Hae
Palasia Arjestani

Uusia vanhoja tavoitteita vuodelle 2021

uusia vanhoja tavoitteita

Näin vuoden alussa on tapana tehdä erinäisiä lupauksia, mutta mullapa on uusia vanhoja tavoitteita! Uusia vanhoja siksi, että nämä samat asiat ovat pyörineet mun elämässä jo tovin ja niillä samoilla aiheilla jatkan. Mitään en lupaa, mutta useampaa asiaa tavoittelen. Vanhemmat lukijat ehkä tietävätkin mun taipumuksesta innostua ja kyllästyä hyvinkin nopeasti ja siksi en aio luvata enää yhtään mitään. Innostun edelleen asioista entiseen malliin, mutta ehkä pienemmässä mittakaavassa kuin ennen. En tavoittele massiivisia muutoksia elämässä tai tekemisissäni. Ennemmin haluan kokeilla uusia asioita ja miettiä rauhassa ovatko ne sittenkään minulle soveliaita tai tärkeitä.

Uusia vanhoja tavoitteita 2021 edition

No mitä ne mun tavoitteet sitten ovat?

 • treenata crossfittiä vähintään 2 x viikossa (kaikki tämän yli on pelkkää plussaa)
 • käydä useammin hierojalla (nyt ehkä 3 kertaa vuodessa :D)
 • opetella uutta käsityörintamalla
 • poistaa vähintään 1000 tavaraa kotoa vuoden aikana (raportoin tästä instaan!)
 • kokeilla uusia reseptejä ennakkoluulottomasti
 • säästää ja sijoittaa 6000 euroa vuoden aikana & opiskella lisää sijoittamisesta
 • ostaa ensimmäinen sijoitusasunto
 • viettää enemmän aikaa perheen kanssa
 • voida paremmin kuin vuonna 2020!
uusia vanhoja tavoitteita

Tytön kanssa pulkkamäessä.

Mielestäni mun tavoitteet eivät ole mitenkään mahdottomia ja osa voisi olla jopa kunnianhimoisempia! Oikeastaan kaikkien tavoitteiden osalta olen jo matkalla niihin tavalla tai toisella. Treenaamisen osalta en halua ottaa heti tavoitteeksi mitään 4 x viikossa, sillä se ei välttämättä toteutuisi vaikka kuinka yrittäisin. Teen nykyään myös kotitreenejä ja ulkoilen paljon, joten aikaa ei riitä ihan kaikkeen. Käsitöiden osalta haluan ottaa makrameet nyt kunnolla haltuun, sillä olen vain katsellut kotona odottavia lankoja tekemättä niille mitään. Periaatteessa minulla on kaikki aloittamista varten, mutta toteutus on vain uupunut 😀 Ensimmäistä kertaa elämässäni tein säästämisen osalta minkäänlaista tavoitetta tai suunnitelmaa. Tuo 6000e vaatii budjetointia ja pientä pohdintaa, mutta on kyllä ihan toteutettavissa! Sijoitusasunnon osto taas on ollut haaveena jo kauan. Ollaan puhuttu siitä miehen kanssa nyt melko paljon, joten nyt vain etsimään sopivaa asuntoa ja käymään pankissa….Viimeinen kohta on aika helposti toteutettavissa ja varmasti aika moni allekirjoittaa sen!

Onko sinulla jotain tavoitteita tai lupauksia vuodelle 2021?

Edelinen postaus: Itseään voi kehittää muuallakin kuin koulussa!

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

2 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Hyviä tavoitteita ja varmasti toteuttamiskelpoisia <3 Mulla on muutamia tavoitteita tälle vuodelle, mutta ne ovat nimenomaan vain tavoitteita ja en ota niistä mitään paineita.
  – Haluan lukea tänä vuonna enemmän kirjoja. Ekana mulla on listalla Saku Tuomisen Kaikki on hyvin.
  – Haluan taas liikunnan ilon takaisin mun elämään. Olen harrastanut liikuntaa viimeiset kuukaudet oikeastaan vain ulkoilun ja lenkkeilyn muodossa mikä on toki jo parempi kuin ei mitään, mutta haluan kunnon treenit takaisin. Sitä varten ostin Piia Pajusen Prove Simple valmennuksen, joka alkaa ensi viikolla ja oon ihan innoissani! 🙂
  – Viime vuosi oli mulle isojen muutosten vuosi, nyt odotan ihan vain tavallista ja tasaista arkea. Kuulostaa ehkä tylsältä, mutta se on mitä kaipaan just nyt!

  • Jonna kirjoitti:

   Liikunnan ilon takaisin saaminen on mullakin yksi tavoite ehdottomasti & lukeminen on ihanaa. Samoin äänikirjojen kuuntelu! Tuo Piian valmennus on muuten todella hyvä!! Ei mene rahat hukkaan ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *