Hae
Palasia Arjestani

Himotusten uhri.

Haudi!

Pidettiin muutama päivä kokonaan väliä salilta kun isäntäkin meinas tulla kipeeks. En oo vähään aikaan pitänyt kunnon lepoa niin ajattelin nyt ottaa ainakin sen kolme päivää rentoutumisen merkeissä. Oli erittäin hyvä päätös, koska nyt on taas treenit kulkenu tosi hyvin!

Olkapäille päätin perjantaina ottaa semmosen setin että varmasti tuntuu ja onnistuin siinä erittäin hyvin 🙂 Jospa tekis samanlaisella setillä treenejä jatkossakin. Katsotaan tapahtuuko mitään 😉 Pumppi ja tuntuma oli parhaimmat vähään aikaan! Näköjään lyhyemmät suorat sarjat ei oo mun juttu vaan olkapäille pitää tahkota pikkusen pidempää sarjaa ja vähän lyhyemmillä palautuksilla. Myös pyramidisarjat, pudotukset ja supersarjat toimii loistavasti. Näitä sitten jatkossa fiiliksen mukaan. Painoilla ei siis juhlita, mut kunnon tuntumalla sitäkin enemmän. Sitähän mä olen viime aikoina kaivannutkin.

Perjantaina siis olkapäitä ja ojentajia. Liikkeinä:

Sivuviparit koneessa 5x pyramidisarjoina
Pystypunnerrus kp 5x pyramidisarjoina
Pystysoutu + työntö eteen tangolla 3x 
Sivuviparit kp 2x
Pushdown tangolla 4x joista 2 sarjaa pudotuksella
Avustettu dippi 5x pyramidisarjoina + 1 pudotussarja

Täytyy sanoa, että ojentajien kohdalla loppu puhti ja mielenkiinto. Päätin sit tehdä vaan kahta liikettä, mutta nekin sit kunnon intensiteetillä. Dipissä oli lyhkäsimmät sarjat 6-7 toiston sarjoja. Olkapäille liikkeiden ensimmäisissä sarjoissa toistot oli 15 ja muissa sarjoissa 7-12. Perussettiä siis. Ton pystysoutu + työntö eteen-liikkeen bongasin Katka Kyptovan videosta. On muuten kokeilemisen arvoinen liike!!

Tsek tis aut –>

Mun piti päivitellä samalla eilisen takareisijumppakin kun otin kuvia ja pari videotakin, mut eihän tää meidän koneen räppänä tai siis oikeestaan netti suostu lataamaan niitä. Yritän laitella ne sit huomenissa 😉

Sitten vähän raskausasiaa. Mähän olin ennen raskautta melkoinen sokerihiiri. Viikonlopun huippuhetki oli kun sai hakea filkkarista ison kasan namia ja mäkkärit yms mätöt uppos myös erittäin helposti. Toisin on asiat nyt. Mun ei ole tehnyt yhtään mielikarkkeja ja rasvasista mätöistä saan vaan tosi huono olon. Mäkkärillä käynnin jälkeen seuraava aamu menee oksentaessa… Suurimmat himotukset mulla on ollu tähän asti fetajuusto ja raakasipuli. Niitä mätän joka paikkaan 😀 Ja ei muuten käy mikään 5% feta vaan pitää olla kunnon tavaraa.. Tällä viikolla jostakin syystä oon alkanut kuolaamaan kääretorttujen ja erilaisten piirakoiden perään, ei hyvä. Oon sallinut semmoset itelleni vain jos jossain on tarjolla, mut kotiin en niitä suostu ostelemaan. Toivottavasti tää vaihe menee nopeasti ohi sillä en todellakaan halua et paino nousee niiden takia pilviin. Nyt viikolla 20 painoa on tullut +6kg mikä ei mun mielestä oli kovin paljon. Vielä tässä on toiset 20 viikkoa jäljellä 😉

Vaatteet ja sisustusjutut kiinnostaa taas äärimmäisen paljon. Anopin kanssa käytiin eilen Ikeassa pyörähtämässä ja kyllähän sieltä taas lähti kamaa mukaan ihan kiitettävästi. Vaatepuolella haluaisin hirveesti ostella kaikkia tyttömäisiä mekkoja yms ja korkeakorkoiset kengät kiinnostaa kans kovasti. Mitään en oo vielä onneks ostanu. Katsotaan jos tämäkin villitys menis ohi yhtä nopeesti kun alkokin!

Ja nyt koirulin kans ulos. Siel on kuulkaa hieno keli  🙂

4 kommenttia

 1. Miia kirjoitti:

  Mä olin laitoksella 155cm ja huimat 80kg. Oli kaunis olo 😉

 2. Momin kirjoitti:

  Meitsi oli laitoksella 181cm ja 88kg. Nätti olo oli mullakin 😀 Voi niitä aikoja.

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo, kyl mullakin varmasti nousee paino sinne +80 kiloon. Kahdeksan kiloa siihen vielä matkaa, mutta on tässä vielä aikaakin kerryttää painoa 🙂 Pelkästään muksusta ym härpäkkeistä tulee useampi kilo lisää.. Jännä nähdä sit paljonko jää synnärille ja paljonko jää sit muuten pudotettavaa.

 4. Miia kirjoitti:

  Mulle kaikki lohdutti että joo lähdet -10kg hoikempana. Laitokselle jäi tasan 6kg ja siitäkin oli 3,5kg lasta :DKyllä ne siitä sitten lähtee, onneksi. Eikä sen maailman ihanimman kanssa paljoa kiloja kattele!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *