alottaa makkarista. Sinne haluun yhdelle päätyseinälle jonkin erikoistapetin ja ehkä maalaan sit muut seinät. En ollu tiennytkään, et tapetin päällekin voi maalata!? Aattelin siis makkarissa vetästä ihan siihen tapetin päälle jonkun kivan maalin. Olin jo tänään menossa katsomaan tapetti- ja maalivaihtoehtoja, mut se liike olikin muuttanu pois keskustasta. Lähimmät alan liikkeet onkin sit tuolla hornassa asti eli autollahan sinne on mentävä. Blääh. Ehkä niitä tapettivaihtoehtoja löytyis netistäkin? Tiedän jo melkein minkälaisen haluan… Huoh. Oon selannu eilisen ja tän päivän kaiken maailman sisustuslehtiä ja hakenu sieltä ideoita. Pitäiskin joku päivä tässä lähtee pyörähtämään taas kirppiksillä, jos löytyis jotain kivaa. Viimeks löysin tosi kivat keittiön pöydän ja tuolit, mut ei toi isäntä innostunut ollenkaan hankkimaan uusia niin se jäi sit siihen. Ens kerralla en kysele vaan ostan 😀
Tiedättekö hyviä sisustusblogeja tai nettisivuja? Vinkkejä saa laittaa tulemaan!
Jeps, mä meen syömään munakasta ja sit istuttamaan kukkia 😀 Kukkiakin pitäis hommata kauheesti uusia ja kaikkia kivoja ja… Mä oon sekasin, tiedetään.
Moi.

5 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Olipas kiva posti 🙂 Jotenkin niin hyväntuulinen :)Tervetuloa vaan Larssonin maailmaan! Koita jaksaa ekat reilu sata sivua äläkä edes yritä pysyä kärryillä siitä, kuka on kenen serkku tai täti tai pikkuveli, niin oletkin jo kohta täysin kirjan lumoissa 🙂 Kerrohan sitten muuten mitä pidit.

 2. Inka kirjoitti:

  Todellakin ihanan hyväntuulinen postaus :)Mäkin sain pari Larssonia lahjaksi ja ajattelin huomenna aloittaa lukemisen. Olen kuullut noiden olevan erittäin koukuttavia =D eli piti odottaa vapaita.

 3. Metallisydän kirjoitti:

  Laitappa sitten (rehellistä) arviota oliko Larssonit hyviä. Ite oon kuullut vaan pelkkää ylistystä, joten saattas itseäkin kiinnostaa lukasta ne…

 4. Jonna kirjoitti:

  Minäkin oikein ilahduin postauksestasi, ihanan onnellista tekstiä!Larssonit ovat mainioita ja koukuttavat kyllä hyvin. Intoa ja iloa treeneihisi,Jonna

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Hanna: tuota ensimmäistä kirjaa ”miehet, jotka vihaavat naisia” oli melko ”helppo” lähteä lukemaan, kun on sen leffan katsonut etukäteen. Alussa on kyllä aika paljon juttuja, joissa menee sekasin.. Mut on sieltä löytynyt paljon sellaistakin mitä ei leffassa tule ilmi! Pitäis aina ensin lukea kirja ja sitten vasta katsoa leffa..Inka: mä en malta mitään vapaita odotella vaan luen aina iltaisin jokusen sivun. Haluaisin kyllä lukea enemmänkin päivän aikana, mut ei riitä tunnit :(Metallisydän; tähän mennessä ei pahaa sanottavaa!Jonna: Kiitos! Nyt on hyvin lepäilty niin jaksaa olla taas positiivinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *